Idei cum să energizați pereții fără a fi nevoie să le revopsiți

Doriți să revitalizați pereții casei dvs. fără a fi nevoie să le revopsiți? Avem câteva idei originale pentru dvs. Rețineți că acestea sunt mijloace foarte accesibile, dar totuși elegante. Așadar, nu mai întârziați să desenați idei noi despre cum să vă reînnoiți și să vă energizați camerele cu ajutorul unui înveliș original de perete.

Idei de acoperire a pereților unice și personalizate

Dacă doriți să energizați o pictură monocromă sau chiar întreaga atmosferă care iese din cameră într-un mod unic, nu ezitați să atârnați o masa personalizata in bucati. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să-ți alegi fotografia preferată și să o transformi într-o pictură unică. Deci, puteți pune o imagine de familie în dormitor, o fotografie a mașinii sport preferate a fiului dvs. în dormitorul său, o fotografie de peisaj de neuitat în sufragerie. Creați-vă propria galerie de artă agățându-vă cele mai bune amintiri pe pereții casei dvs. Pentru a spune povestea vieții tale, pentru a prezenta datele și cuvintele semnificative ale celor mai frumoase momente ale tale pe tablouri magnifice, încredințează Monde Déco. Rețineți că acest lucru se poate dovedi, de asemenea, un cadou foarte frumos.

Ideea originală de acoperire a pereților

panouri de perete originale pe un perete în albastru închis

Vegetație

Vă va plăcea această idee, dacă sunteți unul dintre acei oameni cărora le place întotdeauna să adauge noi reprezentanți ai florei în casa lor. Nu ezitați să creați o oază de plante de apartament mari, instalate la poalele unui perete, vopsite în alb curat. Îndrăznește să mergi și mai departe, agățând plante pe perete. În acest fel, veți transforma peretele într-o grădină verticală care vă va spori creativitatea și productivitatea. Aceasta este o idee minunată de adoptat în biroul dvs. sau în colțul de lectură. Acest perete verde va oferi camerei o atmosferă zen, care vă va ajuta să vă relaxați după o zi lungă de muncă..

Creați o grădină verticală pentru a spori creativitatea și productivitatea

placare de perete interioara ieftina cu vegetatie

Accesoriile de perete potrivite

Puteți opta oricând pentru câteva accesorii originale pentru a adăuga dinamism unui perete monocrom. Nu uitați să alegeți piese care să se potrivească interiorului dvs., astfel încât decorul să fie coerent.

Lampă de podea originală

Adăugarea unei veioze originale poate transforma un perete neinteresant, creând contrast și adăugând farmec spațiului. În plus, puteți profita de sursa de lumină suplimentară pentru a vă distra cu o carte în mâini.

Rafturi

Rafturile prezintă cea mai bună soluție cu o dublă funcție: decorativă și practică. Punerea de fotografii, imagini imprimate, lumânări și plante pe rafturi înmoaie atmosfera, adăugând în același timp energie camerei. Pe rafturile mai solide puteți depozita coșuri sau cutii de depozitare.

Artă

Agățarea desenelor create de copiii tăi arată nu numai drăguț, ci și încurajator pentru ei. Dacă vă pricepeți la pictură, nu ezitați să vă echipați cu un cadru frumos și să puneți capodopera în el pentru a crea un spațiu personalizat și unic. Desigur, puteți agăța picturile preferate pe peretele pe care doriți să îl acoperiți. Așadar, nu ezitați să accentuați una sau mai multe opere de artă pentru a vă acoperi pereții.

Accentuați peretele folosind accesoriile potrivite

perete din lemn care acoperă rafturi albe obiecte decorative

Ideea unei acoperiri de perete elegante și netezite

acoperire perete fotoliu galben în contrast cu un perete gri deschis

panouri de perete rame din lemn canapea gri în stil scandinav

Adăugați culori unui perete monocrom

masa de placare interioara ieftina in decor rafinat albastru

Plantele sunt cei mai buni aliați ai tăi atunci când vine vorba de acoperirea pereților

raft interior perete renovare cu plantă interioară

Îndrăznește să accentuezi peretele

renovare perete interior interior exotic lampa de podea originală

Ideea cum să energizați pereții fără a fi nevoie să le revopsiți

acoperire de perete din lemn raft triunghiular obiectele decorative

acoperire de perete din lemn rafturi originale din lemn cadru negru

Alegerea accesoriilor de perete potrivite

obiect decorativ care acoperă pereții pentru a atârna pe perete pentru a-l energiza

acoperire de perete elegantă pentru masă, cu linii curate