Vopsea pentru dormitor pentru adulți în două culori – descoperiți combinațiile potrivite în 2021

Culoarea este cel mai simplu mod de a decora și defini un spațiu, oferindu-i atmosfera potrivită. Dormitoarele în două culori sunt foarte la modă și pot fi văzute din ce în ce mai mult în casele moderne. Deci, dacă intenționați o băutură mică sau mare în colțul dvs. privat, vopsea dormitor pentru adulti in 2 culori s-ar putea dovedi a fi soluția perfectă pentru dvs. În rândurile următoare, redacția noastră vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a reuși cu ușurință în acest proiect de transformare din interior..

Decorați cu succes camera intimă optând pentru o vopsea pentru dormitor pentru adulți în două culori

cum sa pictezi un dormitor 2 culori decor dormitor stil minimalist vopsea gri mobilier scandinav lemn si metal

Cum să pictezi un dormitor cu două culori ?

Vopseaua dormitorului pentru adulți în 2 culori are puterea de a energiza interiorul și de a sparge monotonia. Prin urmare, dacă vă place ideea de a vă decora camera cu o astfel de tehnică, ar trebui să știți că există multe modalități de a o face:

  • vopseste peretii intr-o culoare si tavanul in alta
  • pictează un singur perete în două culori
  • creați un accent vizual cu un perete de altă culoare sau nuanță
  • în unele cazuri puteți include și solul

Oricare ar fi varianta preferată, trebuie să alegem paleta și să planificăm cum să-i sporim efectul cu decorul spațiului. Vopseaua dormitorului pentru adulți în două culori trebuie să fie bine gândită.

Vopsea pentru dormitor pentru adulți în 2 culori în acest paradis de pace boem și șic

idei de decorare dormitor adult stil boho modern pentru dormitor adulti in doua culori gri carbune

Care este cea mai bună culoare pentru un dormitor ?

Totul depinde de impresia pe care vrei să o creezi cu pictura ta. Doriți să configurați o atmosferă romantică și caldă, feminină și blândă sau poate preferați un dormitor tradițional și liniștit și destul de neutru? Cu fiecare idee realizarea ei. Mai jos, vă oferim câteva idei pentru a descoperi cele mai preferate culori într-un dormitor în funcție de efectul dorit:

  • dacă pariați pe o redare mai romantică și senzuală, vă recomandăm tonuri roz și violet
  • pentru un spațiu moale și calmant – culori pământii sau nuanțe pastelate
  • într-un dormitor tradițional – nuanțele de gri și taupe care se amestecă discret și creează un cadru bun pentru fiecare tip de decor

Puteți oricând să vă inventați propria combinație originală sau să modificați nuanțele unei singure culori. Dar, există încă anumite reguli generale care trebuie respectate pentru a evita erorile de gust..

O idee grozavă de a picta dormitorul pentru adulți în două culori – albastru păun și alb

decor dormitor vopsea albastră și albă, bancă turcoaz, covor etnic, plantă verde, vopsea scaun ou alb dormitor 2 culori

Care sunt culorile la modă pentru 2021 ?

Dacă aveți o pasiune puternică pentru designul interior și aveți un interes deosebit pentru ultimele știri, atunci nimic nu este mai potrivit decât îmbrăcarea pereților din dormitor într-o culoare la modă. În 2021, printre nuanțele emblematice găsim:

  • tonuri calde și portocalii precum teracota sau scorțișoara
  • nuanțe liniștitoare și naturale precum verde vânător, verde măslin sau verdigris
  • nuanțe de albastru în special albastru clasic

Pictează un dormitor cu două culori la modă

vopsea pentru un dormitor 2 culori dormitor vopsea culori pentru dormitor 2 culori dormitor vopsea culori pentru dormitor

Care este culoarea cea mai calmantă pentru un dormitor modern ?

Astăzi, ritmul aglomerat al vieții ne îndeamnă să căutăm modalități eficiente de a ne transforma casa într-un cuib cocooning pentru a găsi liniște și stres. Astfel, alegerea unei vopsele liniștitoare de culoare joacă un rol cheie în succesul proiectului de decorare. Pentru a crea o atmosferă liniștitoare și zen, prin urmare, vă recomandăm: lavandă, mov sau nisip, gri deschis, menta sau albastru indigo (dacă sunteți fani ai culorilor închise).

Îmbrăcați pereții din dormitorul dvs. în culori liniștitoare

dormitor eclectic, noptiere albe cu mânere aurii, plafon oriental, perete albastru, dormitor decorativ cu covor alb 2 culori

Ce culoare pentru un dormitor la mansardă ?

Pe de altă parte, dacă camera dvs. se află la mansardă, se recomandă să acordați o atenție deosebită alegerii vopselei. În general, pentru a mări vizual spațiul, folosim culori deschise. Cel mai adesea, albul este ales ca culoare predominantă în dormitorul de la mansardă. De asemenea, puteți vopsi o secțiune a peretelui într-o nuanță mai închisă, cum ar fi albastru miezul nopții sau albastru benzină, pentru a crea un contrast elegant frumos..

Alegeți cea mai bună combinație de culori pentru a mări vizual spațiul limitat din dormitorul de la mansardă

decor dormitor sub acoperiș zid de cărămidă pictură vopsea neagră pat coconare perne decorative teracotă culoare model pictură dormitor

Cum se combină culorile într-un dormitor ?

Tonurile calde tind să se apropie vizual de pereți, în timp ce tonurile reci le îndepărtează. Aceasta este o proprietate importantă de culoare pe care ar trebui să o luați în considerare atunci când vopsiți o cameră. Tavanul ar trebui să fie vopsit într-o culoare mai deschisă decât pereții. Cea mai bună soluție este să alegeți o culoare deschisă pentru cei trei pereți și o culoare închisă sau mai intensă pentru al patrulea. Iată câteva idei de vopsea pentru dormitorul pentru adulți în 2 culori pentru a vă ajuta să alegeți vopseaua pentru dormitorul dvs. Începem cu culorile neutre care se află în vârful tendințelor pentru a termina cu combinațiile mai îndrăznețe..

Ideea deco a dormitorului albastru și alb – adăugați accesorii maro

vopsiți un dormitor în două culori, lampă suspendată mare, două perne maro, culoare dormitor pentru adulți

Ideea de pictura pentru dormitorul adultului in 2 culori

Gri și taupe – o combinație elegantă, foarte subtilă și discretă într-o gamă neutră care permite introducerea diferitelor elemente decorative. Acest tip de cameră poate găzdui toate celelalte culori. Cele două culori menționate nu închid spațiul, creează un interior neutru și cald și conferă interiorului un farmec aristocratic.

Alb-negru sau negru și gri – ideea unui dormitor monocrom a fost mult timp un tabu. Camerele frumoase alb-negru pot fi decorate cu modele mari de pereți sau grafică încadrată, de asemenea monocromă. O astfel de cameră ar fi elegantă, sofisticată și mărturisește bunul gust al persoanei care a decorat-o..

Culoarea bej și alb – crem câștigă popularitate și invadează interiorul modern. Completează albul fără a contrasta prea mult cu el și creează o atmosferă moale și confortabilă în care cele două culori se amestecă. Această schemă de culori este foarte potrivită pentru un dormitor feminin cu un decor rafinat. Puteți decora interiorul cu carouri sau covoare moi în aceleași culori și puteți pune câteva accente strălucitoare în culoarea argintie.

Gri și alb – o combinație atemporală care ar fi întotdeauna la modă

cum sa pictezi un dormitor pentru adulti cu doua culori design interior decor minimalist dormitor scandinav in alb si gri.

Ce combinații moderne pentru un dormitor cu două culori în partea de sus

Gri metalizat și alb sau galben auriu și alb – aceste combinații moderne apar în lista schemelor de culori neutre. Adăugați strălucire în dormitor cu acele tonuri metalice, bogate în volum și textură care sunt atât de actuale astăzi. Într-un dormitor plin de farmec, care este vopsit în culori vii, trebuie să punem obiecte șic, textile de lux și accesorii cu finisaje netede și strălucitoare care să răspundă contextului creat..

Albastru și alb – aceasta este o combinație clasică, potrivită pentru dormitoarele feminine, a căror altă variantă este căsătoria dintre gri și albastru. Albastrul este o culoare calmantă cu nuanțe ideale pentru pictarea unui dormitor. Este o nuanță tradițională, legată de planetă și natură prin aluzia sa la apă, o pictură armonioasă care creează un sentiment de calm și puritate. Combinate cu alb, tonurile de albastru fac ca camera să pară proaspătă și primitoare..

Portocaliu și taupe – acest tip de decor de perete este cald, creând o atmosferă de intimitate și chic unic. Vopseaua portocalie într-un dormitor taupe oferă o senzație de bunăstare și calm, nota energizantă a portocaliului nu deranjează somnul într-un mod care ar putea fi roșu, ci contribuie la o bună dispoziție. Portocaliul poate fi, de asemenea, amestecat cu gri, roz sau albastru, în funcție de ideile dvs. de decorare.

Vopsea de teracotă pentru a crea un accent vizual chiar pe trend

idei de decorare dormitor doua culori pentru living idei de decorare dormitor doua culori idei de decorare dormitor doua culori pentru living

Pictează un dormitor în 2 culori la modă

Portocaliu și albastru – o căsătorie larg utilizată în dormitoare, care este interesantă și drăguță. Acestea sunt două culori care merg foarte bine împreună într-un mod original. Sunt cu adevărat culori contrastante și caracter opus, dar totuși complementare. Ca și în cazul tuturor tipurilor de combinații, secretul constă în micile detalii – utilizarea picturilor decorative, pernelor, aruncărilor, lămpilor și accesoriilor ale căror culori și modele comunică cu pictura murală..

Coral și verde menta sau coral și albastru pal. Fără îndoială, culoarea coralului este steaua paletei de culori pentru acest an. Ea ne aduce un sentiment de optimism și bună dispoziție. Neinvitată, dar foarte plăcută și având un impact mare asupra dispoziției noastre, această culoare se combină minunat cu verde și albastru. Secretul se ascunde în natura culorii coralului, care este o nuanță care nu este nici rece, nici fierbinte. Ea creează combinații armonioase cu aproape toate culorile spectrului, dar cu verde menta sau albastru pal, dormitorul va fi în topul tendințelor..

Gri și verde – combinație a spectrului de culori reci. Sunt două nuanțe care se îmbină bine și funcționează minunat într-un dormitor. Trebuie folosite tonuri mai deschise pentru a evita întunecarea interiorului. Ambele tablouri sunt potrivite pentru dormitoare pentru femei, precum și pentru dormitoare pentru bărbați..

Design ultramodern în dormitor cu pereți cu efect de beton, cu tavan alb și accente din lemn

decor contemporan de dormitor cu pereți de beton și tavan alb pardoseală din lemn mobilier de designer reflectoare cu led iluminare perdele lungi dormitor pentru adulti balama decor

Model de vopsea întunecată în combinație cu podea din lemn pentru o redare contemporană

design interior modern pentru dormitor pentru adulți cu pereți negri vopsea întunecată parchet modern din lemn parchet dormitor modern negru și lemn

În acest dormitor modern pentru adulți, albastru și alb se îmbină perfect pentru a crea un decor liniștitor

amenajari interioare decor perete vopsea dormitor doua culori vopsea trendy albastra perne decorative

vopsea pentru dormitor alb-negru, lampă cu pandantiv alb, pat alb mare, hartă geografică, perdele și jaluzele albe

Dormitor în verde și alb cu fotografie artistică mare

dormitor modern, covor gri, pat platformă, televizor montat, fotografie artistică, culoare verde perete dormitor

perete de cărămidă vopsit în alb într-un dormitor, panou cu scenariu provocator, aruncarea patului de blană, covor rustic, idee de pictură în dormitor

Decor în dormitor în stil asiatic

Decor pentru dormitor în stil asiatic, pat cu plapumi simple, decor japonez, baie gri și albă, vopsea verde și albă pentru dormitor

Dormitor în două culori dulci combinate frumos

dormitor gama liliac-violet, pat roz, consolă din lemn baroc, fereastră mică și perdele roz, culoare dulce a peretelui dormitorului

Două culori neutre care se îmbină frumos

dormitor în două culori, pat gri, covor gri, oglindă mare și masă combinată, spoturi încastrate, dormitor gri și alb

Dormitor modern în gri și alb

dormitor pentru bărbați, dormitor în gri și alb, pat gri, perdele gri, fereastră mare, pictarea unui dormitor în gri, raft deasupra patului

dormitor mic în alb și galben, pat cu pilote roz și galbene, lampă de masă cu design industrial negru

Dormitor ponosit în albastru deschis și alb

covor geometric, birou din lemn, bancă turcoaz, lampă cu ventilator, perdele punctate, dormitor shabby chic în albastru și alb

Dormitor feminin în roz pastel și gri

pereții dormitorului gri și roz vopsesc ideea culorii, coperta de pat gri deschis, cărțile ordonate pe raftul alb

secțiune de perete galben cu bază și vopsea gri, parchet din lemn, cuvertură de pat albastru miezul nopții

secțiunea de perete în culoare mov și partea de sus a peretelui în galben deschis, lenjerie de pat albastru și albastru, noptieră mov, pictură artistică

pat cu baldachin și podea din scândură de lemn într-un dormitor alb-negru stilizat, idee de deco pentru dormitorul principal

Dormitor în albastru alb și lemn

dormitor albastru și alb, pictură mare cu pictură cu animale, birou mic și scaun scandinav

Cameră frumoasă, cu o vedere magnifică

interior deschis spre exterior cu un perete de sticlă, pat modern gri, consolă modernă albă, fotoliu alb

dormitor în albastru și alb, pat cu baldachin, scaun gri, podea din scândură din lemn, canapea albă, perne albastre

pat alb, set de pat vintage, dormitor luminos, covor gri, vopsea de perete în două culori

trei scaune din material natural, fotoliu gri deschis, picturi înrămate, perete albastru, veioze

Decor scandinav într-un dormitor în albastru și alb

decorarea dormitorului în albastru și alb, lampă de noptieră cu braț auriu, noptieră albă mică, ghiveci mare alb; mural albastru

decor dormitor vopsea albă și verde, canapea extensibilă, perdele albe, perne albastre

culoarea peretelui albastru și gri al dormitorului, scaun negru, covor roșu și alb, fotografii monocrome

vopsea albastră și albă pentru dormitor, set de pat albastru, splashback alb, două fotolii taupe

Gri și alb cu accente negre

covor gri, vopsea neutră pentru dormitor pentru adulți, dormitor în plan deschis, pat cu platformă; scaun gri, lămpi de noptieră

Dormitor și cameră de zi în stil tradițional

dormitor cu vopsea neutră, taupe și vopsea albă, covor persan, canapea maro, mini mese; perete de sticla

  dormitor în gri și alb, două scaune țesute, noptieră albă, perete negru și perete alb, perdele albe

Două pereți în două nuanțe diferite de gri

dormitor în două nuanțe de gri, set de paturi gri, noptiere negre, covor gri deschis, decor de perete luminat, vopsea pentru dormitor pentru adulți în 2 culori

dormitor modern pentru adulți în albastru și gri deschis, covor negru vintage, două noptiere plutitoare, afișe de perete;

dormitor în două culori, covor cu dungi, vopsea modernă pentru dormitor pentru adulți, perdele taupe, birou și scaun pivotant

Un interior frumos care se remarcă prin decorul elegant

dormitor în gri și alb, culoare vopsea pentru dormitor pentru adulți, pat cu platformă, podea din lemn, tăblie de depozitare, pictură monocromă

vopsea verdigris într-un dormitor, feminin, oglinzi decorative, plafon baroc, fotoliu albastru, perete gri, perne decorative, tavan cu șipci din lemn

dormitor romantic, două scaune gri, noptiere roșii, abajururi, perete gri cărbune și perete alb

decor dormitor gri și alb în stil asiatic, covor alb, scaun ergonomic, două noptiere din lemn, idee de vopsea dormitor

model de culoare vopsea pentru dormitor, scaun roz, perne roz pastel, vopsea pentru dormitor model geometric culori pastel

Vopsea dormitor pentru adulți în 2 culori – gri și alb

dormitor alb și taupe, dormitor modern pentru adulți în două culori, podea din lemn de culoare închisă, covor alb, fotoliu alb

covor gri, pictură mare cu fotografie modernă, pat cu platformă, tavan fals, vază mare

Un amestec de albastru și taupe în dormitor

vopsea dormitor pentru adulți în 2 culori, pardoseală din lemn, scaune bej, oglindă barocă, perete bej și perete albastru, bufet mare din lemn și plafon rotund, perne decorative gri

plafon baroc mare, dormitor pentru adulți pictat în 2 culori și panou mare bordeaux, tapițerie de perete, dormitor în albastru și alb

dormitor pentru adulți scufundat în albastru și alb, comodele albe mici, lămpi cu pene, covoare gri, oglinzi albe

Rigor și stil pentru camera feminină

dormitor feminin, covor alb, scaun cu dungi, canapea extensibilă cu spătar, lampă cu tavan, perete negru și tavan alb

vopsea pentru dormitor în două culori, perete albastru, doi pereți din cărămidă vopsită în alb, lămpi industriale, noptiere portbagaj, covor alb

vopsea de dormitor violet și gri, plafon rotund de culoare ocru, oglindă solară, comodă din noptieră din lemn, perdele maro

pictura de perete a dormitorului, dormitor în albastru și alb, canapea gri, covor în carouri, tăblie cu steag american

Cu albastru și alb nu putem greși

vopsea albastră și albă pentru dormitor, tăblie mare, perete mare din sticlă, fotoliu ergonomic

vopsea romantica pentru dormitor, culoare perete roz dormitor, tavan alb, birou din lemn de culoare deschisa

Dormitor în roz și alb

pictură de perete destul de roz și tavan alb, pictură de cai, tăblie neagră căptușită

decor dormitor vopsea maro și alb, două vaze mari, tavan fals și pete luminoase

idee modernă de decorare a dormitorului principal, podea din scândură din lemn, canapea modernă, pat maro și tăblie bej, plafon sofisticat

dormitor portocaliu și alb, ce culoare pentru un dormitor cu zonă mică, două noptiere

dormitor feminin în maro și alb, tăblie tapițată taupe, scaun liliac, modele florale de perete

Amestec fascinant de culori pe peretele unui dormitor minimalist

pictură modernă pentru dormitor pentru adulți, dormitor în albastru și alb, echipament minimalist, noptieră din lemn, bec suspendat

decor dormitor în două culori, covor din piele de vacă, cuvertură de pat gri, oglindă dreptunghiulară, tăblie cremă

dormitor shabby chic în două culori, decor dormitor vopsea gri și alb, candelabru vintage, perne decorative

Dormitor în gri și alb cu două fotolii din piele

dormitor modern pentru adulți vopsea gri și albă, candelabru agățat galben, perdele negre, două fotolii din piele

Dormitor în albastru deschis și galben

dormitor în galben și albastru, perne decorative cu volane, tavan albastru și galben, podea albă, fotoliu mare de draperie de epocă

vopsiți un dormitor în două culori moderne, dormitor în gri și albastru, comodă gri, oglindă mare încadrată, decor metalic auriu

 dormitor alb și albastru, dormitor modern pentru adulți, fotoliu cu muștar, lampă industrială

perete albastru, dormitor modern pentru adulți, fereastră mare din lemn, noptieră modernă mică

dormitor feminin, tăblie gri cărbune, podea din lemn, candelabru din cristal, suport pentru manechin, covor gri

pictura lalelelor pe perete, șemineu, fotoliu mare țesut, pat din lemn, culoarea peretelui dormitorului alb-negru

Decor dormitor scandinav în alb și roz

pictează o cameră în roz și alb, balansoar, covor liliac, perete roz, lampă galbenă din jielde

dormitor alb și violet, pictură originală decor dormitor, pictură de artă, lămpi albe lângă pat

pereți albastru și violet, culoarea originală a peretelui dormitorului, lampă de trepied alb, perdele albe

dormitor feminin, pat plutitor, pictură florală artistică mare, lămpi de noptieră, pictură modernă roz și gri pentru dormitor pentru adulți

vopsea în două culori pentru dormitor pentru adulți, două fotolii albastre, plafon, două noptiere din lemn, tăblie în două nuanțe

Două culori de perete și un zid de piatră

dormitor modern pentru adulti in taupe si alb, covor gri, fotolii taupe, decor original de perete; zid de piatră autentic

dormitor în gri și alb, pat gri cărbune, bancă din lemn, covor cu model geometric, perete gri cărbune, podea din lemn

vopsea în două culori pentru dormitor pentru adulți, tavan alb și pereți neutri, fotoliu gri, scaune gri

aplice albe, covor geometric, oglindă mare, canapea extensibilă din lemn, aplice albe

dormitor modern pentru adulți, perete gri, perdele gri, perne bej, spoturi de tavan, televizor montat pe perete

dormitor pentru adolescenți în trei culori; plafon alb de formă originală, birou ikea, scaun pivotant

Vopsea dormitor pentru adulți în 2 culori – dormitor crem și alb

culoarea peretelui dormitorului alb și bej, modele grafice gri metalizat, canapea extensibilă șampanie, tablouri încadrate

culoare ideală pentru dormitorul pentru adulți, perete vopsit în portocaliu, două noptiere din lemn, lămpi de noptieră, pictură abstractă

dormitor monocrom, covor roșu, scaun negru, perete gri cărbune, pictură abstractă, carouri etnice

cum să pictezi un dormitor în gri și alb, tavan cu șipci albe, oglinzi decorative, fotoliu în albastru și alb, perdele albastre