Alegerea mesei de grădină potrivite

Amenajarea unei zone de odihnă în grădină sau pe terasă nu este complet terminată până nu ați instalat o masă de grădină. O necesitate pentru momentele de relaxare alături de cei dragi în preajma unei cafele, precum și pentru mesele conviviale în aer liber, masa în aer liber este un element central care dă ritm vieții în afară, dând tonul exteriorului tău. Fie că este vorba de o ceașcă de cafea dimineața, de distracția prietenilor la un grătar sau de întâlnire la un aperitiv, există un model de masă pentru fiecare tip de activitate și pentru fiecare tip de spațiu. Iată sfaturile noastre pentru alegeți o masă de grădină care să se potrivească perfect spațiului dvs. de locuit în aer liber.

Masa de gradina din tec

amenajarea unei zone de luat masa cu masă mare de grădină din tec, înconjurată de scaune din rășină țesută

O formă și o dimensiune în funcție de utilizări

Pentru a profita la maximum de spațiul de locuit în aer liber, ar trebui să determinați din timp utilizarea principală a mesei. Dacă vă place să distrați, alegeți o masă mare, de preferință cu extensii. Vă va permite să găzduiți un număr mare de oameni pentru a petrece momente plăcute cu familia sau prietenii. Dacă, pe de altă parte, doriți o mică zonă de relaxare pentru a lua o masă rapidă sau pentru a savura o băutură răcoroasă la soare, o masă mică în stil bistro va merge bine. La fel, pentru a crea o atmosferă de lounge care vă invită la odihnă, veți avea nevoie doar de o măsuță de cafea mică pentru a însoți mobilierul de grădină. În cele din urmă, pentru a oferi puțină umbră în zona de luat masa, optăm pentru un model de masă cu orificiu pentru a instala o umbrelă de soare.

Spațiu exterior cu farmec brut, organizat în jurul unei măsuțe de cafea din beton

mobilier modern de grădină din fotolii acapulco asortate cu o mică masă rotundă de grădină din beton cu bază metalică

Aranjați fără aglomerație

O masă de grădină este aleasă în funcție de utilizarea pe care o veți face, dar și de suprafața exterioară pe care o aveți la dispoziție. Într-o grădină mică sau spațiul limitat al unui balcon, alegeți o masă rotundă care vă va permite să găzduiți mai multe persoane fără a ocupa prea mult spațiu. Când spațiul este și mai limitat, Masa mică pliabilă pătrată este o alegere excelentă pentru amenajarea zonei de luat masa. Însoțit de câteva scaune pliabile, se pliază și se ridică într-un colț pentru a elibera rapid spațiu atunci când este necesar. Ideală pentru o masă rapidă sau o băutură, o masă pentru două persoane cu un design minimalist este, de asemenea, punctul central al spațiului exterior. Dacă, dimpotrivă, aveți norocul să aveți o suprafață mare, nu ezitați să amestecați mai multe mese nepotrivite pentru a vă bucura de diferitele zone ale grădinii.

Zona de relaxare lângă o piscină cu mici mobilier de grădină din bambus

amenajarea unei mici zone de relaxare în jurul piscinei cu o măsuță de cafea și două scaune din lemn

Un material frumos, rezistent și adaptat la climatul tău

După confortul și aspectul estetic al mobilierului, rezistența materialelor este unul dintre cele mai importante criterii de luat în considerare atunci când vă alegeți mobilierul de exterior. Deoarece mobilierul de grădină este expus la capriciile vremii, cel mai bine este să investești într-o masă durabilă în aer liber, care va rezista în timp. Deci, înainte de a începe o achiziție, este mai bine să vă puneți întrebările corecte. Clima este în locul în care locuiți este cald și uscat? Plouă adesea? Masa va fi ferită de vânturi și ploi? Trebuie să facem un interviu special?

Unele materiale tolerează mai bine temperaturile ridicate sau umiditatea, deci faceți-vă timp pentru a compara diferitele opțiuni disponibile, avantajele și dezavantajele acestora. Apreciată pentru rezistența sa la UV și la intemperii, rășina țesută este, de asemenea, ușor de întreținut. La fel ca rășina, aluminiul este o alegere bună atunci când vine vorba de o masă de exterior durabilă și atemporală. În plus, o masă din răchită sau din aluminiu va fi mai ușoară și mai ușor de mișcat pentru a urma razele soarelui. În mobilierul de grădină, salcâmul este, de asemenea, un material utilizat pe scară largă. Fiind o bună alternativă la lemnul exotic, va satisface invidia de autenticitate a adepților mediului natural. În cele din urmă, mesele mai grele din oțel inoxidabil vor avea o rezistență mai bună la rafale de vânt..

O sală de mese în grădină instalată sub pergolă

masă mare de grădină din lemn masiv înconjurată de scaune pliante, zonă de luat masa în aer liber sub o pergolă din lemn

Există un tabel pentru fiecare tip de spațiu și pentru fiecare utilizare

alegeți o masă de grădină în funcție de utilizare și spațiu, masă mare din lemn pentru mese conviviale în grădină sau pe terasă

Spațiu suplimentar de relaxare cu mobilier DIY – fotoliu, canapea sau bancă în palet

Vara este momentul perfect pentru a profita din plin de soare, de senzația de libertate în aer liber și de acel spirit jucăuș care ne șoptește să ne lăsăm aventuri (fără alte îndoieli!). Și, în această perioadă de odihnă și vacanță, de ce să nu ne luăm timp și pentru a investi într-un proiect creativ, distractiv și mai ales productiv pentru a ne transforma interiorul sau exteriorul dându-i o notă de vară? Dacă sunteți pregătit pentru o provocare, iată ideea noastră minunată pentru ziua respectivă: răsfățați-vă cu un nou scaun suplimentar (pe balcon, terasă sau în interior) pentru a vă relaxa și a vă odihni în seninătate completă în zilele însorite. Am pornit să descoperim cele mai bune exemple de mobilier DIY pentru a învăța cum să confecționăm o canapea, un fotoliu sau bancă de paleți. Sunteți gata?

Transformare magnifică a unei terase mari într-un colț ceresc cu o bancă de paleți

exemplu de mobilier de grădină pentru paleți DIY cu o canapea acoperită cu perne albastre roz și o măsuță de cafea

Mobilierul pentru paleți ne fascinează de mult timp cu aspectul său reciclat și foarte confortabil. Numeroasele proiecte de creare a paleților sunt soluția perfectă pentru cei care doresc să aducă o acțiune rustică, modernă și ecologică în casa lor. Dulap TV, pat sau tăblie, jardiniere sau perete verde, raft, birou și multe alte variante ale mobilierului original ne inspiră să adoptăm tendința illico.

Model de mobilier de design pentru scaune sub formă de scaune cu paleți mici, cu scaune verzi

exemplu de mobilier de grădină cu paleți cu două scaune verzi și o măsuță de cafea așezată pe un gazon verde

Condițiile meteo bune ne sporesc dorința de a petrece mai mult timp în aer liber. De aceea, (cel puțin dacă avem posibilitatea să rătăcim și să călătorim în fiecare zi) ne îndreptăm spre alternative mai practice precum transformarea balconului sau a grădinii într-o mini oază verde. Foarte des tot ce este necesar este mobilier confortabil și câteva accesorii adecvate. Deci, dacă doriți să dați o notă personală decorului, vă sugerăm să o faceți cu mobilier pentru paleți..

Cum se face o bancă dintr-un palet? Tutorial de pe site rkblack.com

Materiale și instrumente necesare:

 • paletă
 • Cherestea tratată maro de 8 ‘(2 × 4)
 • șurub cu cap stelat (autofiletant)
 • 2 x 2 șuruburi cu cap plat 1/2
 • ferăstrău circular sau ferăstrău alternativ cu lamă de lemn
 • picioruș presor palet
 • ciocan
 • șurubelniță electrică
 • bandă de măsurare
 • rigla și marcatorul

Spațiu în aer liber perfect amenajat, cu bănci pentru paleți DIY și o zonă pentru grătar

idee cum să decorați o terasă cu podea din lemn gri, cu mobilier pentru paleți DIY și mai multe perne decorative

Instrucțiuni:

Vom folosi un palet de 48 x 42 pentru a face spătarul și scaunul.

 1. Pentru început, vom tăia paletul în jumătate. O parte este – 3 scânduri (o vom folosi pentru spate) și cealaltă – 4 scânduri (o vom folosi pentru scaun). (imaginea 2)
 2. Apoi, trebuie să scoatem prima lamelă din paletul pentru scaun (cea care măsoară 4 lamele) și o vom păstra pentru mai târziu.
 3. Acum, vom asambla spatele (paletul mai scurt) și scaunul (paletul mai lung) ca în imaginea 3.
 4. Pentru a face picioarele, luați lemnul tratat 2 × 4 și tăiați-l în 4 părți egale.
 5. Apoi trebuie să punem banca pe suporturi și începem să fixăm picioarele cu șuruburile. (imaginea 5.6) Pentru a face acest lucru, fixăm două picioare pe fiecare parte.
 6. Pentru realizarea cotierelor, vom folosi lamela pe care am rezervat-o după tăierea paletului.
 7. În cele din urmă, puteți acoperi banca cu perne pentru bancă de paleți.

Pașii de urmat pentru a vă crea propria bancă:

pași de urmat pentru a realiza o bancă de lemn pentru paleți, proiect DIY pentru realizarea mobilierului de terasă sau de grădină

Tutorial video pentru a vă oferi o idee mai clară despre producție:

În tutorialele anterioare, am văzut una dintre principalele tehnici pentru realizarea unei banci de paleți. În mod similar, puteți face un scaun simplu sau o bancă fără spate, precum și o canapea mai mare (folosind mai mulți paleți). Decorarea joacă, de asemenea, un rol principal în succesul proiectului. În funcție de rezultatul dorit, puteți vopsi paleții în alb sau albastru pastel (pentru un decor marin) sau vopsiți lemnul într-o nuanță mai închisă (pentru o atmosferă rustică). Pernele sunt de asemenea obligatorii pentru a asigura confortul maxim.

Atmosferă relaxantă în stil marin cu acest mobilier de grădină din lemn și câteva perne turcoaz

atmosferă marină într-un colț în aer liber mobilat cu bănci acoperite cu perne albastre și o masă cu paleți pe podea din lemn

Ideea cum să faci o bancă de lounge și o masă pentru paleți:

Mini oază verde cu mobilier DIY acoperit cu pernă moale și câteva plante exotice

model de canapea ușor de realizat în paleți din lemn, zonă de relaxare în aer liber cu plante verzi și mobilier din lemn DIY

Proiect: fabricarea de mobilier de grădină în paleți

Model de banc de paleți compus dintr-un scaun de palet pe două niveluri și un spătar

idee ce sa faci cu paleti din lemn, mobilier pentru paleti pentru gradina sau terasa cu bancuta din lemn de culoare deschisa compusa din doi paleti

O altă tehnică pentru crearea unei bănci de paleți:

Acoperiș de paie și podea din lemn de culoare închisă pentru a completa atmosfera de vară

Terasă deco cu pardoseală din lemn maro și acoperiș din paie mobilat cu mobilier pentru paleți din lemn DIY

Frumos exemplu de transformare splendidă a terasei cu mobilier alb DIY în nuanțe verzi

design exterior modern cu mobilier din lemn vopsit în alb și plante pe iarbă artificială verde, dulap din lemn pentru paleți

Model de scaun de paleți DIY cu pernă neagră

model de scaun realizat manual cu paleți din lemn și capac negru, idee cum să faci mobilier cu paleți

Accesoriile în culori strălucitoare pot revigora atmosfera

decor de terasă sau grădină cu zid de cărămidă albă și decor de panouri de artă cu modele naturale, exemplu terasă cu paleți

Deco în culori albe și neutre

model de masă de cafea palet și canapea din lemn vopsit în alb, acoperită cu perne decorative în alb și gri

Iată un exemplu superb despre cum să configurați o mini zonă de odihnă cu o piscină gonflabilă și mobilier din lemn

decor în stil plajă și vară într-o mică grădină amenajată, cu piscină gonflabilă și mobilier de grădină pentru paleți DIY

Fațadă din cărămidă roșie îmbunătățită de un decor în materiale și culori pământii

dispunerea grădinii cu un decor de perete cu suspensii florale și felinare pe o fațadă de cărămidă roșie, mobilier de grădină palet

Spirit vesel cu multe accesorii în culori vibrante

idee pentru mobilier pentru palet ușor de făcut, canapea și bancă în palet decorate cu perne multicolore cu modele geometrice și tropicale

Colț romantic cu iluminat exterior

model canapea palet pentru colț exterior cu podea cu gresie gri și iluminat exterior, mobilier colț DIY

Decor modern în alb și lemn cu câteva atingeri în negru mat

idee cum să transformi o terasă sau balcon cu mobilier din lemn reciclat și plante verzi, model canapea de colț

Cuib confortabil pentru zilele de vară

atmosferă marină pe o verandă cu fațadă albă și uși închise turcoaz amenajate cu mobilier din lemn

Atmosferă în spiritul Provence

exemplu mobilier de grădină cu palete cu canapea și măsuță de cafea DIY acoperită cu față de masă și perne albe, decor cu plante verzi

Design de balcon sau terasă care combină mai multe tendințe actuale

decorarea balconului sau terasei cu materiale reciclate și plante verzi, mini canapea din palet din lemn de culoare închisă cu capac și perne

Fotoliu din lemn și leagăn

Fotoliu model palet acoperit cu carouri și înveliș în alb și gri cu decor în accesorii cocooning perne gri

idee cum să organizezi spațiul exterior din jurul piscinei cu mobilier de grădină în paleți din lemn vopsit în alb

Vopseaua albă dă un aer proaspăt lemnului vechi

model de mobilier palet ușor realizat cu palet din lemn tăiat în jumătate și vopsit în alb, accesorii pentru mobilier din lemn

dispunerea cu măsuță de cafea și palete și bănci din lemn vopsite în alb acoperite cu iarbă artificială verde pentru decorarea grădinii

Combinația de alb și lemn pentru a uita frigul

mini oază în grădină cu mobilier pentru paleți, model de bancă din lemn de culoare închisă și măsuță de cafea din lemn și sticlă

modul de amenajare a unei terase cu paleți cu mobilier de canapea acoperit cu perne colorate și mai multe obiecte decorative

Ideea cum să optimizați spațiul pe un balcon mic

decor în stil industrial pe balcon cu pardoseală brută și bancă de mobilier și scaun de palet realizat manual acoperit cu perne

atmosferă exotică pe o terasă cu gresie maro mobilată cu mobilier de palet din lemn alb

Alegerea pernelor pentru mobilierul cu paleți este foarte importantă 

ideea de a realiza mobilier cu paleți, model de bancă sau canapea din lemn de culoare deschisă acoperit cu husă gri de scaun

idee cum să decorați mobilierul din lemn realizat manual cu mai multe huse și perne în culori neutre sau vibrante

Design ingenios și decor ultra confortabil în tonuri deschise

colț exterior cu podea din lemn mobilat cu dulap de colț DIY în paleți din lemn acoperiți cu perne cu măsuță mică

decor în stil oază tropicală pe o terasă de pardoseală din lemn maro cu acoperiș din paie și mobilier din lemn DIY

paletă decorativă din lemn tropical cu plante verzi și mobilier din lemn DIY, decor în stil oază cu perne colorate

Mobilier de grădină ușor de realizat cu un decor frumos în roz

Model de mobilier de grădină de design DIY, fotoliu din lemn de palet din lemn vopsit roz

Decor în stil modern pe o terasă mică, cu podea din lemn, mobilată cu mobilier pentru paleți DIY

amenajare salon cu canapea palet și măsuță de cafea, podea din lemn terasă decor cu mobilier DIY

Atingerile pastelate înmoaie atmosfera monotonă

modele de perne pentru paleta de culori pastelate sau neutre, colț exterior amenajat cu mobilier pentru paleți

idee cum să decorați o terasă sau o verandă cu mobilier pentru paleți DIY, bănci DIY și masă din lemn deschis la culoare

Decor marin în alb și albastru în acest colț magic

decor în stil marin cu accesorii în alb și albastru, model de mobilier DIY din lemn vopsit în gri deschis

idee cum să faci un colț de oază în grădina ta cu mobilier din lemn realizat manual și acoperit cu accesorii confortabile

Decor în spiritul scandinav hygge

accesorii în stil cocooning pentru a decora o zonă de odihnă în aer liber cu mobilier pentru paleți și plante verzi

decor de studio studențesc cu mobilier pentru paleți și accesorii de pernă colorate, model DIY de canapea din lemn

idee cum să decorați o curte de grădină cu mobilier pe bancă și ghiveci mare cu plante exotice

Oază tropicală cu atingeri calde în roșu și galben

atmosferă de vară într-o grădină cu podele din lemn mobilate cu mobilier în palet cu design recuperat și plante verzi

exemplu de perete exterior exterior într-un colț al unei grădini elegante mobilat cu mobilier de masă de cafea și canapea DIY

Decor în două tonuri pentru un spațiu mai elegant

model de mobilier de bricolaj în paleți pentru decorarea grădinii sau a balconului, idee de mobilier de grădină în palete vopsite în alb

colț exterior cu gresie maro mobilat cu dulap alb pentru palet, măsuță de cafea cu cactus

Griul se potrivește bine cu nuanțele pastelate și strălucitoare

decor în stil de vară într-o zonă de balcon sau terasă exterioară mobilată cu mobilier de palet vopsit în gri

idee ce să faci cu paleți din lemn, mobilier de grădină cu bănci și măsuță de cafea din lemn și sticlă decorată cu perne și flori

decor de colț în aer liber, cu mobilier de palet ușor de făcut, model rotund de masă portbagaj din lemn

Mobilier perfect pentru cei care intenționează să organizeze o petrecere în grădină

faceți mobilier cu paleți pentru a aranja un colț în aer liber cu bănci din lemn lucrate manual și măsuțe de cafea

exemplu de mobilier de gradina realizat din paleti din lemn de culoare deschisa cu capac albastru pentru scaun, model de masuta de cafea palet

decor în culori neutre într-un colț exterior mobilat cu o canapea de colț în paleți și perne decorative

Decor în spiritul piscinei cu curele de salvare drăguțe

atmosferă de vară într-un colț al grădinii cu pereți albastru turcoaz, cu iarbă artificială și bancă de paleți DIY

model de bancă în palet cu umbră de soare realizată manual, decor de grădină cu ghirlandă ușoară de plante și pietricele

Culoarea anului – ultra violet

exemplu de mobilier DIY din paleti din lemn vopsiti in alb acoperiti cu perne si huse in mov

atmosferă oasă deco cu mobilier din lemn vopsit în alb, model de masă de cafea palet și canapea de colț

idee cum să aranjați balconul cu o podea din lemn de culoare închisă și pereți de cărămidă roșie cu mobilier pentru paleți

cum să organizezi spațiul exterior cu mobilier de casă cu paleți în formă de canapea de colț

Relaxare și relaxare într-o zonă de lounge cu mobilier pentru paleți

zonă de relaxare în grădină cu canapea de colț DIY în palet și măsuță de cafea din lemn de culoare închisă, idee de amenajare a teritoriului în aer liber

exemplu de ce să faci cu paleții din lemn, model de mobilier de grădină cu canapele și măsuță de cafea în paleti din lemn

accesorii decorative pentru gradina, model de mobilier pentru paleti DIY acoperit cu perne roz si galbene

Grădină romantică, cu iluminat exterior moale și mobilier de palet vopsit în alb

ideea ce tip de iluminat să alegeți pentru a vă decora grădina, amenajarea colțului exterior cu mobilier pentru paleți

cum să decorați balconul sau terasa cu mobilier pentru palet ușor de făcut, obiect decorativ în roz și verde

Decor elegant cu balcon cu gard de paie și mobilier din lemn vopsit în alb, alegerea plantelor verzi pentru balcon

După sezonul estival, mobilierul pentru paleți poate fi adus în interior

exemplu de living mobilat într-un stil confortabil cu canapea de colț în palet și covor de design scandinav cu modele albe și negre

decor minimalist de sufragerie cu pardoseală din lemn lăcuit transparent și model de canapea de colț în palet DIY acoperit cu perne

Amenajarea unui colț de odihnă într-o cameră a unei adolescente, cu un dulap și un perete de rame foto

Decor interior în gri, alb și roz pentru o atmosferă feminină

dispunerea spațiului interior cu mobilier pentru palet, canapea și model de măsuță de cafea din lemn vopsit alb

atmosferă confortabilă într-un living cu pereți albi și parchet din lemn de culoare deschisă, mobilat cu o canapea de colț în paleți

Exemplu de integrare a mobilierului pentru paleți în interior

decor dormitor pentru adolescenți cu un colț de lectură mobilat cu o bancă de paleți acoperită cu perne și un perete de rame

decor living cu pereti albi cu mobilier din lemn si perne decorative in culori neutre sau pastelate, model canapea palet

Accesorii de design fructat într-un salon alb și lemn

decor de grădină sau de grădină cu mobilier de grădină de tip palet pe podea din lemn și gresie gri decorată cu plante și perne

bricolaj ușor de făcut bancă și măsuță de cafea în palet, idee ce să faci cu paleți din lemn pentru a decora spațiul exterior sau interior

colț exterior cu pardoseală din beton gri și pereți din lemn închis la culoare cu mobilier din lemn canapea colțar și măsuță de cafea cu paleți

Amestec de minimalism și atmosferă orientală

cum să vă transformați grădina într-o oază exotică cu mobilier DIY în paleți din lemn, mobilier de grădină cu măsuță de cafea și canapele

design exterior modern cu mobilier din lemn de culoare deschisă și plante verzi, model canapea pentru paleți

grădină de legume pe o terasă cu paleți cu dulap colțar acoperit cu perne albastre cu modele de frunze albe

Joacă-te cu contrastele din lemnul deschis și întunecat

exemplu de jardiniere pentru paleți într-un colț exterior, amenajare terasă cu mobilier realizat manual și perne decorative

ideea de a realiza mobilier cu paleți din lemn acoperiți cu husă gri de scaun și perne decorative, decor de grădină cu canapea de colț DIY

exemplu de mobilier din lemn pentru gradina sau interior in stil brut, model de fotoliu sau bancuta in paleti din lemn inchis la culoare

Amenajare balcon mic cu bancă de paleți

idee ce să faci cu paleții din lemn, decorarea balconului cu gresie bej cu canapea mică și măsuță de cafea mini palet

faceți o grădină de legume mini balcon, ideea cum să decorați un balcon cu mobilier pentru paleți și ghivece de teracotă

Decor în spiritul boho chic și scandant 

atmosferă în stil boho chic pe decor de terasă sau grădină, cu mobilier pentru canapea și perne

exemplu cum să decorați un colț exterior cu dulap din lemn de palet acoperit cu scaun negru și capac din spate

125 de idei cum să decorați cutia poștală

Căutați o idee pentru decorarea cutiei poștale? Căutați mai multe, pentru că veți găsi aici 125 de idei unice! Începe să te uiți acum. Există câteva cutii de poștă și modele clasice super distractive, de asemenea clasice și vintage, dacă nu, atunci veți iubi modelele moderne, minimaliste sau futuriste..

Fiecare casă ar trebui să aibă cel mai bun decor cu cutii poștale care să se potrivească cu designul și arhitectura.

vultur-în-lemn-foarte-mare-pentru-grădină

Decor cutie poștală cool cu ​​această broască-fată, nu?

idee-distractivă-cu-o-bunică

Batman – decor unic cutie poștală. Este preferatul băiatului!

decor-batman-pentru-cutia poștală

Design de cutie poștală decorativă vintage

idee-albastra-originala-o-casa-mica

Decorarea cutiei poștale – mărcile care câștigă 

coca-cola-mailbox

Peretele de piatră poate ascunde cutia poștală

poștă-cutie-în-zidul-de-piatră

Pentru cei care iubesc avioanele:

-cutii-postale-ca-un-avion

Cactusul – o cutie poștală originală pentru trei case în același timp!

cactus-cutie-scrisoare

O idee grozavă pentru cutia dvs. clasică

stil-clasic-pentru-cutii

Cutie poștală vintage și confortabilă

cool-vintage-cutie poștală-pentru-design-ușă

Decorarea cutiei poștale clasice:

cool-classic-deco-from-the-mailbox

Un model modern în verde și alb – culorile atât de actuale și organice

cool-contemporane-idee-în-alb-și-verde

Cutie poștală simplă și drăguță

cool-deco-from-the-box-letter-in-white

Model exotic pentru oamenii sportivi din Pacific

cool-design-avc-des-surfs

Cine a fost atât de creativ în bricolaj? Nici noi, nu știm

design-cool-cu-un-bteilles-de-gaz

Stil elegant și sportiv, este adorabil!

design-cool-pentru-cutia poștală

Ideea minunată pentru vila de lângă mare

design-cool-pentru-cutia-poștală-în-fața-casei

DIY pentru campanie

design-cool-pentru-gradina-cu-cutie-veche

Simplu și ieftin

cool-in-blue-and-wood

Decor vintage cu motive florale

cutie poștală drăguță și drăguță

Ideea destul de elegantă pentru fete

cool-and-cute-design-our-mailbox

Doar cutia poștală decorată

cutie-folk-cool-cu-modele-slave

Un vehicul de epocă și drăguț 

idee-cool-pentru-un-vehicul-pentru-scrisoare

Decorează-te în roz

pictează-cool-pe-o-cutie-poștală-în-roz-și-negru

Un pește pentru păcătoșii

cool-pește

Cutii poștale unice ale campaniei

idei-cool-pentru-decorarea-ta-in-fata-casei

Stil drăguț pentru doamne 

cutie-vintage-cool-într-o-valiză-și-o-idee-drăguță-pentru-un-model-metalic

Fierul este un clasic pentru cutii. Sunt foarte practice și drăguțe

decor-vintage-cool-pentru-exterior

Dacă tu cu băieți, le va plăcea!

cool-car-yellow swan-deco-from-the-mailbox decorare din lemn cutie poștală-decorare cutie poștală-decorare- cutie poștală-decorare decor-cool-ca-pește-cutie-poștală deco-of-the-french-box-letter cutie poștală roșie-decor cutie poștală-decorare-verrte-cu-grand-roulle decorarea-cutiei-de-scrisori-verzi-într-un-perete-de-piatră-albă decor-cutie-cu-pietre DIY-o-cutie-originală-cu-imaginație cutie-scrisoare-elegantă-în-fier-gri figura-elvise-pentru-gradina idee-extravagantă-pentru-cutia-originală om-albastru-figură-și-cutie-scrisoare design futurist pentru cutie siluetă-femeie-mare-albastră om-pe-o-bicicletă-ca-o-cutie-de-scrisori idee-pentru-decorare-pentru-curtea-de-noel bucurie-cutie poștală-cu-pietre cutie-poștală-frumoasă-în-roșu-cu-decor-de-fier frumos-și-vechi-model floare-frumoasa-figura-mare-pentru-gradina frumoasa-fotografie-de-fata-si-cutie-de-scrisori-mare-si-rosie kitte - cutie poștală pentru grădină cocosul-in-lemn-rosu-cu-o-gaura-in-forma (de-inima cutia-de-tablă-portocalie-cu-un-dinte-albastru-în-forma-casei cutia poștală - în-pergola-din-lemn-pentru-un-design-minimalist cutia poștală-de-fier-cu-elemente-baroce cutia poștală-în-galben-decor-vintage cutia poștală-din-lemn-exotic the-post-box-big-and-red-in-london cutia poștală - pentru Halloween cutia poștală-pentru-stil-vintage cutia poștală-vintage-roșu the-noite-postal-yellow-original-original-iron-form drăguț-câine-alb-pentru-grădină cutie-scris-drăguță-și-originală-în-alb design-minismalist-pentru-o-casa-moderna mognon-box-ostal-red-iron fotografii-alb-negru-cu-cutii-poștale-vintage oolidat-cu-o-masina-veche decor-plan-original design-original-pentru-casa-cu-un-abie cutii postale originale figura-original-mare-din-lemn-cu-un-baiat-pentru-decor-acasa idee-originală-cu-un-pistol-și-aravanne idee-originală-pentru-haloween idee-originală-pentru-casa ta cutie-mică-ca-o-caravană autobuz-scolar-mic-pentru-cutia-scrisorilor figură-de-mașină-jucărie-pentru-grădină căsuță poștală pește-colorat-pentru-grădină-design cifră-robot-pentru-cutie-poștală caseta-scrisoare-rosie-stil-londra Cutie poștală Royal Mail umplută cu litere roșu-unic-și-elegant-cutie model simplu și curat idee-simplă-din-lemn-pentru-un-design-rural-și-o-ușă-verde design-surf-pentru-gradina ta toaletă-ca-idee-originală foarte-vechi-model-albastru o-lemn-natural-pentru-o-cutie-mail un-autobuz-școlar-original un-camion-design-decorativ a-figure-câine A o-cutie-de-tabla-verde-veche o-idee-pentru-Craciun o-casa-mica-decorativa o-cutie mică o cutie poștală ca o vacă cutie-poștală-unică-cu-trandafiri-pe-un-negru-luxos-și-fier-elegant design-unic-și-stil-vintage-în-alb-cu-un-perete-verde design-unic-pentru-cutia-poștală-în-ferre design-unic-pentru-o-clasa-sticla-de-litere idee-unică-cu-cutie-computer model-unic-pe-un-pod pui-unic-pentru-o-decorare-din-cutia-mail cutie-veche-ca-un-pește cutie-scrisoare-veche-ca-o-cutie vechi-cutie-scrisoare-la-unu decorare-cutie-poștală-veche-o-față-reală decor-cutie-scrisoare-veche decorare-veche-a-cutiei-de-fier vechi-hotos-cutii poștale vechi-model-in-sticla-si-fier old-style-vintage-sur-le-chemain vintage-cutie-poștală-pentru-acasă vintage-deco-din-cutia poștală perete-vintage-și-decorare-pentru-cutia-poștală

Sperăm că ți-au plăcut ideile noastre pentru  decorare cutie poștală și ai găsit câteva lucruri interesante pentru tine!

Decorează-ți curtea cu gnomi de grădină!

The gnomi de grădină, sunt un mediu de decorare interesant sau sunt mai degrabă o reținere? În primul rând, depinde de interiorul complet al curții dvs. și de spiritul pe care doriți să-l dați. Privind la istorie, gnomi de grădină sunt printre creaturile mitice, care au făcut parte din cultura europeană de secole. Conform legendelor, acestea sunt foarte mici și trăiesc în subteran. Gnomii au și puteri magice. Din acest motiv există, prin urmare, o tradiție de a pune gnomi de grădină în curte, care datează din secolul al XIX-lea. Oamenii credeau că le vor aduce bogăție. În ceea ce privește locul de naștere al piticilor, este orașul german „Graefenroda”. Acolo au fost realizate pentru prima dată de un meșter. După aceea, încep să apară în fiecare grădină europeană și chiar în toată lumea. Și de ce nu și în curtea ta? Deci, dacă sunteți inspirat de această poveste, vă sugerăm să vă găsiți modelul, printre galeria noastră foto cu cele mai frumoase gnomi de grădină.

Gnomii de grădină care îți vor transforma curtea!

grădină-idee-grădină-decor-grădină-statuie-pitic-roșu-pălărie-sculptură

De ce să nu pui gnomii de grădină în curtea ta, pentru a adăuga o notă interesantă grădinii tale??

1-gnomi-grădină-pălărie-roșie-sculptură-grădină-decor

Îmbogățiți exteriorul curții cu gnomi de grădină!

1-gnomii-grădinii-pentru-a-decora-grădina-pălărie-roșie

O variantă frumoasă pentru a decora grădina!

1-casă-pitic-verde-copac-casă-pitică-copac-verde-casă-neobișnuită

O frumoasă casă de gnomi de grădină …

1-casa-pitic-cale-spre-casa-gradina-flori-verzi-copaci-casa-pitica

O idee minunată pentru a decora curtea cu gnomi de grădină!

1-grădină-gnom-sculptură-grădină-gnomi-grădină-modernă-sculptură

Gnomi de grădină, o notă interesantă pentru fiecare curte!

1-grădină-gnom-grădină-statui-idee-pălărie-roșie-grădină-leagăn

Cum să decorați curtea cu gnomi de grădină?

1-grădină-gnom-statui-grădină-idee-pălărie-roșie-idee-pentru-a-decora-grădina

Gnomii de grădină, un clasic în decorarea grădinii! 

1-grădină-gnom-statui-grădină-idee-lampă-roșie-pălărie-de-fier

Gnomii de grădină, un mod interesant de decorare!

1-grădină-gnom-grădină-statui-idee-verde-peluză-grădină-sculptură

1-grădină-gnom-statui-grădină-idee-grădină-sculptură-femeie-pitică

1-grădină-colorată-gnomi-statui-grădină-decor-idee-interesantă

1-gnomi-grădină-colorate-statui-grădină-decorare-idee-gnomi-interesanți

1-grădină-gnomi-statui-grădină-idee-ciupercă-pălărie-roșie

1-grădină-gnomi-grădină-statui-idee-verde-peluză-grădină-sculptură

1-grădină-gnomi-grădină-decor-cu-gnomi-cum-se-poate-face

1-gnomi-grădină-decor-grădină-sculptură-gnomi-verzi-gazon

decor-grădină-cu-grădină-gnom-grădină-statuie-idee-pălărie-roșie

decorare-grădină-cu-gnomi-grădină-statuie-grădină-idee-pălărie-roșie

0-grădină-gnom-statui-grădină-idee-pălărie-roșie-un-pitic-în-spate

decor-grădină-în aer liber-gnomi-sculptură-pălărie-roșie-și-verde

grădină-în aer liber-decorare-idee-grădină-statui-grădină-gnomi-ordonată

decorare-grădină-idee-în aer liber-statui-grădină-grădină-gnomi-casa-ordonată-a-gnomilor

decor-grădină-idee-grădină-statui-grădină-gnomi-ordonat

grădină-gnom-grădină-statui-modern-exterior-grădină-decor-grădină-decor

grădină-gnom-grădină-statui-grădină-decorare-gnom-exterior-decor-grădină

grădină-gnomi-pălărie-roșie-grădină-flori-flori-portocalii-pitici-grădină

grădină-idee-grădină-decorare-grădină-statuie-pitic-pălărie-roșie

casă-pitic-grădină-idee-decor-grădină-flori-casă-pitic

grădină-gnom-pălărie-roșu-bărbos-alb-blugi-albastru

gradina-cu-gnomi-decoratiuni-exterioare-gradina-casa-de-gnomi-copaci

grădină-gnom-roșu-pălărie-cu-barba-grădină-statuie-decor-grădină

grădină-albă-gnomi-statui-grădină-grădină-albă-decor-idee

grădină-gnomi-decorare-decorare-grădină-flori-grădină-idee

grădină-gnom-roșu-pălărie-cu-barba-grădină-statuie-grădină-decor-idee

grădină-gnomi-decor-grădină-roșu-roz-flori-albe-multe-flori

grădină-gnomi-deco-grădină-statuie-de-grădină-flori-exterior-modernă

grădină-gnomi-deco-grădină-grădină-statuie-flori-idee-pentru-a-decora-grădina

grădină-gnomi-grădină-statuie-grădină-statuie-grădină-idee-modernă

gnomi-grădină-idee-decorare-grădină-sculptură-modernă-decor-grădină-în-aer liber

grădină-gnomi-grădină-sculptură-idee-amenajare-grădină-cu-gnomi

piticii-locuiesc-aici-atenție-grădină-statuie-decorare-grădină-exterioară

gnomi-grădină-pălărie-roșie-sculptură-grădină-roșie-sculptură-decor

sculptură-grădină-decor-original-grădină-cum-să-faci

sculptură-grădină-decorare-grădină-originală-cum-să-faci-cu-gnomii-grădinii

sculptură-grădină-gnomi-decorare-original-grădină-cum-să-pălărie-roșie

sculptură-pentru-grădina-viselor-dvs.-grădină-gnomi-pălărie-roșie

grădină-pitic-grădină-statui-deco-grădină-idee-sculptură-modernă

1-grădină-gnom-grădină-statui-idee-pălărie-verde-sculptură-grădină

Suculente în aer liber – creați o grădină exotică ușor de întreținut

Suculentele în aer liber sunt din ce în ce mai preferate pentru crearea unor modele frumoase de grădină. Au un farmec distinct și sunt ușor de cultivat. Puteți aclimatiza mai multe suculente în grădina dvs., atâta timp cât faceți acest lucru încă din aprilie. Altfel riscați să le expuneți la îngheț și umiditate ridicată, pe care nu le pot suporta. Ele reprezintă plante ideale pentru grădini amenajate și moderne datorită esteticii lor minimaliste. Înflorirea cactușilor și a unor suculente de o frumusețe deosebită și culori strălucitoare și variate este cu adevărat așteptată ca un cadou prețios. Cel mai mare avantaj al lor este că se adaptează bine climelor calde și uscate și nu necesită multă udare. Au încă nevoie de sol bine drenat și suficientă lumină. Grădinile suculente sunt adesea decorate cu grădini de piatră și pietriș. Acestea nu sunt doar o componentă decorativă, ci acționează și ca un mulci care drenează solul.

Suculente în aer liber – mic aranjament de suculente în grădină

drăguț drum de grădină, lemn de drift, plante suculente, echeverias, drum de lemn, scaun, grădină de plante suculente

Tipul de grădină pe care îl puteți crea cu suculente în aer liber depinde de alegerea dvs. Unele suculente sunt mici și discret, altele au dimensiuni impresionante. Unele sunt spinoase, altele nu au spini, există cactuși mari care arată ca niște copaci și plante suculente care cresc ca un arbust. Puteți folosi cele mai mici ca acoperire a solului și puteți planta câțiva cactuși mari în diferite colțuri ale grădinii, puteți folosi diferite specii sau puteți juca cartea de repetare pentru o grădină modernă. De exemplu, alternați un cactus mare cu o piatră albă sau o oală de lut sau alt obiect decorativ, creând o linie minimalistă. Mini grădinile create într-o oală și amplasate în exterior sau în interior sunt, de asemenea, o opțiune interesantă, la fel ca și grădinile verticale – în paleți, scări, cutii.

Grădină suculentă în aer liber în miniatură

suculente în aer liber, suculente mici, pietricele, găină și pui, plante suculente, specii reprezentative

Dacă aveți în vedere proiectarea grădinii dvs. cu plante suculente în aer liber, luați în considerare căile și pavajele de grădină cu materiale naturale. Căile și pasarelele vă vor ajuta să vă bucurați pe deplin de grădina dvs. și să îmbunătățiți decorul. În plus, acestea vă vor asigura accesul ușor la suculentele dvs. Pentru a oferi grădinii dvs. mai mult caracter, puteți crea paturi suculente sub pantă folosind o mașină de mișcare a pământului sau dacă aveți un loc în pantă naturală. Acest lucru va asigura, de asemenea, un drenaj bun. Colectați pietre sau stânci aici și colo și acoperiți spațiul disponibil cu suculente mici.

Oală mare spartă cu plante suculente în aer liber

oală spartă cu suculente în grădină în miniatură, suculente și aranjament din lemn de drift

Toate plantele cu frunze, tulpini sau rădăcini cărnoase se numesc suculente. Suculentele sunt clasificate în familie, gen și specie și vin într-o mare varietate de plante minunate pentru a crește. Iată trei familii ale celor mai comune plante suculente cu care suntem obișnuiți să creștem în grădinile în aer liber:

 • cactuși – o familie de plante suculente, ale căror specii înfloresc. Cactușii nu trebuie confundați cu plante suculente, deoarece fac parte din familia numeroasă de plante suculente sau suculente. Ele cresc în butoaie, coloane verticale sau ramuri. Frunzele sunt reduse sau chiar absente
 • Asparagaceae care includ plante precum yuccas, agaves, aloe și haworthia. Unele plante din această familie, cum ar fi agave și aloe, sunt utilizate la fabricarea substanțelor cosmetice și farmaceutice care au multe efecte terapeutice și la băuturile alcoolice. Sunt plante globulare în creștere, cu ramuri care se extind în toate direcțiile
 • crassulaceae – plante populare care formează o rozetă atunci când cresc, foarte bune pentru cultivarea în grup, deoarece se înmulțesc rapid. Majoritatea acestor specii sunt mici, dar unele cresc până la dimensiunea arbustului. Au frunze groase. Cele mai populare familii din acest gen sunt echeverias, Kalanchoes, sempervivums, sedums

Impresionantă grădină cu cactus

cactus cu bile, specii de plante suculente spinoase, suculente în grădina în aer liber

Iată câteva specii de suculente și cactuși originali care vă pot decora grădinile, curtea, granițele, spațiile de sub ferestre sau colțurile scărilor

 • cactus cu bile – acesta este un cactus impresionant care are forma unui balon fierbinte și poate ajunge la două picioare în înălțime. Cu toate acestea, forma sa nu este regulată. Este echipat cu coloane spinoase care îi decorează întreaga suprafață. Acest cactus are o floare galben strălucitor și un farmec foarte deșertic, ceea ce îl face foarte popular pentru grădinile exotice..
 • sempervivum tectorum (găini și pui) – o plantă din familia crassualaceae care are capacitatea naturală de a se înmulți rapid și ai cărei descendenți sunt numiți pui. Speciile de sempervivum tectorum sunt în jur de 3.000 și diferă prin culoare, ceea ce vă permite să le potriviți și să creați un covor larg de plante drăguțe.
 • agave ovatifolia sau limba de balenă – o plantă suculentă din agavaceae care crește până la o dimensiune destul de mare și formează flori înalte de zece până la paisprezece picioare. Planta este foarte populară cu frunzele sale lungi și plate, de culoare verde deschis. Este cel mai potrivit pentru cultivarea în aer liber datorită dimensiunilor sale mari
 • dudleya sau echeveria spp – dudleya fac parte din genul mai mare de echeveria. Sunt foarte caracteristice. Formând o rozetă frumoasă, arată ca flori de lotus. Există 40 de specii diferite, dintre care unele apar pe lista zonelor pe cale de dispariție. Ei au crescut în mod natural pe dealuri pentru a evita reținerea apei pe frunzele lor. Dacă puteți, creșteți-le pe versanți sau scurgeți bine solul pe care cresc.
 • planta de pluș sau echeveria pulvinata – o plantă acoperită cu pluș alb care strălucește la soare. Le place umbra parțială și pot fi cultivate în ghivece sau în pământ. Planta de pluș ar trebui să fie repotată în lunile mai calde în sol uscat.
 • trandafir negru sau aeonium arboreum – o plantă rozetă de culoare brun-închis. Înflorirea sa are o culoare galben strălucitor, care contrastează cu frunzele sale întunecate. Cel mai bun este să le plantați în grupuri în paturi de flori sau granițe și să localizați masivul în plin soare.
 • bobul de pomi – cactuși foarte duri, care pot fi păstrați afară pe tot parcursul anului. Ele cresc în regiuni aride și semi-aride, originare din Mexic și adoptate de țări de pe alte continente. Există multe soiuri și culori. Acest cactus este o plantă care poate atinge 5 metri înălțime. Datorită spinilor și a sistemului extins de ramuri, planta poate fi utilizată pentru crearea de gard viu. Acest cactuș dă fructe care se numesc pere de cactus sau pere de cactus.
 • băț de cretă albastru sau Senecio Mandraliscae – o plantă foarte versatilă, cu creștere lentă, apreciată pentru frunzele sale în formă atractivă și culoarea albăstruie. Formează rapid un covor foarte frumos cu frunze asemănătoare cu degetele ușor curbate. Poate fi plantat într-un ghiveci ca târâtoare, în grădină pentru a acoperi locul ales și la graniță.

Grădină modernă amenajată cu suculente

grădină cu plante suculente, design modern de grădină, cale de grădină, jardinieră mare din beton

Pat de flori suculente cu design natural

amenajare grădină suculentă, cale de grădină și bănci de piatră, plantă suculentă agățată

Fântână de piatră folosită ca ghiveci de flori

suculente în aer liber, fântână folosită ca plantator cu suculente, dudleya

Micele suculente sunt ideale pentru a crea mici aranjamente ciudate

grădină suculentă miniatură, mini plantă suculentă, ghiveci mare cu amenajare a plantelor

Planta suculenta gigantica in fata unei case moderne

suculente în aer liber, suculente uriașe, paturi de plante într-o grădină contemporană

Cactușii înfloriți vor adăuga o notă de exotism grădinii

planta cu cactusi infloriti, planta suculenta cu flori roz, cactusi cu flori in paturi de flori, gradina din desert

Ideea originală de grădinărit

suculente, amenajare originală, camionetă roșie pentru copii, suculente pentru interior și exterior

plante de rochie, pietre, agave, echeverii, suculente în aer liber

ghivece cu suculente aranjate, paturi de flori pentru suculente în aer liber, gard viu

baston de cretă, suculente înflorite, suculente frumoase, suculente  plantă suculentă în rozetă, pietricele, plante de stâncă pentru margini, cale de grădină

Cactuși spinoși pentru un farmec deșertic al exteriorului tău

cactus cu bile, plantă de grădină de piatră, piatră mare în grădină, cactus în aer liber

cactuși uriași lângă un perete modern, cactus cu bile, pietriș decorativ, piatră

plantă de cactus, pat de flori ondulat, suculente în aer liber, lemn de drift, suculente de graniță

cactus cu bile, cactuși uriași, pietre și pietriș decorativ, grădină mare în stil deșert

Suculentele nu necesită o cantitate mare de sol

cușcă de păsări plină cu suculente, plantă suculentă agățată, aranjament cușcă de epocă

scoică albă, plantă suculentă în scoică albă, mini grădină suculentă

plante suculente cu rozetă, agave, plante suculente în aer liber, așternut și plante de graniță

Aloe mare în grădină

plante suculente și pietre, plante de rochie într-o grădină, flortwood, gard bej

plantă în ghiveci în aer liber, ghivece de flori cu mini suculente, masidă suculentă, pietre

grădină deșertică cu cactus în aer liber, pietre, pietricele, grădină amenajată, suculente

suculente în aer liber, mulci, suculente înflorite, pietre, suculente înflorite

grădină cu plante suculente, agavacee, flori și plante de stâncă pentru grădina din fața casei

Ghivece de flori pentru a le pune pe balcon sau în grădină

ghivece de flori cu suculente miniaturale, idei de grădinărit cu specii reprezentative de plante suculente

Combinați plante suculente ușor de crescut împreună

cactuși cu bile, teren stâncos, cactuși gigantici, plante de stâncă, grădină botanică mare

găină și pui, plantă suculentă, pietricele, mini design de grădină în aer liber

diferite suculente, suculente înflorite, grădină contemporană, rozete mari splendide

cactuși spinoși, pietre mari, aloe, pietricele, specii suculente în aer liber

Grădină care te face să îți dorești să vizitezi Mexicul

cactus cu zăpadă în fața casei, cactus gigant, plantă suculentă înflorită, cale, pietricele

grădină botanică cu suculente, cactuși cu bile, suculente înflorite, cactuși cu zăpadă

cactus cu bile uriașe, grădină, plantă de cactus, plante de stâncă, palmieri, cactuși cu zăpadă

plantă de cactus, plantă în ghiveci în aer liber, paturi de flori într-o grădină publică

Suculente ca arbuști mici

lemn de drift, suculente în aer liber, pietre, plante cu flori, amenajare cu plante și obiecte decorative

idee de grădină deco cu suculente, cactuși plantați în valize de epocă

plante în aer liber pentru terase, bețe de cretă albastră, agavi, tufișuri verzi, suculente în aer liber

proiectare grădină cactus, cactuși mari în aer liber, cum să plantați plante suculente

idee suculente plantate în mănunchiuri, cresc cactuși și suculente

Mașini de plantat trunchiuri de lemn

cactuși plantați în jardiniere din lemn de drift, plante suculente în aer liber pentru patio

ghivece de lut cu suculente, mulci, suculente rozete, suculente agățate

grădină exotică cu plante suculente, pietricele și pietriș, agavaceae, specii reprezentative de plante suculente

cactuși cu minge, nisip și pietre, grădină de suculente în aer liber, grădină de suculente sub pantă

mini aranjament cu plante suculente, plantă suculentă cu floare galbenă, frumos peisaj de plante suculente

Cactuși mexicani într-o grădină botanică

cactuși mari într-o grădină botanică, palmieri, plante suculente, cactuși cu rachete, plante suculente în aer liber

cactuși cu bile, agavi, cactuși mari, grădină botanică, design de grădină cu plante suculente

suculente în aer liber, ghivece de lut, mini suculente, suculente în aer liber

amenajare cu grătar, pietre și suculente, plantă suculentă înflorită, sticlă de vin alb

suculente în aer liber lângă mare, suculente pe o suprafață mare

Aranjamentul suculentelor sub pantă

grădină înclinată cu stânci și plante suculente, agavaceae, mai multe specii de plante suculente în aer liber

grădină verticală cu cadru din lemn și gard, creați o mini grădină cu suculente în aer liber

design modern de grădină, cactus spinos, plantă gigantă suculentă, pietriș alb

grădină frumos amenajată, pietre mari, cactus cu rachete, nisip alb, amenajare a plantelor de stâncă

plante foarte rezistente de acoperire a solului, cactus gigant, specii reprezentative de plante suculente

Cactușii sunt plante foarte interesante care adaugă caracter spațiilor

grădină suculentă în aer liber, cactuși uriași, suculente, suculente cu covor

statueta cu păr plante suculente, grădină verticală încadrată, suculente

cactus înflorit, plantă în aer liber în pat, plantă suculentă înflorită, pietre, cactus cu rachetă

cutie veche folosită ca coș, suculente aranjate, echeverii, bețe de cretă albastră

Suculente târâtoare

gradinarit vertical cu suculente in aer liber, gradina verticala cu paleti, dudleya

Cactuși cu bile, cactuși gigantici, plante de stâncă, seră, grădină deșertică frumoasă

combinație de suculente în grădina în aer liber, cactuși drăguți și dudleye

echeverii verticale de grădină, plante cu frunze cărnoase, plante suculente în mini grădină

mini grădini cu plante suculente, dudleye plantate în jardiniere din lemn

Foarte frumos pat cu flori răsturnate

pat de flori cu suculente și pietre și pietricele, ghiveci mare, flori albastre și liliac, stâncă originală

frumoasă grădină de suculente, suculente aranjate într-o fântână veche de piatră

grămadă de suculente, suculente înflorite în roz și albastru, grădină suculentă înflorită

suculente în aer liber, câine alb mic, lampă decorativă cu bile, cactuși mari, pietre

cresc plante suculente, plante în ghiveci în aer liber, ghivece mici cu plante suculente mici

Grădină suculentă cu design brut

cactuși interesanți, suculenți, cactus cu bile, grădină de design sălbatic, lemn de drift

grădină originală cu plante suculente, plante de stâncă și pietriș alb, pat de flori cu design ondulat mini

suculente și pietre în grădină, suculente în aer liber, rozete în diverse culori

cactuși și suculente, mici stânci decorative, cactus înflorit, design de grădină suculent

suculente în aer liber, suculente frumoase în ghivece, aranjament cu ghivece de flori

Suculentele care cresc în crăpături

pietre mari în grădină, diverse suculente, stânci interesante, aranjament de plante și pietre

ghivece originale cu suculente, fântână de mini grădină, grădină cu paleți, grătar vechi, lemn de drift

cale de grădină, plante suculente în aer liber, pietriș, cale de piatră, pietricele, plante suculente în creștere

Ideea decorativa pentru terasa

aloe crescută în aer liber, pietricele, palmieri, plante exotice, găină și pui

Diferite specii de plante suculente plantate într-un singur ghiveci

cum să crească suculente, cum să crească suculente, cum să crească suculente

suculente în rozete, diferite specii suculente în verde, verde deschis și violet

cactus înflorit, pat de grădină cu suculente, mini grădini suculente

plante suculente, plante în aer liber, mulci de grădină, grădini suculente

Lemn albastru în jurul cactusului cu minge

suculente în ghivece, rozete violete, crescând suculente în aer liber

plante de covor, covor frumos de mici suculente în verde, galben, verde menta, model de grădină

bordură de suculente în aer liber, baston de cretă, rozetă portocalie, mică grădină sub perete

creați un design de oală inversată, oală de lut, rozetă suculentă în aer liber de dimensiuni mici

Mini grădini în ghivece

aranjarea suculentelor în ghivece de lut, jardiniere cu suculente

decor grădină ghiveci, mini grădină suculentă ghiveci, zid de cărămidă roșie, perete mare

agave, ierburi și suculente în ghivece de diferite dimensiuni, casă pictată în albastru, pietriș

suculente mici în recipiente mici, cactuși, echeverii, suculente în ghivece

ghivece amenajate în grădină, plante suculente, cărare în grădină, colț de paradis

planta suculenta intr-o gradina cu diverse specii, pietre si mici suculente