Guide til opsætning af et professionelt spillerum derhjemme

Kender du navnet Tyler “Ninja” Blevins? Hans formue er en professionel spiller og streamer på $ 15 millioner, hvilket gør ham til den rigeste spiller i verden. Hvilket held at kunne omdanne din passion til et erhverv! For at dette kan lade sig gøre, skal besættelsen dog tages alvorligt. På bekostning af lange timer tilbragt foran skærmen, højtydende computerudstyr og et professionelt spillerum. Find ud af, hvordan du konfigurerer det !

Guide til en vellykket hjemmespilindretning

spillerumsmodel med computerudstyr og nørdede dekorative genstande

Udfordringen – hvordan finder man plads til et spillehal ?

At indrette et værelse, der er helt dedikeret til spil, er en drøm, der ofte er dømt til at forblive inden for det umulige. Det lyder selvfølgelig godt, men har du råd til sådan luksus i et 20m2 studie? Inden for et så lille rum ville selv en lille spillekrog eller mezzanin være ret vanskelig at oprette. På den anden side, hvis du har en kælder eller et konvertibelt loftsrum, tøv ikke med at omdanne dem til et spilleværelse. Desuden har du mulighed for at isolere legeområdet fra det private rum. En stor udfordring, når du er en professionel spiller inden for evig telearbejde! Ellers kunne et spillehjørne godt passe ind i en stue eller et større soveværelse, men her skal vi finde en måde at garantere fortrolighed.

Spillerum for at spare plads

oprette et spilleværelse i soveværelset computerskærmhøjttalere hovedtelefoner

Hvilken gaming stol der skal være behagelig ?

Næste trin er at finde de bedste møbler til opsætning af dit spilleværelse. Det skal være designet, eller i det mindste valgt, under hensyntagen til spilpladsens særegenheder. Lad os starte med stolen! På den æstetiske side er der bemærkelsesværdige lænestol- og stoldesign med et futuristisk og nørdet look. Men i stedet for at fokusere på fantastisk udseende, skal du først tænke på komfort. Endelig, hvis du har gjort gaming til dit hovedfag, vil du sandsynligvis bruge flere timer på at spille i siddende stilling. For at forhindre rygproblemer og andre lidelser i bevægeapparatet opfordres du til at vælge en ergonomisk kontorstol som dem, der findes på chaisepro.be. Lændestøtte, nakkestøtte, justerbare armlæn, tilbagelænet ryglæn, nakkestøtte – alle disse ekstra funktioner vil øge komfortfølelsen.

En ergonomisk gamingstol for optimal komfort

gaming room model deco gaming neon skrivebord ergonomisk stol

Hvilket spillebord til optimal opbevaring ?

Det er på samme funktionsprincip, at vi også ville vælge gaming -skrivebordet. Der skal lægges særlig vægt på dens robusthed og bredde. Jo flere konsoller, skærme og computerudstyr, jo mere plads har du brug for. På samme måde skal skrivebordet vælges, så det kan bære vægten af ​​spiludstyret. Når det kommer til materialer og design, er du forkælet med valg. Men hvis du ikke kan lide tanken om at bruge en kolossal mængde penge, kan du f.eks. Rulle ærmerne op og lave dit eget DIY -skrivebord af træpaller. For yderligere at optimere rummet og undgå kaos, overvej at bruge organisatorer til dine kabler. Endelig, for en optimal spiloplevelse – anbefales routeren, helst trådløs.

Spillebordet – det andet væsentlige element i komforten

spillerum udstyret med grå skrivebordsstolsskærme antracitgrå tæppe spiludstyr

Sådan skaber du en fantastisk spilatmosfære ?

Som et sidste element til at polere dit spilleværelse er der dekorationen. Atmosfæren er en, der ville tillade total fordybelse i spillet. Plakater og wallstickers til spil er en nem måde at personliggøre væggene på. Valget af et tæppe, gardin, gobelin eller andet dekorativt element med et gamerprint er en anden idé at stjæle. Installer flere hylder eller en reol for at vise din dyrebare samling af nørderobjekter. Endelig er lysspillet og lydkvaliteten afgørende for at give dette indtryk af sammensmeltning mellem ægte og virtuelt. Brug af smart belysning giver dig mulighed for at oprette festspil baseret på virtual reality. Kvalitetsisolerende højttalere og hovedtelefoner er et must, når det kommer til lyd.

sæt lys til at oprette et spillerum til hjemmet til professionelle