Gardul japonez din bambus – confortabil și practic

palissant-bambus-vertical-minimalist-contemporan

The gard de bambus devine mai popular decât gardurile de fier. S-ar putea să credeți că trebuie să vă plantați propriul gard de bambus, dar asta nu este adevărat. În realitate, puteți instala un gard de bambus la fel cum ați face cu gardurile de fier tradiționale. Singura diferență va fi că gardurile din bambus sunt mult mai ecologice. Există, de asemenea, nenumărate opțiuni cu privire la modul în care puteți instala garduri de bambus pentru grădina dvs. Contractorii pot garanta că există un fel de gard de bambus pentru fiecare tip de proprietar, tot ce trebuie să știți sunt opțiunile.

a face-gard-de-bambus-in-fasii-subtiri

Proprietarii de case aleg gardurile din diferite motive, de la conținerea copiilor la intimitate, păstrarea animalelor sălbatice departe de casă, pentru îmbunătățirea siguranței, este, de asemenea, un mod ideal de respectare a celorlalți sau pur și simplu din motive estetice..

Verificați opțiunile și vedeți care gard de bambus este doar pentru tine.

bambus-natural-pentru-gard

Creșteți un gard

Acesta este cel mai economic tip de gard de bambus pe care îl puteți avea. Dacă locuiți într-o zonă în care primiți soarele tot timpul anului, atunci acest gard este o alegere ideală – cel mai estetic model. Pentru trei-patru luni, a gard de bambus poate atinge întreaga sa înălțime. Singura tăiere anuală de întreținere.

???? (Bambus Along Scara, Saga, Prefectura Kyoto, Japonia)

Gard de crenguță

Acesta este un gard de paie care este foarte simplu. Dacă doriți un gard care să fie estetic mai devreme, atunci acesta este gard de bambus Pentru dumneavoastră.

pailisade-interesant-pentru-terasa

Poate gard

Dacă locuiți într-o zonă regională în care aveți vânturi constante constante, atunci aceasta ar fi cea mai ideală barieră – este foarte rezistentă la vânturi puternice. Acest gard nu va da în condiții meteorologice răzbunătoare și se dovedește a fi foarte fiabil. Gardul bastonului este împletit de stâlpi care sunt cu sârmă înțepată.

palissant-bambus-traditional-japanese-unique-arte

Gard laminat

Acest tip de gard are o înălțime de până la opt metri și poate fi folosit pentru a vă oferi avantajul unui gard obișnuit. Acestea pot fi așezate peste gardul existent sau între un gard cu lanț metalic.

pailisade-bamoo-modern-stone-deco-garden-magnific

living-gard-bambus

 idee-unică-grădină-bambus-pailisade pailisade-bamboo-zen-style-minimalist-chic-grand-espace  

gard-bambus-verde-bucatarie-contemporana palisadă-bambus-verde-bucătărie-contemporană  palisadă-curte-design-modern

 terasa-trestie-gradina-naturala-palisada-bambus

gard-bambus-pentru-gradina

Cel mai bine este să vă consultați pentru tratamentul palisadei din bambus pentru a vedea care este cea mai bună opțiune pentru dvs..