Decorare de masă de Crăciun scandinavă – 3 moduri de a seta un cadru de masă nordic

Pentru sezonul de sărbători, spiritul magic și vesel al Crăciunului pune stăpânire pe toată casa. Dar există un loc în jurul căruia se învârt toate festivitățile și care necesită o atenție mai specială: faimoasa masă festivă! Pentru Ajunul Crăciunului, dar și a nesfârșitelor prânzuri și prânzuri de Crăciun, masa își ia cu siguranță cel mai festiv aer. Decorarea festivă a mesei este, prin urmare, menită să fie o adevărată punere în scenă care va contribui la succesul mesei. Doriți să aduceți o atmosferă liniștitoare care să invite la convingere? Nimic nu poate fi mai ușor cu sfaturile noastre pentru o decorare de masă de Crăciun în stil nordic. Dacă și tu crezi că simplitatea și stilul minimalist sunt la ordinea zilei, atmosfera scandinavă este doar pentru tine.

Decorarea mesei de Crăciun în stil scandinav este o invitație la convingere

un decor elegant de masă în culori tradiționale, cu o piesă centrală de masă cu modele sezoniere în alb și roșu

Culorile roșu și alb sunt o parte inseparabilă a simbolismului Crăciunului. Și iată un motiv bun pentru a pune masa în jurul temei nordice roșu și alb, mai ales dacă preferați o atmosferă tradițională și atemporală. Această combinație clasică vă va liniști imediat oaspeții. Pentru a-ți începe aranjamentul festiv în mod corect, optează pentru o față de masă albă simplă și un alergător de masă cu modele jacquard tipice țărilor din nord (fulgi de zăpadă, reni, stele). Albul va scoate frumos în evidență motivele sale de iarnă care amintesc de spiritul Crăciunului și vor lumina decorul piesei centrale. Lenjeria de masă cu dungi, buline și cecuri se prezintă întotdeauna ca o alternativă la modelele sezoniere. Când vine vorba de veselă, optează pentru farfurii de designer de culoare simplă. Le oferim un aer de sărbătoare introducând accente vegetale precum o crengă de rozmarin atașată la șervețele.

Un decor de masă de Crăciun în culorile emblematice ale sărbătorii

o masă de Crăciun roșie și albă în stil tradițional scandinav cu alergătorul său de masă în modele nordice sezoniere

Stilul scandinav aduce un omagiu naturii și unui mod de viață în armonie cu elementele sale. Plantele și materialele naturale declinate în diferite obiecte decorative sunt, prin urmare, binevenite pe masa nordică de Crăciun. Aici accentul se pune pe un alergător de masă vegetal, precum și pe lemnul natural pentru a crea o adevărată scenă de mini-pădure. Când vine vorba de crearea unei atmosfere de cabane montane, lungimea completă a ramurilor de brad sau eucalipt este un adevărat clasic. Pe restul mesei favorizăm sobrietatea culorilor și decorarea. Pentru a da un aspect mai autentic punerii în scenă în natură, cel mai bine ar fi să aveți un masa din lemn masiv pentru un stil rustic șic. Finisajul său frumos și aspectul brut sunt un adevărat atu decorativ atunci când lăsați masa goală.

Invităm natura la masă pentru a crea un decor autentic cald

cum să setezi o masă de Crăciun inspirată de natură, idee pentru o decorare de masă nordică cu accente de lemn și verdeață

O decorație de masă de Crăciun cu spirit tradițional sau natural nu se încadrează în interiorul dvs. modern și minimalist? Optează pentru o atmosferă monocromă care îndrăznește culorile albe, negre și reci. Linii simple, modele grafice, trendul monocrom rimează cu o eleganță atemporală. Introduceți accente aurii sau metalice în mici atingeri prin tacâmuri și mici decorațiuni. De asemenea, gândiți-vă la un aranjament frumos de ramuri artificiale în jurul cărora să structurați decorul. Împodobit cu conuri de pin și bile de Crăciun, va avea un mic efect în această atmosferă rafinată. Mai presus de toate, nu uitați să scoateți paharul și cristalul pentru un efect strălucitor frumos. Ghirlande ușoare discrete, creații de hârtie, sfeșnice mici, contribuie și ele la un decor elegant și aerisit..

Crăciunul meu scandinav: eleganță monocromă în alb și negru

un decor elegant de masă în stil monocrom cu o piesă centrală din ramuri și accente naturale

 Decorarea mesei totul în alb pentru un efect magic garantat 

un decor de masă complet alb cu accente naturale care joacă cartea simplității stilului scandinav