Cum să faci o decorație de plante acasă?

De câțiva ani încoace, acesta este cu adevărat tendința de a adopta acasă, decorându-vă interiorul cu plante. Dacă spațiul dvs. de locuit are nevoie de o notă de verdeață, în acest articol vă vom oferi câteva sfaturi și sfaturi destul de simple de urmat pentru a ține pasul cu acest hype. Întoarcerea la natură este un fenomen care atrage din ce în ce mai mulți oameni și este, de asemenea, de netăgăduit că plantele ne oferă mult bine..

decorarea plantelor prin griji interiorul plantei verzi

Virtutile decorului plantelor din casa

Plantele au multe virtuți și există ceva pentru toată lumea. Indiferent de stilul tău, este obligat să existe o specie pe care să o iubești. Flori proaspete sau uscate, suculente, ușor de întreținut, buchete proaspete pe masă sau pe fereastră, bonsai mici așezați pe un titularul plantei în camera de zi sau în birou sau chiar plantele de întreținut în grădina ta. Iată câteva dintre virtuțile lor:

• Sunt liniștitoare

S-a demonstrat că ierburile calmează mintea și sporesc moralul. Unele plante și flori au această proprietate de a fi foarte calmante și relaxante și sunt chiar foarte des utilizate pentru relaxare și altele asemenea. Prin urmare, anumite plante au proprietăți botanice și medicinale foarte mari..

• Purifică casa

Plantele verzi purifică aerul din casă. De fapt, pentru respirația lor, te scapă de dioxidul de carbon din aer și îți dau oxigen. Este o simbioză miniatură perfectă în casa ta.

• Sunt originale și pure

O grădină sau pur și simplu o floare are ca efect amintirea omului de frumusețe și simetrie, bogăție și diversitate, pentru a reveni la sursele fundamentale ale vieții. Nu este nimic mai frumos decât să introduci o grădină în spațiul tău de locuit.

planta verde de interior

Cum faci un decor vegetal ?

Nimic cu adevărat fantezist, urmează doar stilul și estetica care ți se potrivește. În timp ce unii oameni preferă florile cu mirosuri plăcute, cum ar fi trandafirii, de exemplu, alții preferă încă plante foarte verzi, cum ar fi cactușii, aloe vera etc. sau chiar arbuști mici, cum ar fi ginkgo biloba sau bonsai. Iată cum o puteți face:

• Este ușor de configurat

Decorul verde este ușor de configurat. Într-o oală, agățată pe perete, pe fereastră, au același efect peste tot. Cu toate acestea, trebuie să respectați câteva reguli pentru a armoniza culoarea camerei dvs. Ar trebui să alegeți plantele în funcție de spațiul dvs., de luminozitatea camerei, de căldură, umiditate etc., deoarece nu toate plantele tolerează aceleași condiții..

• Nu treceți cu vederea detaliile

O decorație de plante de succes este, de asemenea, ascunsă în detalii. Amintiți-vă, plantele sunt accesorii de decor pentru casă și trebuie să se coordoneze cu alte accesorii din cameră. Îți plac profesioniștii în decorare și nu ezita să te descurci pe rețelele de socializare.

canapea mica neagra planta verde de interior

Nu există decorațiunea perfectă, lăsați-vă să plecați

Oferă interiorului tău o notă de natură, viață și verdeață pentru propria ta dezvoltare. Vă oferim în acest articol câteva sfaturi practice pentru a vă face interiorul mai organic, mai verde și mai viu. Dar va depinde de dvs. să știți ce fel de decor vă place cu adevărat și cum să vă decorați casa cu stil..

Nu ezitați să ne cereți sfaturi personalizate adaptate situației dvs., poate sunteți genul care vă place stilul vintage sau modern sau sunteți mai clasic, un lucru este sigur, toată lumea apreciază naturalul pentru simplitatea, frumusețea și mai presus de toate armonia și energia pe care o emite în cameră. Unii oameni preferă chiar și decorarea artificială a plantelor și adesea sunt chiar mai decorative decât plantele naturale. Pe scurt, nu există o decorare corectă sau greșită, importanța este că ți se potrivește.

planta artificiala verde pentru decorarea plantelor tale