Cele mai minunate peisaje din casa ta: descoperă decorul cu efigia din New York

Crăciunul bate la ușă, așa că este timpul să ne gândim la ce să le oferim celor dragi. S-ar putea să fie unii dintre voi care se gândesc să ofere o călătorie de vacanță, dar în acest timp nesigur, s-ar putea să ajungeți la un zbor anulat și un pic de dezamăgire. Deci, probabil, aceasta nu este cea mai bună alegere. Cu toate acestea, știați că puteți oferi o călătorie de la confortul propriei case la unul dintre cele mai minunate orașe din lume – New York. Puteți face acest lucru oferind un cadou din New York – fie un semn, fie un Husă de plapumă din New York, Alegerea este a ta. Vă prezentăm avantajele unui cadou ca acesta. Și, în sfârșit, a spus cineva că nu-ți poți oferi un cadou? ?

Una dintre cele mai faimoase vederi din viața reală revine în casa ta 

fotografie de noapte a zgârie-nori din New York City lângă mal

De ce să alegi decorul cu efigia din New York ?

New York City atrage prin strălucire, măreție și lumini orbitoare. Am rămas cu toții fascinați în fața anumitor fotografii ale orașului. Putem menționa poduri celebre precum Podul Brooklyn, impunătoarea Statuie a Libertății sau celebrul „Times Square”. Aceste fotografii pot aduce spiritul New York-ului acasă, atrag atenția și ne motivează să vizităm aceste locuri personal, cât mai curând posibil..

Un peisaj ca acesta îți face să îți dorești să mergi

fotografie de tapet în spatele unei canapele albe din sufragerie

Ce tip de decor alegeți ?

Așternuturi

În timpul iernii este firesc să petreci mai mult timp în pat, deci este la fel de firesc să vrei să creezi o atmosferă plăcută. Lenjeria de pat în stil New York este ideală pentru aceasta. Combinația de materiale de calitate și designuri premium face ca așternutul să fie cadoul perfect pentru toată lumea. Îndrăzniți să vă oferiți o experiență plină de grație în lumea viselor și amintiți-vă faimosul citat: „New York poate fi orașul care nu doarme niciodată, dar acești oameni dorm”.

O copertă alb-negru stilizată este una dintre cele mai populare variante dintre care puteți alege.

husă de plapumă și două perne cu efigia din New York în dormitor

Tapete și perdele

Sunt înalți, maiestuosi și nu vor trece neobservați. Decorațiuni de acest gen sunt perfecte pentru persoanele mai îndrăznețe, care nu se sfiesc să se exprime. Datorită acestui tapet, puteți transforma un perete alb într-un perete funcțional, puternic și remarcabil. În timp ce cu perdele, puteți adăuga caracter și personalitate casei în doar câteva minute. Disponibilitatea în aproape toate dimensiunile posibile le face potrivite pentru fiecare cameră, iar designul se adaptează fiecărui stil de decor.

O altă variantă în alb și negru pentru sufragerie

perdea new york brooklyn bridge spânzurat în fața ferestrei într-o cameră de zi

Autocolante și ceasuri

În cazul în care vă plac detaliile sau nu doriți să le riscați cu decorațiuni mari, cum ar fi perdele sau tapete, autocolante și ceasuri de perete din New York sunt o altă sugestie potrivită. Din nou, aceste elemente vă ajută să vă împrospătați, să dați o nouă viață în camera dvs. și să furați o parte din New York din casa dvs. cu cea mai mică investiție. Ușor de pus și de dat jos, colanții reprezintă cele mai noi tendințe în decorarea pereților, în timp ce ceasul a fost întotdeauna o parte esențială a inventarului unei case..

Este aceasta o ușă reală sau o ușă fantastică către un alt univers? Depinde de voi să decideți

un autocolant de perete pe ușă lângă o bicicletă albă