O fitilă de perdea la începutul anului școlar pentru un aspect șic și elegant

Mai lungă decât o franjură, firul cortinei se amestecă în păr într-un mod natural și foarte elegant. Un atribut de păr cu funcție dublă, subliniază anumite trăsături faciale în timp ce ascunde altele. Unic pentru vedetele anilor 70, acest fir revine acum pentru a ne îmbunătăți aspectul contemporan cu o suflare de farmec de modă veche. Aflați de ce și cum să îl utilizați în rândurile următoare.

Periferia cortinei a scăzut în o mie de variații frumoase

ideea de suvite legate la colorarea părului blond polar și valuri de plajă

Fitila cortină – o franjă lungă de perdea ?

Într-adevăr, marginea cortinei a devenit cunoscută pentru prima dată în Franța ca forma fermecătoare a marginii bardot. Da, pionierul acestei coafuri asemănătoare păpușilor, în stilul păpușilor pentru copii, Brigitte Bardot și-a lăsat amprenta părului în generațiile viitoare. Această așa-numită versiune clasică se caracterizează printr-o franjură puțin mai scurtă pe partea din față, care se extinde în încuietori mai lungi și stufoase pe laterale. Astăzi numim un fir de perdea, orice breton suficient de lung pentru a încadra părțile laterale ale feței. Da, ca perdeaua pură de pe o fereastră !

Fitila cortină a preluat și a reinventat

cortină breton păr lung exemplu brigitte bardot breton conic brumă evidențiază

De ce să adopți astfel de breton ?

Dar de ce au revenit aceste bretonuri și cum au devenit una dintre cele mai mari tendințe de păr din 2021. Mai multe motive și nevoi feminine explică acest fenomen, dintre care două sunt:

Bretonul cortinei este foarte măgulitor

Este bun fitilul cortinei pentru mine? Această întrebare de compatibilitate este adesea prima pe care ne-o punem înainte de a adopta orice coafură. Și trebuie spus că aici sunteți cu adevărat norocoși, deoarece fitilul cortinei, deoarece nu este strict marginea, are avantajul de a combina toate tipurile de corp. Chiar și fețele rotunde ar beneficia de un astfel de atribut! Fruntea lăsată neacoperită și încuietorile care înmoaie caracteristicile, aceste bretonuri au avantajul de a reduce curbele. În general, se crede că bretonul de perdea va îngusta fața, în timp ce bretonul mai scurt va accentua pomeții. Mai mult, versiunea pentru perdele se adaptează la toate tipurile și texturile de păr. Da, chiar și părul creț !

O coafură pentru a înmuia fețele rotunde

trevorlive los angeles 2016 sosiri de strângere de fonduri

Este foarte ușor de întreținut

Spre deosebire de bretonul drept care ar necesita foarfece obișnuite, tăierea perdelei este mult mai puțin solicitantă. Lăsați firele să crească înapoi și voila, aveți din nou o croială drăguță drăguță. Cu toate acestea, pentru a păstra forma frumoasă a coafurii, ar fi necesare vizite la coafor, chiar dacă acestea ar fi distanțate.

Ușor de întreținut și stilat

cameră digitală olympus procesată cu vsco cu presetare c7

Cum să aranjezi bretonul de perdea ?

Cu breton lung de perdea, volumul ar fi esențial. Dacă aceasta este starea naturală a coamei tale, cu atât mai bine! Nici nu va fi nevoie să vă coafați. Pentru a vă oferi faimosul breton bardot, pur și simplu îndreptați-vă părul vertical spre exterior pentru a crea un efect de perdea. Pentru a curăța mai bine fața, periajul este o tehnică de coafare foarte potrivită, care va aduce textură și mișcare părului tău. Iată pașii de urmat pentru a-l efectua acasă.

  1. Începeți prin împărțirea bretonului la jumătate prin mijloc.
  2. Apoi luați o secțiune de aproximativ 2 până la 3 cm grosime și înfășurați-o în jurul unei perii rotunde de același diametru. Asigurați-vă că țineți peria perpendiculară pe linia părului. Nu uscați fitilul în niciun caz orizontal.
  3. Rulați uscătorul de păr de câteva ori. Apoi îndepărtați focul și țineți peria în păr câteva secunde pentru a-l modela.
  4. Repetați procesul, lucrând încă în secțiuni și îndreptându-vă spre centrul bretonului, înainte de a trece la cealaltă parte.
  5. Odată ce stilul a fost terminat, pulverizați o baghetă de unică folosință cu fixativ și treceți-vă prin breton pentru o fixare mai bună.

Fringe perdea cu capete ondulate spre exterior

părul blond este degradat cu o femeie cu perii breton conic cortină subțire

Cum să porți breton de perdea ?

Pătrat cu franjuri de perdea

O scurtătură perfectă pentru fețele rotunde, pătratul cu breton cortină vă permite să trădați proporțiile figurii. Există două tipuri principale de coafură de făcut cu ea. Primul – bob neted cu încuietori ușor ondulate spre exterior, încadrând părțile laterale ale feței într-un mod foarte elegant. Al doilea – un bob în stil shag cu încuietori ondulate pentru un aspect șic rebel și boem.

Pătratul cu franjuri de perdea – un duo la modă

exemplu de bob cu breton cortina pe parul ondulat blond

Perdele breton și părul creț

Același lucru ar fi rezultatul unui breton cortină adoptat peste o coamă naturală și cret. În plus, este o modalitate excelentă de a reduce tonul sălbăticiei buclelor și de a ordona masa părului. Încuietorile cretate vă vor încadra frumos fața.

Perdele fitilă pe părul creț

perdea breton coafura par natural cret idee femeie moderna rebela

Perdele breton și părul lung

Lungimile XXL fiind foarte la modă anul acesta, mai multe vedete, precum Jennifer Lopez, de exemplu, le-au adoptat împerecheate cu un fitil de perdea. Tunsoarea lungă și netedă capătă astfel un caracter înțelept și mai structurat. Rețineți doar că, în cazul părului drept, densitatea părului este importantă pentru a face o astfel de coafură. Dacă pariați pe un aspect feminin, romantic, aproape magic, vă recomandăm părul lung și ondulat, cu breton de perdea. Buclele fine sunt, de asemenea, o modalitate de a elibera fața de încuietori agățate. Volumul din față și din lateral ar aduce o anumită vitalitate părului fin.

Coamă ultra lungă cu perdea pentru a evidenția ochii

Jennifer Lopez păr foarte lung, cu perdea breton de culoare blondă a părului

exemplu de femeie cu părul liber, cu perdea gradientă, breton, aspect exotic

Cortină breton și coc

Îți place delicatetea actualizărilor, dar nu ți-ar plăcea să-ți vezi silueta complet? Cortina breton ar face minuni pentru tine. Lăsați șuvițele de pe ambele părți să cadă liber și legați restul într-un coc înalt, scăzut, clasic sau dezvăluit. În afară de camuflarea celor câteva imperfecțiuni ale feței, punctele culminante ar face coafura foarte romantică. Val pentru un efect sublim.

Cojoc cu breton de perdea pentru un aspect de păpușă

premiera fotografiilor Walt Disney '

rihana și draperia ei se blochează cu un coc boem șic

Coadă de cal și franjuri cortină

Același lucru este punctul unei cozi de cal asociat cu o încuietoare pentru cortină. În loc să vă aplatizați părul făcându-vă o coadă de cal, vă recomandăm o coafură boemă cu volum pe partea de sus, coadă cu vârfuri ondulate și încuietori rebele. Și presto – vârf de vârf pentru a adăuga textură.

Coadă de cal înaltă și încuietori pentru a adăuga volum pe laturi

coada de cal înaltă a femeii cu încuietori care încadrează fața

Fitile au legat franjuri de perdea

În cele din urmă, aruncați întotdeauna firele de perdea și luați încă două fire lungi (pe ambele părți ale feței), pentru a le lega înapoi. Coafura este din nou ultra stilată și foarte potrivită pentru viața de zi cu zi, deoarece nu necesită prea mult timp sau prea mult efort.

coafura femeie moderna model 2021 spate evidentiaza perdea breton volum linia parului

femeie lungă, ondulată, bob, cu încuietori blonde și breton conic cortină

Model de breton dublu cu încuietori de diferite lungimi

cum să aranjezi cortină breton lung blond păr ondulat stil boem

cum să faci o perdea ondulată breton și un coc boem șic

Fringe cu perdea cu efect grunge

parul lung perdea ondulată bretonă blond evidențiază pe părul brunet liber

model pătrat cu breton cortină pe păr ondulat blond închis

coada de cal cu breton bardot coafura idee femeie 2021 tendinta toamna

Chingon și fitiluri pentru o parte mai feminină

coc inalt structurat cu perdea breton brunet par lung

șiruri lungi de perdea în jurul feței și coadă de cal înaltă și netedă

Coada de cal elegantă și părul ondulat breton părul creț

înaltă coadă de cal de păr mediu și breton perdea degradat simplu

femeie degradată exemplu penelope cruz breton conic subțire de culoare maro închis

2021 Exemplu de păr liber blond degradat pentru femeile cu breton de perdea de păr creț

exemplu de pătrat cu breton cortină și evidențieri blond pe fir

hayley bieber cu breton conic subțire perdea păr blond deschis

idee înaltă de coadă de cal, cu încuietori în jurul feței și volum deasupra

rfange cortina cheveix curly dark vlond idee de coafura femeie simpla si rapida