Sfaturi pentru schimbarea rulourilor

În timp, obloanele din casă sau apartament tind să se uzeze. Vopseaua începe să se dezlipească și lamele se luminează, mecanismele sunt deteriorate odată cu utilizarea. Calitățile sale impermeabile și izolatoare se vor diminua. Uneori sunt suficiente câteva reparații, dar de multe ori este un semn să le schimbați.

alegerea rulourilor pentru un apartament sau o casă, ce model de rulouri noi

De ce este timpul să schimbăm rulourile ?

Pentru început, motivul numărul unu pentru care proprietarii de case trec la rulouri este securitatea. Într-adevăr, obloanele prea vechi, deteriorate sau uzate tind să atragă spărgători, deoarece sunt mai ușor de forțat. În majoritatea cazurilor de spargeri în case private, hoții au intrat profitând de o lacună în sistemele de blocare. Apoi, proprietarii sunt din ce în ce mai preocupați de performanța energetică a casei lor și vor să economisească bani pe costurile casei. Din acest motiv optează pentru mulți soluții conectate sau mai multe materiale izolatoare. În acest caz, este de preferat să efectuați această operație cu un instalator de rulouri cine vă va oferi servicii personalizate în funcție de bugetul dvs. și de nevoile dvs..

de ce să-ți schimbi vechile rulouri, care sunt modelele moderne de rulouri

Care sunt criteriile de selecție pentru rulourile noi ? 

Primul criteriu pe care se bazează proprietarii este cel al bugetului, desigur. Acesta este punctul de plecare pentru toate proiectele de lucru. Face posibilă determinarea alegerii furnizorului de servicii în funcție de estimare și alegerea tipului, modelului și materialelor de fabricație ale obturatorului. În general, cele mai fiabile și robuste modele necesită dedicați un anumit buget. Acest lucru crește atunci când vine vorba de includerea tehnologiei.

Al doilea criteriu se referă la estetică. Iată ce vă permite să alegeți între mai multe modele, culori și materiale. Uneori apariția exterioară a fațadele casei iar apartamentele pot fi supuse reglementării de către departamentul de urbanism sau de către asociația de condominii a unei reședințe, de exemplu.

ce tipuri de modele de obloane cu role să alegeți, carcasa fațadei cu obloane colorate

Apoi ne vom concentra mai mult asupra calități izolatoare. Francezii sunt din ce în ce mai preocupați de consumul responsabil și vor să își facă casele mai eficiente în ceea ce privește economiile de energie. În primul rând, ajută la reducerea facturilor la încălzire. În al doilea rând, este o modalitate excelentă de a crea valoare adăugată pentru casa ta. În cele din urmă, este, de asemenea, important să știm că statul a creat mecanisme care ajută indivizii să angajeze lucrează pentru a-și face casele mai eficiente din punct de vedere energetic. În cele din urmă, calitățile izolatoare aleun nou rulou preveniți problemele de umiditate într-o casă.

În cele din urmă, tot mai mulți proprietari sunt interesați de funcționalitatea rulourilor. De exemplu, modelele care funcționează cu energie solară sunt la mare căutare, deoarece au o autonomie de funcționare de peste 15 zile fără lumina soarelui. Apoi, obloanele conectate profită de sistemul central de informații al casei și pot interacționa cu alte dispozitive pentru a face casa mai inteligentă și mai eficientă din punct de vedere energetic. Puteți programa deschiderea și închiderea la anumite ore, le puteți sincroniza cu soarele sau le puteți controla de la distanță de pe smartphone. În prezent, rulouri cu lamele reglabile căci și soarele este foarte căutat.

calități izolatoare ale rulourilor, de ce să schimbați rulourile vechi