Sfaturi pentru alegerea celei mai bune rochii de seară plus size și îmbunătățirea curbelor

S-au dus vremurile în care moda discrimina femeile curbate, favorizând modelele subțiri și hainele cu dimensiuni ridicole. Mișcarea „corp pozitiv” a schimbat total regulile jocului, permițând oricărei femei să-și trăiască visul prințesei. Pentru că nu, curbele nu fac corpul mai puțin feminin, ci dimpotrivă! Trebuie doar să știi să te joci cu piesele vestimentare într-un mod care subliniază și nu înăbușe durerile în speranța de a arăta mai subțire. Astăzi vă vom oferi câteva sfaturi pentru alegerea unui rochie de seara plus size care ți-ar spori curbele.

Ce rochie de seară plus size să alegi? Rămâi cu noi pentru a găsi câteva sfaturi !

care rochie de seară de dimensiuni mari pentru a alege, trei exemple, rochie cu imprimeu floral pe fundal verde, rochie strânsă de culoare neagră și rochie albă cu fustă evazată și mâneci căzute

Determinați morfologia corpului dumneavoastră

Cel mai important criteriu care va ghida alegerea rochiei sunt caracteristicile morfologice ale corpului tău. La rândul lor, acestea vor determina alegerea unei tăieturi specifice a cărei sarcină ar fi să camufleze imperfecțiunile și să atragă atenția asupra părților pe care doriți să le subliniați, deoarece nu există niciun motiv să vă fie rușine să expuneți formele sale. Curbele ar putea părea frumoase! Nu ar trebui să ascunzi totul, ci, pe de altă parte, să îmbrățișezi frumusețea lor naturală și să încerci să profiți la maximum. Deci primul nostru sfaturi pentru a le îmbunătăți este să alegi o rochie care să măgulească talia. Aceasta este, de asemenea, ceea ce recomandă Ulla popken, boutique specializat în mărimi mari, pe pagina sa dedicată rochiilor. Dar înainte de a face alegerea dvs., iată câteva repere care vă vor ajuta în acest efort !

O rochie care îți urmează curbele fără a le strânge – acesta este secretul alegerii reușite !

exemplu de rochie de seară de dimensiuni mari care desenează curbe, inspirație galaxie cu o haină roz deschis

O morfologie

Unii dintre voi ar avea șoldurile mai late decât umerii. Dacă acesta este și cazul, atunci aveți un cadru A. Scopul ar fi atunci să ascundeți șoldurile și să atrageți atenția asupra corpului superior. Ai putea să o faci cu o rochie A-line, evazată în talie, care va ascunde bine șoldurile..

O morfologie în 8

A avea acest tip de corp înseamnă că ai șolduri și umeri simetrici și o talie frumoasă care trebuie neapărat subliniată. Acolo, nu ar trebui să vă fie frică să purtați rochii croite drept, tunici sau rochii de cămașă. Dar există un truc – vă recomandăm să utilizați o centură pentru a atrage atenția asupra subțirii taliei..

Morfologie în formă de V

O morfologie în A inversat, care în V este caracterizată de un piept generos, spre deosebire de șolduri. Vom căuta apoi să reechilibrăm proporțiile cu o fustă voluminoasă. Evitați utilizarea volanelor și, în general, orice altceva care vă poate face umerii mai largi. Nu ezitați să puneți accent pe piept optând pentru un gât în ​​V.

H morfologie

Acestea sunt aceleași de sus și de jos, dar talia nu este prea pronunțată. Evităm centurile care vor atrage atenția doar asupra lipsei unor forme bine concepute. Vom favoriza taliile joase și tăierea imperiului, care este capabilă să creeze iluzia formei. Rochiile drepte nu au loc în dressingul tău !

Morfologia în O

Forma corpului rotunjit este prezentă peste tot … umerii, stomacul, șoldurile, coapsele, deci totul. Cum să le îmblânzești atunci? Crearea iluziei de mărime și slăbirea siluetei dvs. par soluții excelente. Începeți prin a vă accentua bustul cu decolteuri generoase. Apoi, ieșiți din hainele excesiv de mari, care accentuează volumele. Favorizați tăieturile care structurează talia în combinație cu materiale fluide și ușoare. Rochia dreaptă, rochia skater sau rochia trapez sunt cele care vă vor flata cel mai bine tipul de corp.

Rochia de tip wrap pentru femeie rotundă este adesea prezentată ca o soluție de plecare oriunde

model de rochie trapez neagră și maro cu imprimeu floral, pantofi negri, rochie formală de dimensiuni mari

Găsirea echilibrului potrivit când vine vorba de dimensiune

De obicei, există două mari greșeli pe care ai tendința să le faci atunci când alegi o rochie de seară mărime mare. Primul este să optezi pentru o îmbrăcăminte puțin prea mare în speranța că va ascunde ceea ce trebuie ascuns. Consecința este că dăm doar mai mult volum corpului nostru! A doua greșeală frecventă este alegerea unei rochii puțin prea strânse și care strânge curbele, atrăgând atenția asupra zonelor cu probleme. Ce să faci atunci pentru a remedia această problemă majoră? Soluția este într-adevăr destul de simplă! Preferăm o rochie care ne îmbrățișează curbele fără să le sufoce sau să plutească … și nu vom ezita să frecventăm camerele de amenajare. Alegerea mărimii corecte este extrem de importantă !

O rochie plus size, în stil casual, accesorizată cu o centură care creează o frumoasă iluzie de subțire în talie

imprimeu flamingo pe o rochie albă cu centură pe talie, gât în ​​V și pungă flamingo, ochelari de soare

Alegeți culoarea potrivită

În ceea ce privește culoarea, din nou suntem adesea tentați să facem o greșeală foarte frecventă. Vorbim despre cea referitoare la alegerea exclusivă a culorii negru. Mulți dintre noi credem că aceasta este singura opțiune atunci când avem curbele bine definite, dar ne înșelăm. De fapt, aspectul negru total este uneori puțin trist. Deci, chiar și atunci când alegeți culoarea în cauză datorită capacității sale de a înșela percepția, trebuie să acordați atenție accesoriilor care trebuie să aducă puțină culoare și să înveselească ținuta..

Acum, așa cum am spus mai devreme, de ce să te limitezi la negru atunci când există atât de multe culori și nuanțe care ar putea face și trucul. Chiar și albul și-ar putea găsi locul pe rochia de femeie rotundă, cu excepția cazului în care silueta acesteia este dreaptă sau puțin evazată. Nu ezitați să purtați rochii imprimate, dar să știți că le vom prefera pe cele cu modele mari, care ar avea un efect de slăbire. La fel, orice vă spunem, zgârieturile nu trebuie interzise. Dar aveți grijă la alegerea lor și pentru că atunci când sunteți rotunzi, dungile verticale, îngustând și alungind silueta, sunt mai potrivite.

Da, femeile curbate pot purta și culori deschise! Iată un exemplu elegant de rochie de seară chic plus size

rochie roz rotundă pentru femei, combinată cu pantofi fucsia și coroană de flori, stol roz deschis

Distrageți ochiul cu accesorii 

Accesoriile sunt un alt truc rotund care nu numai că vă va ajuta să vă îmbrăcați ținuta de seară, ci să distrageți din nou unele părți și să atrageți privirea asupra altora. După cum am menționat mai sus, alegerea accesoriilor originale ar putea servi ca o modalitate de a revigora un aspect monocrom. Așadar, nu ezitați să optați pentru un colier mare colorat sau un clutch șic și șocant pentru a vă aduce rochia neagră la viață. Cel mai bun pariu ar fi să alegeți bijuterii mari, atrăgătoare pentru a crea un punct focal și a atrage atenția asupra sânilor ei frumoși, de exemplu. Un alt accesoriu foarte util este centura, care este o soluție miraculoasă pentru a îmblânzi curbele corpului tău. Acest lucru, cu excepția cazului în care este prea strâns, este un adevărat aliat pentru cei care ar dori să-și sublinieze talia sau să ascundă o burtă prea plăcută.

Guler frumos și jachetă contrastantă pentru a spori această rochie simplă cu croi drept

colier cu model de flori pentru accesorizarea unei rochii drepte albastre, sacou galben, femeie cu păr tăiat și pătrat cu franjuri