Nintendo Japonia lansează o ofertă personalizată de comutare

Consola Nintendo a fost lansată acum trei ani. Un succes popular, dispozitivul hibrid care combină portabilitatea și conectivitatea unui model de cameră de zi a vândut de atunci zeci de milioane de copii în întreaga lume, luând cu succes torța predecesorului său, Wii U. Lansarea sa, Switch-ul a văzut câteva noi caracteristici, inclusiv sosirea în iarna trecută a versiunii sale Lite, mai puțin costisitoare și ușor diferite ca design. Pentru a sărbători primăvara, la fereastra sa, Nintendo lansează acum un program de personalizare pentru consola sa pilot, permițându-vă să alegeți atât culoarea controlerelor sale Joy-Con, cât și alte opțiuni pentru accesorii.

Nintendo lansează o campanie de personalizare a consolei Switch

Nintendo lansează un program de personalizare pentru consola Switch din Japonia

Nintendo Switch: Avantajul unei console hibride în aceste vremuri de închidere

Prin urmare, Nintendo profită de zilele frumoase care vin pentru a lansa un vast program pentru a-și personaliza consola Switch foarte populară pentru Japonia. În timp ce jumătate din lume este acum închisă acasă, Japonia este excepția, alegând să nu recurgă la izolare strictă, permițând astfel populației să se poată deplasa în continuare. O binecuvântare pentru unii adepți ai portativității Switch-ului, în ciuda stabilirii stării naționale de urgență, care ar trebui totuși să limiteze dorințele din alte părți și să limiteze asumarea riscurilor unei populații tinere și uneori ocazionale în fața situației. Adaptabilitatea comutatorului îi va permite în acest caz să înflorească ca o consolă de acasă..

O consolă colorată care să se potrivească gusturilor tuturor

Nintendo Japonia oferă acum să-și personalizeze Switch-ul alegând culoarea Joy Con

Ce culoare Joy-Con și ce card SD pentru Nintendo Switch? Cel mai greu este alegerea

În acest context, marca japoneză tocmai a lansat o nouă campanie de personalizare a consolei sale hibride. Limitată numai la țara soarelui răsărit, oferta vă permite să alegeți independent culoarea fiecăruia dintre cele două controlere Joy-Con, precum și cele ale brățărilor sale, dintr-o selecție de zece culori diferite de vară. În plus, este, de asemenea, posibil să selectați cardul Samsung micro SD la alegere, a cărui capacitate variază între 32 și 512 GB. Personalizarea este posibilă și în ceea ce privește alegerea jocurilor, a husei de transport și a echipamentelor periferice.

Nintendo oferă o gamă de 10 culori pentru Joy-Con

Nintendo Switch capătă culoare în Japonia cu oferta de personalizare Joy-Con

Acest program de personalizare Switch este deja disponibil prin Site-ul japonez al Nintendo, în așteptarea unei extinderi ipotetice a ofertei la nivel global.

Rezervate pentru clienții japonezi, fanii din întreaga lume vor trebui să aștepte înainte de a putea profita de această ofertă de personalizare.

Nintendo lansează campania de personalizare Switch în Japonia, cu alegerea culorilor pentru Joy Con