Prosjekter av to-etasjes hus med et areal på 150 kvm. m

Prosjekter av to-etasjers hus 150 kvm. m er veldig attraktive for utviklere. Men det er viktig å tenke riktig over utformingen av et hus med garasje og badstue. Det er verdt å vurdere funksjonene til murhus og hus bygget av andre materialer med en høyde på 2 etasjer.

generell informasjon

Moderne to-etasjes hus på 150 kvm. m ser imponerende og imponerende ut. Konstruksjonen er veldig nyttig for eierne av små tomter.. Den lar deg forberede alt nødvendig boareal uten å gå utover de beryktede røde linjene. Det er merkelig at elskere av astronomi også vil glede seg over en slik bolig – ovenpå kan de unne seg hobbyen sin uten å forstyrre noen.. Men selv om det ikke er en slik hobby, vil to-etasjers bolig med et økt antall rom sikkert komme godt med for enhver stor familie..

I andre etasje kan du enkelt organisere et lekerom eller et rekreasjonsområde. Muligheten for å regulere plassen og løse problemet med et evig travelt bad er også attraktivt. Men du må forstå at en bygning med en høyde på to etasjer vil koste mer og vil kreve å utstyre en trapp.

Den endelige avgjørelsen må tas uavhengig. Men i mange tilfeller oppveier fordelene ved to-etasjers bygninger deres svakheter..

Oppsettalternativer

Med garasje

Når du skal dekorere en landlig hytte med 2 etasjer, er soverommene vanligvis plassert på det øvre nivået. Men det er nyttig å utstyre det første nivået med plass til en bil – ca 20-22 kvm. det er sikkert nok. Størrelsen på fyrrommet vil være 5,6 m2, og dette er ganske nok til effektivt å varme opp boligen. Den 18 meter lange terrassen gjør det enkelt å nyte det omkringliggende landskapet. Garderoben på litt over 4 m2 vil romme alt nødvendig yttertøy, og det er hyggelig å komme sammen i stua med hele familien eller et vennlig selskap..

En alternativ løsning innebærer arrangement av et kjøkken-spisestue med en størrelse på 11,6 kvm. m. I den 34 meter lange stuen kan du enkelt arrangere fester. Det er hyggelig å samles på verandaen i den varme årstiden. Men hvis garasjen festet til utsiden flyttes til stedet, så går det også bra. Forbrenningsrommet er litt mindre enn i det forrige tilfellet, men det takler oppgaven sin..

Annen

En god plan for et to-etasjers hus laget av murstein eller andre materialer inkluderer et dampbad og et bad i første etasje. De var ganske logisk plassert ved siden av hverandre. Et annet bad ble plassert på det motsatte hjørnet, slik at det kunne brukes til matlaging og til daglig hygiene. Det var til og med et sted for et solid basseng. I 2. etasje er det plass til soverom og delvis til det andre lyset.

Et murhus med badehus kan se slik ut. Dusjen og dampbadet til sammen overstiger 10 kvm. m, noe som er ganske praktisk. Selv en stor familie kan samles i en stue på ca 22 m2 uten problemer. Etter badeprosedyrer blir det vanligvis brukt tid på rekreasjonsrommet ovenpå. Balkongen og terrassen bidrar til å beundre omgivelsene.

Designalternativer

Dekorasjonsstilen velges vanligvis etter din smak.. Men det er fortsatt nyttig å bli ledet av generelle prinsipper når du skal forme utseendet på lokalene.. Den samme konstruktivistiske tilnærmingen bør ikke begrenses til radikale eksperimenter med former og linjer. Det innebærer nødvendigvis høy kvalitet og miljøvennlige materialer. Bruk av panoramavinduer og solide glassvegger oppmuntres.

Nesten alle private hus i Russland er bygget i stilens ånd fusjon, som forutsetter fravær av noen bestemt stil i det hele tatt. Fasaden på bygningen er ferdig i et komplekst, finurlig fargevalg. Subtil kunstnerisk teft er veldig viktig. For kledning brukes et mykt tak eller metallfliser.

Oppmerksomhet: bare en erfaren arkitekt eller designer kan kompetent legemliggjøre ekte fusjon. Hvis du prøver å reprodusere det selv, kommer du ut av ingenting, og du må glemme den høye salgsprisen..

Elskere av enkelhet og elegant design bør ta hensyn til stilen låvehus. Gavltaket på et slikt hus er blottet for overheng. Naturlige stokker eller limte bjelker er ofte lagt til grunn. Terrasser er laget av tre. Interiøret er like stramt og lakonisk som utsiden.

Fine eksempler på prosjekter

  • Slik kan et to-etasjers hus bygget fra en bar se ut. Naturlig, diskret skjønnhet blander seg harmonisk med det klassiske designkonseptet.

  • Den kombinerte (sammensatte av skumblokker og tre) struktur ser ikke verre ut. Taket etterlater et hyggelig inntrykk, og til og med et rør i bakgrunnen..

  • Selvfølgelig ser massive murbygninger også elegante ut. De er ikke nødvendigvis malt i en ren mursteinfarge, som vist på bildet..