Bryllup: Hvorfor vælge et skræddersyet jakkesæt?

Bryllupsdagen er en særlig tid. Enestående, fyldt med følelser og uforglemmelige øjeblikke, men også foruroligende. Hver ny brud drømmer om et eventyr, hvor hun spiller hovedrollen. Derfor skal både hende og hendes mand se smuk ud og have på de smukkeste outfits af verden. Den nemmeste måde at gøre dette på er at gå med skræddersyet tøj. Kun en sådan del kan fuldt ud opfylde dine krav. Tilpassede syninger starter forfra og følger din individuelle silhuetlinje og proportioner. Dette kommer naturligvis til en højere pris, da det er kompliceret at opnå, men det er investeringen værd. I de følgende linjer zoomer vi ind på valget af en skræddersyet bryllupsdragt og alle de fordele, den giver.

Den skræddersyede dragt er det bedste alternativ til et upåklageligt look

et snit bryllupsdagen kvinde klædt i hvid kjole en mand i marineblå cosue

Valget af en skræddersyet dragt

At lave et skræddersyet jakkesæt er den bedste måde at finde din individuelle stil på uden at overveje aktuelle modetrends. Du har mulighed for at bygge en skabelon i henhold til dine egne præferencer. Derudover er en anden fordel også det frie valg af tekstiler og deres kvalitet. Da ingen gerne vil føle sig utilpas på deres egen bryllupsdag, hva ‘? Således er den gode couturiers rolle i denne vigtige mission at hjælpe dig med råd og anvisninger. Bortset fra det er det op til dig at forestille dig drømmens kostume.

Så vent ikke med at lave en aftale med din valgte fræser eller skrædder

en fræser, der syr i sit værksted på symaskinen

Den skræddersyede dragt – svarer til den perfekte pasform

Hver person har bestemte proportioner, og derefter skal beklædningens snit være i overensstemmelse med disse proportioner. På denne måde vil dit kostume understrege kroppens linjer og også skjule ufuldkommenheder. At foretage præcise og detaljerede målinger af en professionel inkluderer at tage højde, brystmåling, taljemål og hoftemåling. Til herredragter måler vi også bredden på skuldre, ryg og ærmer og buksernes længde. Derefter tegnes snittet af kostumet på papir. De færdige skabeloner placeres på det valgte stof og skitseres i kridt.

Vælg et snit, der fremhæver din figur

et hvidt målerbånd med tal på et værksted

Betydningen af ​​rettelser og beslag

Nogle gange, på grund af vægttab eller gevinst, skal du foretage korrektioner. Under disse betingelser, valget af en skræddersyet bryllupsdragt er den mest korrekte, fordi den formoder ændringer. Under processen med at oprette modellen, tager couturierne forbehold for mulige korrektioner. Derudover har du mulighed for at lave flere beslag. Under hver montering deler vi nogle gange ideer til detaljer, der kan tilføjes eller fjernes fra den sidste version af beklædningsgenstanden. Nogle couturiers tilbyder korrektioner selv på din D-dags nytårsaften !

Pust nyt liv i beklædningsgenstanden, og tilpas det til enhver tid

en mand klædt i en blå jakkesæt med slips og ur omkring håndtaget

Håndlavet, vigtigt for det skræddersyede kostume

Håndlavning af et personligt kostume er det vigtigste skridt og dets største aktiv. Vi råder dig til kun at vælge couturiers, der arbejder med specialiseret og moderne udstyr. Disse værktøjer giver dig fuldstændig handlefrihed og garanterer præcise resultater. Det er også vigtigt at kræve, at stoffer og hjælpematerialer er forhåndstestet for mulig deformation under strygning og limning. Nu hvor du kender vigtigheden af ​​et skræddersyet jakkesæt til dit bryllup, skal du bare finde en specialist, som du kan fortælle dine præferencer..

Giv dig selv friheden til at føle dig godt tilpas på din bryllupsdag 

et par på bryllupsdagen en stor buket hvide roser og et brudeslør