Hvordan foldes en serviet? Originale ideer i fotos og video!

Serviet er en fantastisk måde at dekorere på. Men hvad slags servietfoldning er den letteste, mest elegante og samtidig praktiske? Denne artikel afslører alle de hemmeligheder, der vil hjælpe dig.

I første omgang det bedste servietfoldning afhænger af stoffet. For eksempel gør papirservietter det meget lettere for os at skabe forskellige former og mønstre. På den anden side er stofservietterne meget mere elegante, men deres materiale tillader ikke at skabe en smuk dekoration så let..

Når du vælger form og stof på håndklædet, skal du tage lejligheden i betragtning! For eksempel til et stort, elegant bryllup er papirservietter ikke særlig passende. De er mest populære til enklere, uformelle begivenheder – middag med venner eller familie. Men uanset hvad, hvilken anledning, dit bord har brug for en original dekoration. I dette tilfælde anbefaler vi, at du bruger servietfolden som en god måde at dekorere på. Foldeteknikker giver dig mulighed for at skabe forskellige former for blomster eller endda dyr. Blandt de mest populære servietmodeller er dem i form af en sommerfugl eller en blomst. Så hvis du vil skabe noget originalt med serviet, tilbyder vi dig vores fotogalleri med de mest originale modeller af servietfoldning.

Først her er en video hvem vil hjælpe dig, efterfulgt af nogle lige så nyttige og kreative selvstudier.

Sådan laver du blomster med papir eller stofservietter – en fantastisk roseformet servietfoldningsidé

Her er en første smarte og lette servietfoldning i stof i form af en rose. Ideen er meget velegnet til enhver form for elegant begivenhed og lejlighed, herunder brylluppet først. For at opnå det skal du først lægge dit håndklæde fladt og diamant. Bring det nederste hjørne til det modsatte øvre hjørne for at skabe en trekant. Rul håndklædet op, begyndende ved bunden af ​​trekanten og arbejd dig mod spidsen. For at afslutte skal du tage den rulle håndklæde, der blev skabt ved dens ende, og rulle den op på sig selv. Der har du en smuk rose, som du f.eks. Kunne sætte i et glas eller en kop for at gøre den endnu mere original.

Sådan opnås denne servietfoldning i blomst !

tutorial om blomsterserviet, hvordan man laver en rose af et serviet i rødt stof i en tekop

eksempel på at folde en stofserviet i form af en rose i glas med naturlige grønne blade, romantisk borddekoration

© richmondweddings.com

Foldeserviet til en romantisk Valentinsdag borddekoration

En anden super stilfuld og kreativ teknik, der er i stand til at gøre serviet til stjernen på dit bord, er den hjerteformede foldning. For at lave en sådan fold, fold først serviet halvt diagonalt og fold et af hjørnerne på det modsatte hjørne for at skabe en trekant. Fold derefter det højre hjørne mod midten for at skabe en anden trekant med basen placeret i midten. Gør det samme ved at folde ned i venstre hjørne. Fold det øverste højre hjørne af den således dannede diamant (kun øverste lag), fold gryden nedenunder. Udfør nu den samme operation på den venstre del af diamanten, som ville forvandle den øvre del af serviet til et hjerte. Vend serviet på hovedet, så hjertet vender nedad og diamanten foran dig, med det øverste hjørne af trekanten nu pegende nedad. Fold det nederste hjørne af diamanten ned for at skabe en trekant. Vend om for at afsløre hjertet.

Vejledningen blev præsenteret trin for trin 

Folding hjerte serviet tutorial i pink og hvidt stof serviet i form af et hjerte, original borddekoration

simpel hjerte serviet foldning model til at skabe en original valentine bord dekoration

Enkel og elegant serviet foldning tutorial i en sløjfe

Vi fortsætter med en servietfoldning i stof, der også er super elegant, original og meget velegnet til særlige lejligheder. Servietfoldningen i en knude er også meget let at opnå. Start med at lægge håndklædet fladt og diamantformet. Fold diagonalt gennem modsatte hjørner af serviet. Arranger håndklædet, så bunden af ​​trekanten er ovenpå, og spidsen vender nedad. Fold de 2-3 cm øverst på sidstnævnte. Pak bunden mod spidsen to gange. Fold nu spidsen halvvejs op og vend håndklædet om. Kryds de to ender af serviet, der således foldes diagonalt. Tag fat i serviet i den centrale del, og tag en servietring på, der fuldender og holder din sløjfe på plads.

Serviet Folding in a Bowie – En komplet tutorial

Foldeserviet slips i gråt stof, let stof serviet foldning tutorial

foldet gråt stofserviet i form af et slips med en servietring i træ

Super enkel og funktionel bestik organisator serviet foldning

Hvis du gerne vil vælge en mere klassisk løsning, foretrækker du den foldede servietholder, der viser sig som en meget smuk måde at vise dit bestik på. Dette er også en teknik, der er super let at udføre. Fold først din serviet i fire for at lave et rektangel. Efterlad det sidste lag fladt og derefter foldet ud, fold det næste lag mod midten for at skabe en trekant. Gentag den samme operation på resten af ​​lagene, der udgør dit håndklæde, og fold spidserne af hver trekant under den næste trekant. Drej derefter håndklædet udad og fold venstre side (1/3 af håndklædet) til højre side. Gør det samme med den højre side af håndklædet ved at folde det ned. Vend om og opbevar dit bestik i de små lommer.

En simpel servietfold, der er smuk og funktionel

Let selvstudium til servietfoldning, servietfoldning rydder op til opbevaring af sølvkøkkenbestik

Til enhver fest er dens tematiske dekoration og jul og påske ingen undtagelse! Nedenfor vil vi præsentere dig to folder af serviet inspireret af de største kristne festivaler og dette trinvis.

Jul serviet foldemønster i form af et grantræ

For at lave en juletræsserviet skal du tage en grøn serviet, som du skal folde i fire, for at få et rektangel. Arranger sidstnævnte i en diamantform med det åbne hjørne pegende opad. Fold det første lag håndklæde ned, og gør det samme med det andet lag, fold det over det første. Lad et lille stykke stof dukke op mellem de to lag. Gentag med resten af ​​håndklædelagene. Fold højre side nedad, og dens spids børster det modsatte nederste hjørne. Gentag i venstre side. Start derefter øverst og fold spidsen af ​​hvert lag under sig selv. Afslut med at indsætte en kanelstang mellem de to sidste folder. En papirstjerne ovenpå og voila.

En suveræn simpel servietfoldning til at dekorere det smukkeste julebord

eksempel på en simpel juleserviet i form af et grønt juletræ med en kanelstangstræ

Foldende kaninserviet til påske

Og som lovet, slutter vi naturligvis med endnu en super vellykket festlig servietfold, som vi vil bruge to stofservietter i forskellige farver til. Arranger de to forskellige stofservietter oven på hinanden og i diamanter. Fold de to modsatte hjørner (top og bund) for at møde dem i midten. Rul bunden mod midten og gentag på toppen. Fold de to ruller oven på hinanden og vikl rundt om et æg. Fastgør med tape.

Ultra kreativ påskehare foldning

hvordan man laver en påskeharen serviet fold med stofservietter i forskellige farver og påskeæg af plast

Sommerfuglformet papirservietfoldning 

let serviet foldning i form af en hvid sommerfugl, hvidt papir serviet foldning idé med snor til at binde midten

super enkel stjerneserviet foldemodel lavet med to røde stofservietter foldet i en trekant

Elegant servietfoldning i smoking

elegant og let servietfoldning, glitrende pink kostumeformet serviet prydet med sort sløjfe

Juleservietfoldningsmodel i form af et juletræ i gråt stof i en hvid tallerken, julebordspynt

original juleborddekoration med lyseblå sløjfe i en serviet strammet med en sølv servietring

Original efterårsborddekoration med faldbladsserviet

folde enkelt papirserviet i form af et dødt blad med bladdekoration og kanelstang i hvid tallerken

original idé til fødselsdagsborddekoration, foldepapirserviet i form af en lyserød, rød, gul rose prydet med et papirark

original valentinsdag borddekoration med foldet rødt hjerteserviet i hvid tallerken på grå dug og blomsterborddekoration

foldeserviet i lyseblåt stof med kammuslinger med kobberservietring, rustik, elegant borddekoration

elegant og glamourøs servietfoldning til romantisk country chic stil bryllup, hjerteformet serviet, pastellblomster midtpunkt

original servietfoldning i form af en grøn kurv med blå og gule blomster, læg mærke i orange papir

let serviet foldning lyserød på hvid dug, guld bestik, let serviet folde idé

Servietfoldning til påske – søde kaniner til at dekorere festbordet

original påske -serviet foldemodel med et æg i midten af ​​en lilla, hvid og mørkegrå stofserviet

enkelt servietfoldning, hvide servietter rullet op med servietholder i brune læderbånd med hvid kugle

forårsborddekoration, servietfoldning i form af en gulerod med farvet papirblomst til at dekorere en mørkeblå tallerken

Enkel servietfoldningsmodel i lyserød sløjfe med glitterserviet i bogstav A, juleborddekoration, julekugle midtpunkt

Enkle og originale servietfoldemodeller i lommen, bestikarrangør, menuholder, sømandsknude

eksempel på enkel og smuk servietfoldning i lyserød papirrulle med navneskilt i hvidt papir, dekorativt grønt blad

Flere servietfoldningsidéer meget velegnede til dit julebord

let idé til juleserviet, eksempel på foldning af rød papirserviet i form af et juletræ, stjernehimmel, slips, kran, blomst, nissesko

elegant og let at lave selv servietfoldning i lysegrønt stofserviet, original idé til borddekoration

forskellige eksempler på simpel servietfoldning, lette servietfoldningsteknikker til at dekorere dit bord på en original måde

folde chic bryllupsserviet, lyserød blomsterserviettholder i lyserød glasplade og hvid tallerken, lyserøde blomsterbord midtpunkt

flere originale modeller af farvet servietfoldning, forskellige teknikker til at folde en serviet på en original måde

 Servietfoldningen, som en smuk dekorationstilstand!

00-stjernet-serviet-folde-rød-serviet-folde-mode-original

De mest originale servietfoldningsmodeller!

0-smuk-folde-tilstand-af-hvidt-stof-serviet-folde-original-serviet-folde-tilstand

En flot måde stofservietfoldning!

1-smuk-variant-til-serviet-folde-i-hvid-blå-ternet-stof-mat

Et originalt foldehåndklæde i grønt stof!

0-smuk-folde-tilstand-af-grønt-stof-serviet-folde-original-serviet-folde-tilstand

Sådan vælger du et lækkert stof serviet foldemode?

0-original-folde-mode-til-hvid-klud-serviet-folde-sommerfugl-serviet

Hvilken type servietfoldning til en elegant begivenhed? 

0-original-folde-mode-til-hvid-klud-serviet-folde-serviet-rulle

Sådan kan vi folde serviet?

1-smuk-variant-til-foldning-af-stof-serviet-pink-serviet-foldning-pink-serviet

En flot grå hør serviet foldning mode.

0-original-fold-mode-grå-linned-serviet-fold-stof-grå-elegant-fold-mode

For at lave en servietfold i form af en rulle …

0-mode-af-fold-stof-serviet-pink-elegant-bord-sæt-med-pink-klud-serviet

En foldeserviet – rustik stil!

0-original-mode-af-håndklæde-folde-stof-grå-moderne-mode-for-håndklæde-foldning

0-serviet-blank-sort-folde-papir-folde-papir-serviet

0-fold-klud-serviet-mørke-brun-elegant-serviet-fold

1-smuk-variant-til-foldning-stof-serviet-med-striber-hvid-rød

1-smuk-variant-til-stof-serviet-foldning-smuk-stof-serviet-folde-mode

1-stilfuld-folde-mode-med-striber-hvid-sort-klud-serviet-stribet-serviet-folde

1-pink-serviet-folde-pink-serviet-folde-mode

1-pink-serviet-folde-mode-pink-serviet-folde

1-fold-håndklæde-hvid-mode-af-foldning-original-håndklæde-i-hvid-farve

1-fold-serviet-i-rulle-fold-serviet-mode-de-folding-original

1-fold-serviet-gul-original-serviet-fold-mode-i-dyr-form

original-serviet-folde-mode-hvid-klud-serviet-folde-serviet

Mode-af-original-serviet-folde-klud-serviet-elegant-dækkeserviet

mode-fold-serviet-hvid-bord-sæt-elegant-blå-dug

rød-klud-fold-mode-klud-fold-mode-serviet-fold-mode

elegant-serviet-folde-mode-til-papir-serviet-folde-til-bordet

Fold-Serviet-Stof-Hvid-Jul-Fold-Serviet-Stof-Hvid-Dækkeserviet

original-hvid-stof-serviet-fold-variant-til-serviet-foldning

original-hvid-stof-serviet-fold-variant-til-elegant-serviet-foldning

serviet-folde-blomst-stof-serviet-grøn-mode-serviet-folde-grøn

gul-serviet-folde-gul-serviet-folde-gul-serviet-folde

lilla-papir-serviet-folde-mode-af-papir-serviet-folde

Folde-papir-mode-af-farverige-serviet-folde-moderne-bord-dekoration

serviet-folde-i-grønt-stof-folde-i-skjorte-form-serviet-folde-mode

folde-serviet-stjerne-i-grønt-papir-dekoration-til-bordet-folde-serviet-grøn

folde-serviet-blomst-orange-folde-stof-orange-mode-de-folde-serviet

folde-serviet-rød-blomst-folde-papir-rød-mode-de-folde-rød-serviet

gul-hvid-serviet-mode-gul-hvid-serviet-mode-moderne-mønstre

Foldeserviet-farvet-papir-original-folde-mode-folde-servietformet-sommerfugl-gul

Folding-farverigt-papir-serviet-original-folde-mode-moderne-serviet-foldning

folde-serviet-rød-bord-serviet-elegant-folde-mode

Serviet Folding Butterfly Folding Fabric Serviet Foldningstilstand

Folding-rød-serviet-foldning-rød-klud-serviet-original-foldning-mode

serviet-folde-lilla-stof-serviet-folde-blomst-formet-smuk-variant-til-bordet

et-elegant-design-af-stoffet-serviet-i-blå-mode-af-fold-serviet