Stearinlys

I dag tar Ilyichs vanlige lyspære nye former og slutter å være bare en lyskilde. Ved å skaffe seg nye, mer estetiske former, utvikler det seg til noe helt annet, blir en dekorativ detalj i interiøret. Og takket være nye teknologier forvandler en vanlig lampe rommet rundt det, og gir kos og individualitet til rommet. Så i butikkhyllene nå kan du ofte se pærer av de mest bisarre designene. I dag skal vi snakke om den såkalte stearinlyslampen..

Varianter

Stearinlys kan variere avhengig av form, farge, størrelse og type handling. Det er flere av de vanligste formene for stearinlys:

  • Stearinlys. Dette er en vanlig lampe laget i form av en lysflamme. Den har en langstrakt form med en innsnevret topp, som visuelt minner om ild. Det er vanligvis skrudd inn der det er umulig å sette inn en standard rund lampe på grunn av sin store størrelse..
  • Et lys i vinden. Formen er svakt buet, som om den etterligner en flamme som vibrerer fra vinden. Derav navnet. Slike lyskilder har som regel ikke en kraftig lysutbytte og tjener heller som ekstra lyskilder. De mest populære lampene er hvite med varmt lys..
  • Virvlende lys. Pæren i en slik lampe har formen av et vridd lys og ser veldig vakkert ut: som om flammen er i ferd med å komme av veken. Slike prøver tjener også som et element i dekorativ belysning..
  • Brennende flamme. I motsetning til tidligere varianter, hvor pæren har en glatt overflate, er formen på denne lampen bølgepapp, som om den etterligner sammenflettede flammetunger.

Når det gjelder fargeskjemaet, prøver designerne å overraske forbrukerne med flere og flere nye herligheter. Den vanligste enkle stearinlyslampen har en gjennomsiktig pære som lysstrålene passerer gjennom som de er. Neste i popularitet er en lampe med en matt pære, som demper noe av gløden som kommer fra innsiden..

Det er også flere eksotiske design av kolben: farget, monokromatisk – hvitt, gyllent, etterligner forskjellige teksturer (for eksempel stein) eller flerfarget – med jevne overganger fra en farge til en annen.

Teknologier

For ærlighetens skyld skal det bemerkes at slike belysningsartikler begynte å bli produsert for lenge siden. I utgangspunktet skilte lysformede lamper, bortsett fra formen, på ingen måte fra vanlige runde pærer. De har fortsatt den samme standardbasen, og ofte er interessen for dem rent dekorativ. Men med utviklingen av avansert teknologi begynte de å transformere og skaffe seg flere og flere nye eiendommer. Så for eksempel blir glødelamper i økende grad erstattet av halogenlamper, og de i sin tur med LED.

Lysdioder regnes som de mest moderne og progressive lysarmaturene i verden. Deres betydelige ulempe er at prisen på slike produkter er mye høyere enn for vanlige lamper. Imidlertid anses de å ha lang levetid sammenlignet med forrige generasjons lamper. Produsenter forsikrer at LED -stearinlyslampen vil tjene ikke bare eierne, men også barna, med en driftsmåte på omtrent tre timer om dagen – og dette er den gjennomsnittlige indikatoren for pærer i hjemmet. I tillegg bruker den flere ganger mindre energi enn forgjengerne..

Lysformede LED-lamper skiller seg lite fra sine vanlige lamper og har også to av de mest populære fargestrålene. Varm hvit har en gulaktig fargetone, som minner om en solrik dag og er mest behagelig for menneskelig oppfatning – gløden er mykere, reduserer ikke synet. Når det gjelder lysstyrke, er imidlertid en slik stearinlys noe dårligere enn en lampe med kaldt hvitt lys.. Det siste gir en mer intens, men samtidig skarpere lysstrøm, som ikke passer for alle..

På grunn av de høye kostnadene blant allmennheten er de imidlertid fortsatt ikke like vanlige som konvensjonelle glødepærer, som enkelt kan kjøpes i alle butikker. I farge kan de være enten gjennomsiktige eller matte. Den mest populære fargen er hvit. Mindre vanlig er lyslamper med en farget pære. De kan også ha forskjellige effekter: for eksempel kan kolben i seg selv være helt nøytral, og inne i den er en veke som viser en flimrende brann. Det er lamper som kan endre glødens intensitet.

applikasjon

Vurder følgende alternativer:

  • Taklysekroner. Det vanligste eksemplet er åpne lamper, der lampeskjermen eller plafondet er rent konvensjonelt eller helt fraværende. I dag kan butikker tilby sine kunder lysekroner med fjernkontroll for å kunne justere lysstyrken på gløden..

Hvis en stearinlys i begynnelsen av begynnelsen virket som noe merkelig, finnes det nå i en persons liv på hvert trinn.

  • Veggskjermer. Enhver taklysekrone vil se mest fordelaktig ut hvis du velger vegglamper med LED -stearinlys i settet. Med dem får du muligheten til å beundre spillet av kunstig flamme, ikke bare i taket, men også på veggene. Deres udiskutable fordel er at de ikke varmes opp. Dette garanterer sikkerheten til tapetet på veggene og utelukker sannsynligheten for brann..

  • Bordlamper. I dag er lysarmaturer på bordplater som er laget i form av et lys på moten. En miniatyrlampe er skjult inne i selve kroppen, som simulerer effekten av brenning. Noen armaturer kan ikke bare endre lysstyrken på belysningen, men også fargen. Slike enheter ser veldig fine ut på soverommet eller i barnehagen som nattlys. De kan også plasseres på en elektrisk peis slik at tungene til flammen til stearinlysets lampe og peisen resonerer med hverandre og representerer en enkelt helhet..

  • Girlander. Ofte kan slike produkter i en miniatyrversjon observeres i nyttårsgarlander, som vi alle liker så godt å dekorere hjemmet vårt for nyttårsferien. Dette kan være kranser, der selve platene er i form av et lys med en lys spiss som viser ild, eller det kan bare være lyspærer i form av flammetunger. Samtidig kan pærer i flere farger på en krans endre lysintensiteten.

Dermed finner det “elektriske” lyset sin anvendelse i allmennheten..

Til slutt anbefaler vi at du ser en kort oversikt over den nye neonlampen. "Et lys i vinden".