Maytoni lysekroner

Maytoni lysekroner

Maytoni lysekroner er en kombinasjon av tysk kvalitet og italiensk design i klassisk stil med engelsk karakter. Når de lager modellene sine, tenkte Maytoni -produsentene på de som streber etter å skape en atmosfære av kos, komfort i hjemmene sine og gjøre hjemmene sine stilige og moderne. Siden 2009 har Maytoni forsynt markedet med elegante lysekronemodeller med misunnelsesverdig konsistens. Mer enn 30 fabrikker sikrer uavbrutt produksjon av produkter, hvis unike stil og design er skapt av sitt eget designbyrå. Lampene til dette selskapet er etterspurt ikke bare i Tyskland, men også i andre europeiske land..

Særegenheter

Maytoni er et merke som fokuserer på kvalitet. I sin produksjon bruker han en av de reneste krystalltyper – 30% blyoksidkrystall. Han slår ikke, veldig praktisk i å forlate, ikke lunefull. Mange krystallmodeller bruker et galvanisert belegg som tåler eksponering for kjemikalier, metallkorrosjon. Med et slikt belegg vil lampene tjene lenge og glede kjøperens øye..

I takopphengene til platene brukes et termisk lag for å forhindre brann eller termisk effekt på taket. Selv om det plutselig er noe problem med det elektriske, er det termiske laget en slags buffer som forhindrer brann. Bruk av LED -lamper har ingen effekt på strekkloft. Alle ledninger er dobbeltisolert, og en tre-kjerne kabel lar deg koble til jord. På sin side er stoffet på lampeskjermene belagt med en løsning som gjør dem støvavvisende. Innredningen er limt med lim av høy kvalitet, som gjør at den tåler enhver temperatur og enhver type vask.

Som alle tyskere, er Maytoni -merket veldig nøye med detaljer, så sterke papilloner i messing ble valgt for å feste krystallet, som kan veie mye..

Maytoni -merket gjennomfører løpende analyser for å identifisere kundens behov. Og de løste en av dem veldig enkelt. Svært ofte tillater ikke høyden på rommet å henge lysekronen på en kjede, som mange produsenter antyder. Maytoni har gjort festingen av modellene universell. Dette er muligheten til å montere på en bar med lavt tak, og på en kjede, hvis høyden på rommet tillater det. Begge festene er inkludert i settet, og ved å kjøpe en lysekrone kan du selvstendig justere nivået på fjæringen.

Merkevarer i interiøret i leiligheten

Riktig belysning spiller en kritisk rolle, ikke bare på offentlige steder, men selvfølgelig i hjemmet.. I hvert rom i leiligheten bør dessuten sin egen lyse stemning herske:

 • Lys i stua det skal være lyst, seremonielt og belyse rommet i hele rommet så mye som mulig. For dette er klassiske modeller egnet. Dette er den mest etterspurte stilen i dag. Det går aldri av moten og går aldri av moten. Dette er fantastiske modeller av elegante, luftige klassikere som vil dekorere enhver stue..

 • Soverom. I tillegg til gulvlamper og lamper som skaper forskjellige scenarier, vil en egyptisk krystalllysekrone se flott ut på soverommet og gi et mykt, beroligende lys. På grunn av det faktum at lysekronen er krystall, er det nødvendig å utelukke bruk av glødelamper som varmer opp krystallet. Først da vil den spille for fullt, gi blending og etterlate ekstraordinære mønstre i taket..

 • Barnerom. Et sett i stil med “Pirates of the Caribbean” er perfekt for et gutterom. Den inneholder en lysekrone som enkelt kan belyse et rom på opptil 15 kvm. m, en lampe med to armer og en bordlampe. Rispapir, plast og en metallbunn med en bronsefinish ble brukt ved fremstillingen av hvert element..

 • Jenter foretrekker lysekroner med dekorative elementer til rommene. i form av “bjørner”, med fugler og med ballerinaer. Pastellfargene i designet kan understreke ethvert interiør. Forstør visuelt et rom med lav takhøyde. Lysekroner er veldig lakoniske og samtidig veldig elegante. Krystallet gjør dem praktisk talt ikke tyngre på grunn av lufthornene. Avtagbare lampeskjermer tillater, hvis ønskelig, å mørke litt lys eller omvendt legge det til. Over tid kan flyttbare dekorelementer i form av “bjørner” fjernes hvis det blir nødvendig for å skape en mer streng og konservativ atmosfære i rommet. Og fugler og ballerinaer vil alltid understreke ømheten til vertinnen i rommet..

 • Kjøkken. Maytoni tilbyr et stort utvalg av pendellamper. Ulike materialer, former, farger. Dette gjør det mulig å utfylle interiøret på ethvert kjøkken, uansett hvilken stil det måtte være..

Lysekronen skal være hovedbelysningselementet, men nå tilbyr interiørdesignere mange forskjellige belysningsscenarier, så Maytoni har lagt til nattbordslamper og vegglitter i de fleste samlingene. Elementer laget i et enkelt design letter plasseringen av lette aksenter i rommet og gjør plassen mer rasjonell.

Samlinger

Maytonis designere følger alltid med tiden, til tross for at merket hovedsakelig er posisjonert på klassikerne. Merkede salonger tilbyr alltid de ferskeste nyhetene, og mote gjenspeiles i alle lamper:

 • Diamant Cristal -kolleksjon. Luksus i alle detaljer. Dette er lysekroner, hvis kunstneriske image er satt av krystall av høy kvalitet. Anheng av forskjellige former i form av en dråpe, krystall, blyant, ball er i stand til å skape ikke bare en praktfull mosaikk av blendende skjønnhet, men også utfylle den med et ekstraordinært spill av lysstråler, som gjenspeiler dem med alle fasetter.
 • Kolleksjon Elegant Er en symbiose av tre elementer: metall, glass og tekstiler. Sammen skaper han veldig luftige lysekroner som vil se vakre ut i stuen, over spisestuen og i avslapningsrommet. De er også egnet for et soverom, et barnerom..
 • Knirket i årets sesong – Provence -stil. Kombinasjonen av teksturer, delikatessen i selve materialet, og samtidig gjør den veldig populære “fransk grå” fargen disse modellene interessante i seg selv, og understreker deres mykhet og letthet.

 • Hus samling. Modeller av denne samlingen kan sies å være “for en amatør” eller tydelig under designinteriøret. En profesjonell vet hvordan man lager en slik modell. Hovedtrekk ved denne linjen er fargen på strukturen. Nikkel-gull er en ny fargetrend som bare kommer på moten. Husmodeller er egnet for interiør i loftstil, orientalsk stil, landlig stil. Veldig interessante og vågale modeller. Selv om lysekronene er veldig tunge, ser de ikke store ut..
 • Loftsamling. Minimalisme i stil med et industrielt interiør. I dag blir loftsstilen stadig mer populær. Den oppsto på 40 -tallet i forrige århundre i USA. Fremfor alt er loft en tøff gatestil som overføres til innendørs områder. Moderne produksjon har lært å gi denne stilen adel. Det er preget av funksjoner som grovt råmetall, tung smiing, ikke skjulte ledninger. Loft-stil bruker pærer i vintage-stil med varmt lys.

 • Moderne samling. Frihet i alle detaljer. Lysekroner i denne linjen kombinerer flere stiler, så de passer interiør i helt forskjellige design. Her er både art deco geometri og moderne stil, understreket av lampens fullt krom beslag. Og takket være minimalisme i detaljer og lampeskjermer av naturlige stoffer, er disse lysekronene egnet for interiør i en fasjonabel skandinavisk stil..
 • Eurosize -samling. Denne serien er designet for små mellomrom. Det viktigste kjennetegnet er glassskjermene og muligheten til å montere bare på stangen. Kompakte Eurosize -modeller vil dekorere ethvert rom uten å tynge eller belaste rommet. Og lyse og varme farger vil til og med utvide plassen litt..
 • Geometri samling. Her taler navnet for seg selv. Klarheten og konsistensen til lamper i form av geometriske former kan gi rommet stramhet og konservatisme.

 • Fusjonssamling – hengende lys. Et flott alternativ for kjøkkenet. De ser flotte ut både over spisestuen eller over baren, og i midten av rommet. Et stort utvalg modeller lar deg velge det alternativet som passer din individuelle stil.
 • Spot samling Er spotlights i en klassisk ramme. Spotmodeller er egnet for korridorer som ikke krever takbelysning.
 • Samling Royal Classic. Moderne klassiker. Dette er modeller av lamper laget i en fasjonabel retning nå, som vellykket kombinerer glansen av krystallheng og klassiske lampeskjermer med delikate nyanser. Lysekronen blir også en original dekorasjon av rommet og forblir samtidig en funksjonell lyskilde.

 • Bildesamling representerer allerede i seg selv et kunstverk, selv om oppgaven til disse lampene bare er å belyse skjønnheten i den presenterte skapelsen. Utskåret bronse, hvitt gull understreker ikke bare bildets prakt, men blir også en del av komposisjonen.

 • I 2016 tok Maytoni et skritt videre, slapp han samling Street designet for gatebelysning. For modeller av denne serien brukes bare herdet glass, selv om det går i stykker, er det ikke i stand til å skade. Det brukes en legering av edle metaller som tåler enhver belastning og høy temperatur. Det er en isolert kobberledninger som lar deg regulere og stabilisere spenningen. Alle beslag er galvanisert.

Og alt dette betyr at et aggressivt miljø, vind, regn, temperaturfall, strømstøt ikke er i stand til å påvirke driften av lamper, at disse modellene også vil beskytte sine eiere mot forskjellige problemer. For eksempel tilsvarer støv- og fuktsikring, i samsvar med internasjonale standarder, graden av ip65 – dette er den maksimale beskyttelsen som bidrar til å forhindre at ledningene brenner. Tåler snø, regn og vind.

 • Et stort utvalg av utskiftbare lampeskjermer i fløyel, taft, organza, sateng, med eller uten flette – alt dette finner du i Lampeskjermer -samlingen.

Anmeldelser

Anmeldelser for Maytoni lysekroner kan deles inn i “dame” og “herre”. Kvinnene er veldig fornøyd med lampene. Etterlengtede lysekroner med uvanlige former og originale design til en rimelig pris – dette er det de har lett etter så lenge og bare funnet på Maytoni.

Anmeldelser fra menn er ikke så vennlige. Når de monterte og hengte lysekronene, la de merke til slike mangler som:

 • løse nøtter;
 • forskjellen i plasseringen av platene i forhold til hverandre og den vanlige horisontalen;
 • avvik langs den vertikale aksen;
 • lim på lampeskjermer.

Men samtidig bemerket de også en høyere kvalitet sammenlignet med modeller fra Kina..

Teatret begynner med et klesstativ, men huset begynner med lysarmaturer. Maytoni lysekronemodeller vil lett passe inn i ethvert interiør, ethvert torg. Takket være dem er rommet fylt med lys, varme, komfort og leker med nye farger..

Se nedenfor for mer informasjon.