Lysekroner med fugler

Lysekroner med fugler

Motivene til fugler i interiøret er nå veldig populære. De finnes ikke bare i tapet- eller gardindesign, men sitter også fredelig på en lysekrone. De meislede figurene av fugler under taket ser interessante og uvanlige ut. Nedenfor er de populære modellene av lysekroner med fugler og alternativer for plassering i interiøret..

De viktigste populære modellene

Et bredt spekter av fuglebelysningsarmaturer finnes fra et tysk selskap Maytoni. Selskapet tilbyr en hel samling av “Maytoni fugl», Der du kan finne hengende lysekroner, bordlamper og gulvlamper. Tyskland garanterer alltid utmerket kvalitet.

Samlingen inneholder 8 utsøkte lysarmaturer i Provence -stil. Hver modell har et unikt design og elegante detaljer. For eksempel en lysekrone “Maytoni Bird ARM013-05-W»Er laget i lyse beige farger, den er laget av stoff og metall. Lysekronen er dekorert med små buer, dyktig utskårne fugler, pene metallelementer.

Modell “Maytoni Bird ARM013-33-W»Regnes som ideelt for stue eller soverom. En stor, men pen tekstillampeskjerm ser ut til å gjemme figurene av fugler under den. En grasiøs sløyfe og små folder er også viktige dekorative elementer i denne lysekronen..

På selskapets nettsted kan du også finne anbefalinger om hvilke lamper du skal kjøpe, hvilken effekt, for hvilket område.

Lysekroner med vakre fugler laget av fabrikken regnes som et ekte stilikon. Ingo maurer. Samlingen deres “Lucellino»Inkluderer lampe, gulvlamper og lysekroner. Utformingen av gulvlampen er genialt enkel. Dette er en enkel lyspære innrammet av snøhvite vinger..

Og her er studioet Hommin gjenskapt bildet av en flygende fugl i en lys lysekrone laget av tynne metallstenger. Dette belysningsalternativet er ideelt for en minimalistisk stue..

Lysekroner med fugler fra Kina er ikke mindre populære. Du kan finne mange former og typer på Internett.. Nedenfor er noen av de mest populære modellene fra Kina:

  • Phube lysekroner, modell “Nordic”. Du kan finne en rekke alternativer for modeller med fugler. For eksempel, på en langstrakt rektangulær lysekrone, så det ut til at fuglene satte seg ned for å hvile. Metallmodellen er ideell for belysning av et lite rom – for eksempel for et kjøkken i Provence -stil.
  • Merke Illuart. Modellen “Varm fugl»Skygger er laget av tynt glass, og på toppen er det fire meislete figurer av fugler. Arbeidet er gjort så delikat at selv fjær av fugler kan sees på figurene. Produsenten anbefaler å plassere en slik lysekrone i spisestuen. Når det gjelder interiøret, vil modellen se bra ut selv i et rom i en moderne stil, og ikke bare i Provence -stilen..
  • Lysekroner fra Cheerhuzz -produsenten kjennetegnes ved sin lakoniske design og fravær av liten innredning.. Rette linjer av lampeskjermen, glatte figurer av fugler – dette er hva du vil se i modellene til dette selskapet. Produsenten anbefaler dem vanligvis til soverommet..

Celler

Lysekroner laget i form av fuglebur er selvfølgelig veldig populære modeller. En slik lysekrone vil sikkert bli hovedhøydepunktet i rommet. Plasser den i midten av rommet slik at belysningen er hovedfokuset..

Du kan velge et bur i gull eller sølv, avhengig av rommets stil. For å lage en Provence -stil kan fargen på cellen være hvit og matt. Lysekroner med svært tynne gitter er ideelle for soveromsinteriøret. Mykt lys vil fylle rommet med varme og komfort.

Når du bruker en lysekrone i et bur, kan du gjenta dette dekorative elementet i noe annet. La fugleburet sitte på toalettbordet eller vinduskarmen.

Interiør alternativer

  • Fuglelys er godt egnet for bruk i spisestuen eller kjøkkenet. Heng denne lysekronen over spisebordet eller i midten av et rom. Dette motivet er perfekt for et kjøkken i Provence -stil. La kjøkkenet ditt bli dekorert med lyse gardiner, håndklær med et lite mønster, en liten bukett med ville blomster i vinduskarmen og fugler under taket.

  • Fuglekronen ser også flott ut på soverommet. Hvis soverommet ditt er laget i lyse pastellfarger, lar du valget stå på en lysekrone med voluminøse dekorative detaljer. La det bli dekorert med yndefulle buer, meislede fugler, små volangerelementer. En slik lysekrone vil legge til kos, varme og ro. Bruk et lett teppe, strikkede puter, gulvlamper med fugler, gardiner festet med en lett klut.

  • For en mer kortfattet design, se på minimalistiske fuglekroner. La en eller to fugler sitte på en svart jern- eller sølvoverflate. Bare lamper eller gjennomsiktig glass vil understreke designens tilbakeholdenhet. For et slikt soverom vil bruk av kalde toner være passende, et spill av kontraster er mulig. Ingo Maurer og Hommin armaturer er ideelle..

  • Når det gjelder stuen, kan du velge noen alternativer for den.. Det kan være flere store lysekroner med mange figurer av fugler eller et ensomt bur med en fugl under taket. I stuen anbefales det å gjenta dette temaet i andre ting. La for eksempel en flokk fugler flyve opp på veggen din – eller la en ibenholt fuglefigur sette seg på nattbordet ditt..

Det er en oppfatning at en lysekrone med fugler bare kan passe inn i et interiør i Provence -stil, men dette er langt fra tilfelle. Hvis interiøret i stuen din har mye tre, brune toner, er belysning med fugler også perfekt..

I denne videoen finner du en oversikt over lysekronen Maytoni ARM013-06-W.