LED -armaturer for strekkloft

LED -lamper har blitt en av de mest populære interiørartiklene. Et stort antall utenlandske og innenlandske merker presenteres på markedet. Produktene til Bellson, Brille, Electrum, Enerlight, Intelite, Realux, Eurosvet, Optima, Lezard og mange andre vil bidra til å løse problemene med høy kvalitet og effektiv belysning i alle rom med strekk i taket. Det er ikke plass til lamper av typen “plate” på dem, men spisse, innfelte, nedhengende lysekroner med lysdioder perfekt “slå rot”.

Særegenheter

Moderne LED -strekk -takarmaturer har ingen design- eller formbegrensninger. Det er imidlertid viktig å ta hensyn til effektene på lampene som brukes for ikke å skade selve PVC-filmprofilen. Dette materialet er preget av lav temperaturbestandighet, og derfor kan panelet tåle temperaturer opp til 50 ° C. Ellers blir den gul, mister elastisitet og dekker sprekker..

LED -armaturer har en viktig forskjell i forhold til halogen og konvensjonelle glødelamper. De forvandler strømmen til lysstråling, sparer energi og gir en fantastisk effekt av komfort, uansett hvilken interiørstil du velger..

De viktigste fordelene med slike lamper inkluderer:

 • energieffektivitet opptil 70%;

 • enkel installasjon, selv når det gjelder strekk i tak;

 • ideell og behagelig for øyet gulaktig eller kaldt hvitt lys;

 • spare på forbruksvarer, fordi på grunn av den lange levetiden er det ikke nødvendig å skifte dioder regelmessig (opptil 50-60 tusen timer uavbrutt drift);

 • økologisk renslighet;

 • evnen til å kontrollere belysningsgraden ved å redusere forsyningsspenningen;

 • høy pålitelighet, sikkerhet, vibrasjonsmotstand;

 • ingen skadelig effekt av lavfrekvente pulsasjoner.

LED-taklamper av høy kvalitet er å foretrekke for leiligheter, hus der plast og andre brennbare materialer brukes som dekorasjon. Dette er en utmerket løsning for rom med strekkloft..

Diodemodeller genererer nesten ingen varme under drift, noe som betyr at de ikke skader PVC -filmen.

De kan installeres både hjemme, på kontoret og i industrilokaler, i et kjøpesenter, en underholdningsklubb. Dette er en synlig fordel i forhold til tradisjonelle glødepærer. Enheter på den beste måten understreker styrken til oppsettet, interiørdekorasjon av interiøret. Funksjonelle armaturer er i stand til å spre lys i en bestemt vinkel. De vil bringe en følelse av varme og komfort til atmosfæren i en leilighet eller et landsted..

De spesifikke egenskapene til produktene er lav effekt (fra 3 til 40 W), men de produserer samme mengde lys som tradisjonelle lamper (400 W).

Prøv å velge LED -lys med en nøytral, kul farge for kontorer, offentlige bygninger, for reklameformål og mykere nyanser for soverommet, stuen..

Visninger

Det er et stort utvalg modeller av LED -strekklofter. Hovedtyper av slike enheter inkluderer innebygd, utenpåliggende og oppheng.

 • Absolutte hit de siste årene er de innebygde apparatene som nesten ikke tar plass og er enkle å vedlikeholde. Modeller har blitt en skikkelig velsignelse for strekk, plast, tak i gipsplater, Armstrong -strukturer.

 • For de som liker å spare plass, selv overhead, er det bedre å kjøpe taklamper med lav vekt, dimensjoner, kompakte dioder.

 • Suspenderte prøver er derimot egnet for rom med stor takhøyde. De er også enkle å betjene og vedlikeholde..

Hvis halogen, energisparende lamper også er egnet for stoffduk, er det bare LED-lamper som er laget for PVC-film. Stoffet tåler høye temperaturer bedre. Modeller med diffuser og prismatiske brytningselementer ser ganske interessante ut..

Hengende LED -lamper vil være en interessant design for rom med lave strekklofter. Med deres hjelp kan du dekorere et rom eller et kontor på en original måte, belyse bare bestemte områder, det er interessant å sonere rommet. Designet kan ha flere lamper, den optimale temperaturen er 4000 K. De installeres oftest på kontorer, på kjøkkenet eller på badet..

Prisen for monterte modeller varierer avhengig av karosserimaterialet: stål, aluminium, miljøvennlig plast. Disse produktene leveres med en mini-plug-kabel, og bryteren kan ha flere ekstra alternativer..

Dimbare LED -spotter for strekkloft er veldig populære. Funksjonen deres er at de lar deg jevnt justere lysstyrken. Enhetene fikk navnet sitt på grunn av selve prosessen med å justere belysningen..

Hvis du ikke trenger konstant sterkt lys, elsker romantiske dadler eller avslapning i dempede farger, vil dimmere være den beste løsningen..

Ikke alle LED -armaturer har dette alternativet, så vær oppmerksom på spesifikasjonene til modellene når du velger..

Med deres hjelp kan du:

 • juster lysstyrken når du endrer dagslysets lysstyrke;

 • sette timeren på og av;

 • bruk taklampen som et originalt nattlys;

 • bli ekte “mester” av lys eksternt (fra kjøkken, soverom, bad, barnerom, etc.).

Enheten har en innebygd sensor og flere nyttige programmer. Det sparer mye energi, bokstavelig talt “tilpasses” dine behov.

Mange ser mot lineære LED -armaturer. De er vant til å se dem rett over arbeidsflaten, men disse modellene kan også bli funnet under et undertak. Enheten består av super-lyse LED-krystaller. Med et minimalt overflateareal av luminescensen har de en høy lyseffektivitet..

Armaturer med en prismatisk diffusor, samt forskjellige modulsystemer, med tradisjonell eller dobbel belysning, vil vakkert understreke interiørets styrker..

I tak dekorert med gipsplater og strukket film monteres ofte skjult belysning. Hun belyser lerretet rundt omkretsen, skaper interessante lysscener. Det er også spesielle profiler laget av gjennomsiktig film. Sammen med riktig utvalgte armaturer skapes den effekten at spenningsstrukturen skinner og skinner fra innsiden. I dette tilfellet leker designere ofte med former, størrelser og skildrer taket i form av et porthull med utsikt over “rommet”, havbunnen eller himmelen..

For å legge til dynamikk i rommet, installer et lysende tak. Du vil få en fantastisk diffust og gledelig for øyet.

Ultratynne LED-paneler er et annet interessant alternativ. De gir en behagelig matt glød. Fordelen med denne typen er absolutt sikkerhet for synet. Modellene er overhead og innebygd.

Fans av sofistikert interiør vil få enorm glede av en slik LED -lampe. Den har upåklagelige tekniske egenskaper, kan brukes både hjemme og i kontorbygg og konferanserom..

Design

Vakre led -lamper har mange samlinger. Kjøpere legger merke til ikke bare spesifikasjonene, men også de dekorative funksjonene. Ved å velge ultratynn, dimmer, spiss og andre alternativer, bør du ta hensyn til funksjonene i interiøret.

For stil romantikk det er bedre å bruke en lys glød som visuelt legger til kvadratmeter. I tillegg til gulvlamper og sconces, vil innebygde takbelysningssystemer definitivt slå rot her. Det er bedre å velge LED -lamper i klassisk form: firkantet, rundt, volumetrisk pyramidal, etc..

For engelsk, vintage, viktoriansk stil strebe etter å skape diffust og mykt lys. Det er viktig å ta hensyn til varme nyanser. Selve lampens kropp kan bli funnet “under krystallet” for å legge til mer patos, sjokkerende og høytidelig.

Avslappende lys er karakteristisk for japansk stil. LED dimmer lys vil komme godt med her. Ditt hjem vil alltid bli dominert av naturlig lys i løpet av dagen og mykt om natten. Plastpaneler kan ses på for høyteknologisk stil. Techno, minimalisme, fusjonsinteriør kan inneholde flate aluminiumskonstruksjoner, produkter med effekt av forkrommet metall.

Produsentoversikt

Alle som jakter på kvalitet bør bedre vende seg til europeiske og japanske merker. LED -lamper fra merkene Philips, Osram, Nichia regnes som universelle produkter for strekkloft..

Miljøvennlighet, høye indikatorer på lampeegenskaper, holdbarhet i arbeidet har blitt et viktig trekk ved samlingene. Den siste teknologien presenteres av Gauss. I tillegg vil du bli møtt med den originale designen og minimal oppvarming av enhetene. I kategorien budsjettprodukter er den beste serien LED -lamper av merkene Optogan og Cameliom..

Eksperter anbefaler å kjøpe den nyeste generasjonen, fordi de har moderne og garantert holdbare lysdioder. Feron -merket har blitt en “veteran” på det russiske markedet. Hver lampe er ikke bare et effektivt belysningsverktøy, men et ekte designerfunn, en vellykket dekorasjon av dyre interiører.

Varemerket Jazzway produserer kraftige ultralette lamper for hjemmet med en fargegjengivelsesindeks på 75 Ra. Merket Phillips er fortsatt ledende innen salg, som beveger seg i flere retninger: helse, belysningsløsninger, forbruksvarer.

LED -armaturer er et flott tillegg til strekk i tak.

Med deres hjelp er det så enkelt å blande forskjellige interiørstiler for å skape en utrolig atmosfære. Design med RGB-bakgrunnsbelyst farge vinner popularitet.

Hvordan velge?

En viktig fordel med valget er lysets temperatur. For alle rom er det optimale området 2.600–3.200 K, som oppfattes som varmt hvitt, og 3.700–4.200 K som naturlig hvit. I det første tilfellet er slike LED -paneler egnet for soverom, en kaldere glød – for kontorer, klasserom, konferanserom.

Det er verdt å plassere en dimmer i badekaret med regulering av belysningsgraden. Slå på naturlig lys for morgenbehandlinger og dempet, avslappende lys for behandlinger om natten..

Husk også en enkel regel når du velger: jo flere lysdioder som er plassert i lampen, jo lenger varer enheten.

For en leilighet eller et landsted, se etter modeller i frostet glass laget av plast eller aluminium. Keramikk ser fantastisk ut i sofistikert klassisk interiør. For offentlige institusjoner er det bedre å ta hensyn til klart glass.

Kostnaden for produktet vil avhenge av hvilket materiale LED -panelene er laget av. Kompleksiteten til selve designet påvirker også den endelige kostnaden. Lamper i form av en ball, pære, glober, lys vil se originale ut.

Hvordan ordne?

Før du installerer spotlights, er det viktig å lage et diagram over plasseringen. Med feil beregninger vil belysning påvirke interiøret, energiforbruket negativt. Ikke glem at minimumsavstanden fra kanten av veggen til spotlightene skal være 20 cm, og fra PVC -sømmen – 15 cm. Taklampen kan plasseres både symmetrisk og asymmetrisk..

I rektangulære lange rom, plasser flekker langs taket. For romslige rom er det “ovale” opplegget egnet – et sirkulært arrangement som maksimalt belyser enten den sentrale delen eller hjørnene.

Det er bedre å kombinere et kantet arrangement i form av halvsirkler med en lysekrone. Hvis du ikke skal “armere” en lysekrone, foretrekker du korsformet mønster. For å visuelt utvide kvadratmeterne, bruk skissen “rektangel”. For kompetent sonering er det ingen mer optimal løsning enn “buen”, som setter de riktige aksentene i interiøret.

Hvordan bytte?

Installasjon og vedlikehold av LED -armaturer for strekkloft er noe mer komplisert enn for de viktigste. For å bytte eller installere modeller trenger du spesielle fester, kutt hull for dem.

Spotlyset må monteres i et stativ i form av en ring og “ben”. Dermed vil du sikre deg en pålitelig og holdbar design. Tenk på effekten av høy temperatur på strekkloftet.

En LED -lampe eller lampe vil være den beste løsningen for å unngå sprekker, overoppheting, deformasjon av panelet.

Du bør først henge LED -panelene, og deretter installerer du strekkloftet. Dekorer leiligheten din med stilige, funksjonelle, energieffektive lysarmaturer.

Alle modellene skaper utmerket dagslys i leiligheter og kontorer med lav takhøyde. Noen designere “inkluderer” all sin kreativitet og lager ikke-standardiserte belysningsløsninger for strekklofter. Så den interessante formen på hullet i gipsplateskilleveggene vil se elegant ut. Her er det viktig å trekke i et sterkt spennpanel, belyse det riktig fra innsiden med dioder.

Ved å bruke denne metoden vil du oppnå ikke bare naturlig belysning om natten, men også skape et unikt nattlys, et vakkert kunstobjekt. Det lysende lakerte taket (lokalt) vil se bra ut. Du trenger bare å lime LED -stripen til profilen til selve strukturen. Sistnevnte kan være matt eller blank, avhengig av dine preferanser..

Når du installerer en film med et bilde, fotoutskrift, må du være forberedt på at gløden blir mer kontrasterende der det er områder med lyse flekker i bildet. For naturlige “farger”, prøv å velge pastellfarger.

Hvis du skal bruke LED -stripen på undertaket, må den limes med en frekvens på 8 cm. Størrelsen fra diodelampene til filmen skal være minst 10 cm. Med et slikt kunstverk må du vil ikke bare kunne “spytte i taket”. Du kan bare nyte det!

For informasjon om hvordan du uavhengig installerer en LED -armatur i et strekkloft, se følgende video.