Vogn til en jente

Hver ansvarlig forelder ønsker å finne en komfortabel, stilig og vakker seng til prinsessen sin. Et utmerket alternativ ville være en seng i form av en vogn. Hva er fordelene med slike møbler og hvordan velge det riktig?

Tilrettelegging av barnerommet

Å utstyre en barnehage til et barn er ikke så enkelt som det virker. For at et barn skal føle seg komfortabel, er det nødvendig å utforske interessene sine, det han elsker mest. Basert på dette kan du lage et optimalt personlig rom hvor han vil være mesteparten av barndommen..

Hvert barns interesser er individuelle, men lignende trekk kan skilles, både hos alle gutter og hos alle jenter. Så de fleste guttene er mer interessert i fotball, biler, leketøysoldater. Jenter, derimot, liker å gjøre håret sitt, leke med dukker, drømme om en prins, leve i et enormt vakkert rike. Alle deres hobbyer og drømmer kan bli grunnlaget for implementeringen av designet til rommet de vil bo i..

Det er mange måter å dekorere et barnerom på. For eksempel, hvis du har en jente som drømmer om slott, prinser og prinsesser, kan du male veggene i de riktige fargene – jenter liker rosa mer. Det er selvfølgelig ikke nødvendig å male alle veggene med en solid rosa farge; det er verdt å tegne selve slottet, interiøret eller en ball med prinsesser. Ikke alle vil klare dette alene, men du kan ansette erfarne håndverkere som selv vil tilby deg noe nytt og mer interessant..

Du bør også ta hensyn til sengen. Det bør også matche det valgte designet. Du kan være oppmerksom på modellen, hvis design er laget i form av en vogn. En slik seng vil passe inn i atmosfæren i middelalderen og vil glede barnet ditt..

Funksjoner og fordeler

La oss snakke om funksjonene til sengen, laget i form av en vogn, så vel som dens fordeler:

  • Ved å velge en vogneseng for det generelle designet av et rom i middelalderstil, forbereder du dermed også datteren din på en uavhengig livsstil. Det kjente rommiljøet, som alle deler er sammenkoblet, vil inspirere barnet med fred og sikkerhet. Følgelig vil hennes avhengighet av foreldrenes konstante tilstedeværelse avta.,
  • En vogneseng kan tjene ikke bare som et emne for et barns søvn, men også som et element i lekene hans. Når du føler deg som i en vogn, rundt hvilken det er elementer som tilsvarer middelalderen, vil barnet ditt helt fordype seg i denne atmosfæren. Således, under spillene hans, vil han utvikle fantasien.,
  • Madrassen, som skal installeres i vognen, kan trekkes. Dette vil øke sengens samsvar med en ekte vogn, og øke komforten på overflaten som datteren din vil sove på.
  • Tilstedeværelsen av en baldakin i sengesettet vil også øke interiørets likhet med middelaldersk stil. Ved å henge en baldakin på sengen, det vil si et vakkert gjennomsiktig stoff, vil du beskytte jentas soveplass mot overflødig lys

Varianter

For å få jenta til å føle at hun er i en ekte vogn og rommet hennes er hennes eget rike, kan du kjøpe tilleggsfunksjoner til standard sengesett, for eksempel:

  • Med en vognkobling – i dette tilfellet vil madrassen på sengen, som en ekte vogn, bli trukket. I denne formen vil sengen praktisk talt ikke skille seg fra en ekte vogn. Barnet ditt, som er i det, vil føle seg som en ekte prinsesse som er i ferd med å gå til ballen.

  • Bakbelyst – dette alternativet vil dekorere sengen med lys om natten. Du trenger ikke lenger nattlys. Du kan velge bakgrunnsbelysningen som du liker. Den kan installeres i spesielle lamper laget i gotisk stil i middelalderen.

  • Med skuffer – dette alternativet vil erstatte kjøpet av et ekstra skap eller kommode. I esker vil barnet ditt kunne lagre både leker og ting, noe som er ekstremt nødvendig i tilfelle begrenset plass.

Du kan også velge størrelsen på sengen individuelt og bestille den ut fra dine behov..

Hvordan velge

Når du planlegger utformingen av et rom, er det bedre å først kjøpe selve sengen, eller i det minste se nærmere på de du liker. Etter å ha valgt ønsket alternativ, kan du justere fargene, bildene, resten av møblene til barnerommet. Tenk på at utformingen av sengen er hovedsenteret i rommet ditt, og forskjellige grener strekker seg fra den, som både dekorerer og har tilleggsfunksjoner..

For å velge de riktige møblene, bør du bestille det fra pålitelige leverandører som har erfaring med å lage så komplekse strukturer. Før du kjøper, både i en vanlig og i en nettbutikk, bør du gjøre deg kjent med anmeldelser fra andre kjøpere for å forstå hva slags erfaring dette eller det selskapet har.

Det beste alternativet ville selvfølgelig være hvis butikken har et eget nettsted på Internett, hvor du kan bli kjent med alle produktene. Dette vil tillate deg å ta deg tid, sitte hjemme og enda bedre med barnet selv, å velge alternativet for sengen som interesserer deg. La barnet velge hva han vil.

Prisen på en seng vil avhenge av konfigurasjonen – jo mer kompleks og større strukturen er, desto dyrere vil denne sengen koste deg. Prisen påvirkes også av tilleggsfunksjoner, som belysning, skuffer, tilstedeværelsen av en ortopedisk base for madrassen, selve madrassen. Det er selvfølgelig bedre å ta en modell av en seng med en madrass som allerede er inkludert i settet, siden den vil passe mye bedre til størrelsen på sengen – den vil ikke være for stor, eller tvert imot, for liten.

Materialet som selve sengen er laget av er ikke mindre viktig – det må være av høy kvalitet og overholde sanitær- og sikkerhetsstandarder. Det er best å ta senger laget på en trebase. Dette alternativet vil være tryggere, varmere og billigere, i motsetning til for eksempel jern. Imidlertid vil en jernstruktur ha en fordel i styrke, men vil koste mer..

Hovedmaterialet for å lage en seng av tre er flis, som limes sammen og dekkes med en spesiell maling, noe som gjør overflaten glatt. Som et resultat oppnås forskjellige paneler, for eksempel:

  • Sponplater er et billigere materiale, siden det har en løsere struktur, som et resultat av at det lett kan gå i stykker

  • MDF er et dyrere materiale. Den har en tett struktur, det vil si et større antall sagflis i strukturen, og er derfor mye sterkere enn sponplater

Valget er selvfølgelig opp til deg. Men det er bedre å bruke penger og kjøpe en seng av bedre kvalitet montert av MDF -plater, som vil vare i mange år, enn å spare penger og kjøpe sponplater.

Det finnes modeller av senger laget av massivt tre, de vil bli enda dyrere, men kvaliteten på sengen vil bli bedre.

Interessante løsninger innen interiørdesign

Hvis du allerede har valgt en vogn og ikke vet hvordan du skal dekorere et rom, tilbyr vi flere interessante løsninger innen interiørdesign..

Veggene kan males med maling, og deretter males på dem eller limes på bildet du liker fra middelalderen, for eksempel selve palasset, en luksuriøs ball, et slott i et tredimensjonalt format. I tillegg er det også spesielle bakgrunnsbilder. Valget deres er stort, du kan velge mønsteret og fargen du er interessert i..

Møblene du vil fylle rommet med må samtidig svare til dine behov for det og størrelsen på rommet. Så, i tillegg til sengen, kan du sette et bord i rommet, hvor det vil være flere hyller og skap. Dette vil spare plass på barnerommet, fordi forskjellige ting vil bli plassert der: en datamaskin, bøker, etc..

Hvis du bestemmer deg for å bruke en vogneseng, må alle møblene i rommet, for å øke inntrykket, også svare til middelalderen. Du kan bruke den gotiske stilen på andre møbler for å lage et enhetlig konsept.

Selve sengen bør også matche barnets ønsker. Selvfølgelig er middelalderens gotiske stil ikke helt passende for et roms design. Tross alt trekker et barn i utgangspunktet all kunnskap fra bøker, tegneserier, der denne epoken er avbildet på en helt annen måte – der virker det ikke så dystert og trist. I bøkene blir hun fremstilt mer muntert – vakre riker med slott, prinser og prinsesser i luksuriøse antrekk som kommer til ballen i vogner, lyse og vakre farger brukes overalt – mange nyanser av rosa. Derfor må utformingen av rommet gjøres i denne stilen, men med forskjellige unntak – noe må legges til, og noe må byttes helt ut eller fjernes..

Ved å legge til en baldakin – en elegant baldakin over sengen, vil du understreke finessene i det indre av soverommene i palassadelen.

Du kan komplettere jenterommet med forskjellige tilbehør: smijernslamper, kjegleformede rammer med fotografier eller forskjellige bilder. Lysestaker på veggene vil også bli dekorative elementer i denne epoken. Alt er i hendene og i fantasiens hender.

Nå vet du hvordan du velger riktig vogn for en jente. La prinsessen din bare se fargerike drømmer.