Velge et sminkebord for barn

Velge et sminkebord for barn

Hver jente drømmer om å bli voksen så snart som mulig og bruke kosmetikk. I slike tilfeller vil et spesielt sminkebord hjelpe – det vil tillate den lille prinsessen å overvåke utseendet sitt, danne en følelse av stil og føle seg vakker.

Avtale

Nesten alle jenter elsker å etterligne sine mødre, eldre søstre og håper at de snart vil vokse opp og bli til virkelige skjønnheter. Et søtt barnebord vil være en fantastisk gave til en baby, det vil bli et slags personlig hjørne hvor du kan lære å male og lage originale frisyrer.

I rommet til voksne jenter fungerer møbler som et funksjonelt element, og gir oppbevaring av kosmetisk tilbehør, parfymer og smykker. På barnerommet utfører bordet en spillerolle, deltar direkte i plottspill. Denne typen underholdning er viktig for et barns utvikling. Du kan også tegne og gjøre andre kreative aktiviteter ved bordet..

Babyer prøver å studere kvinners oppførsel og tar ofte mors mors kosmetikk for å fremkalle skjønnhet med det. Når du kjøper et sminkebord for en jente, må du huske på at slike “forays” vil gjentas, så du må kjøpe et sett med barnas kosmetikk, miljøvennlig og trygt for helsen.

Barnebordet er ikke aksent i rommet. Møbler for barn har enkle former, men lyse design med fargerike tegninger. Det skal huskes at skolejenter opp til 12-14 år er ganske kult om temaet skjønnhet og ikke søker å bruke kosmetikk. Men i ungdomsårene begynner jenter å være interessert i kosmetikk – dette betyr at de trenger et bord, ikke lenger et slikt barn og leketøy, men en romslig og voksen.

Visninger

Når du velger et bord for en jente, må du ta hensyn til typen og konfigurasjonen av møbler. Det er følgende typer:

  • Med speil Er den mest populære modellen. For babyer er speil egnet, som er sikkert og godt festet til bordplaten. Et godt alternativ er et uknuselig lerret i akryl. Det er bedre for tenåringer å kjøpe produkter med et sammenleggbart eller roterende speil. Det viktigste er å stole på barnets ønsker..
  • Musikalsk bordene er utstyrt med en platespiller og et kontrollpanel – de lar deg lytte til morsomme sanger eller lydeventyr. Denne modellen er en flott løsning for små jenter. Du kan ikke overraske tenåringer med en innebygd enhet, og de trenger det ikke.

  • Med dekorativ belysning – et bord med fargede pærer eller LED -strips. Sistnevnte brukes oftest i produkter til babyer, fordi enheten vil interessere barnet mindre enn en vanlig lyspære..
  • Med utstyr – møblene er utstyrt med barnas kosmetikk, smykker, hårbørster, sett med elastikk og hårnål, samt enheter som etterligner ekte: en hårføner, krøllejern, hårklippere til leker.
  • Med en høy stol – modellen suppleres av en liten krakk eller en komfortabel puff, som matcher designet med bordet. Produkter for tenåringer inkluderer polstrede stoler.

Design kan ha skuffer og forskjellige hyller. Det burde ikke være mange av dem, men fullstendig fravær er ikke helt rasjonelt, fordi du må lagre kosmetikk og barnesmykker et sted..

Materialer

Materialet for å lage toalettbordet er et av de viktigste utvalgskriteriene. Produksjonsprosessen bruker:

  • Plast – billige ting. Som regel produseres slike bord for veldig små jenter – plasten males lett i forskjellige farger, forskjellig i lyshet, på grunn av hvilke produktene anses som ikke -traumatiske. Materialet er lett å ta vare på, det falmer ikke i solen og er kortvarig.
  • Sponplater – lett materiale som gjennomgår enhver behandling, på grunn av hvilken grasiøse utskårne modeller er laget av det. Fenolholdige harpikser brukes til produksjon av sponplater, derfor bør materialets utslippsklasse ikke være høyere enn E1. Informasjon om dette finnes i produktpasset..

  • MDF Er et materiale med lang levetid. Det er i stand til å etterligne et tre i utseende – et slikt bord er egnet for en tenåring. Fordelene med MDF er praktisk og høy motstand mot negative påvirkninger.
  • Naturlig tre – dyrt, slitesterkt materiale. Det brukes til å lage møbler for tenåringer, fordi et sminkebord i tre kan vare i flere tiår..
  • Akryl- eller polykarbonatglass – Lette, luftige produkter med intrikate, uvanlige former er laget av det. Glass motstår støt og riper.

Før du kjøper et produkt, må du sørge for kvaliteten og miljøvennligheten til materialene. Bordplaten, skuffene, speilet kontrolleres for deformasjoner, flis, alle medfølgende dokumenter blir studert.

Produkter etter alder

Når du bestemmer deg for å kjøpe et bord til en jente, bør du fokusere på alderen hennes, for ikke å ta feil av valget. For førskolebarn 3-5 år vil et lekebord uten hjørner og forskjellige uttrekkbare elementer være et utmerket alternativ – de kan skade barns fingre.

Møbler må være stabile, tilleggselementer må være godt festet. Du bør velge plastprodukter med et lyst design: prinsesser, helter av dine favoritttegneserier. Når du kjøper et bord laget av sponplater, må du se på kvalitetssertifikatet og sørge for at materialet er godkjent for bruk når du lager møbler for barn.

Et bord med enkle former er den optimale løsningen for jenter 7-10 år. Yngre skolejenter er praktisk talt ikke interessert i kosmetikk, så det er bra hvis møblene er utstyrt med multifunksjonelle skuffer, hvor du ikke bare kan lagre sminketilbehør.

Når du velger et produkt for en tenåringsjente, må du bli veiledet av andre kriterier. I denne alderen begynner de fleste skolejenter å interessere seg aktivt for kosmetikk og andre produkter. Tilstedeværelsen av et stort antall romslige skuffer er en flott løsning.

Det er nødvendig at designet tilsvarer alderskategorien. For ungdom 12-14 år er plastmodeller absolutt ikke egnet. Det er verdt å ta hensyn til bord laget av MDF eller naturlig tre – de ser ut som en voksen og vil tjene sin elskerinne mye lenger enn plastmøbler.

Styling

England er landet der toalettbordet først dukket opp. Britisk elegant, raffinement og eleganse er grunnlaget for mange moderne design. Viktorianske produkter vil bringe en aristokratisk atmosfære til en ung dames rom.

Det er bedre for tenåringer å velge møbler med interessante farger: militær, gradient. Tabeller i bleke syrin og ferskenfarger, utstyrt med innsatser av en gylden eller sølvfarge, ser bra ut. Dyre- og plantemotiver brukes som trykk.

Et bord med glatte linjer, originale former og et stort antall esker for oppbevaring av kosmetikk, smykker og andre nødvendige ting vil lykkes med å passe inn i det lakoniske interiøret i et rom for en tenåring. Vintage stil vil dekorere produktet laget av tre, laget med bruk av aldrende effekt. Dette bordet har pastellfarger, en puff med skjørt og et design med blomstermønstre..

Møbler kan suppleres med tilbehør: fotstøtte, dekorative små puter. Speilet er dekorert med LED -lys for en sceneffekt.

En av de viktige detaljene ved toalettbord er en bordlampe..

Forbrukerne har gitt positive anmeldelser om sminkebord for barn, og notert at de er attraktive for jenter. Små prinsesser lærer å ta vare på seg selv ved hjelp av produkter. Kunder elsker et stort utvalg av bord, klassifisert etter alder, materiale og design – alle kan velge en modell som passer til pris, design og kvalitetskarakteristikker.

En oversikt over barnas toalettbord kan sees i den følgende videoen.