Utendørs barnesving for sommerhytter

Utendørs barnesvinger er i salg i dag i et rikt utvalg. De er praktiske å bruke. Strukturene er laget på en slik måte at barn er trygge. Fra barneunderholdning har swing fått størst popularitet, og utseendet på forskjellige modifikasjoner har påvirket stilen til rekreasjon på landet. Men før du velger en installasjon med en sving, er det verdt å forstå deres varianter og egenskaper..

Funksjoner og fordeler

Swing er et fint tillegg til aktiv hvile. Hvis de er installert i et vakkert hjørne av hagen, så er det også en fantastisk måte å slappe av i naturens favn. Swing i landet er uvurderlig for både barn og voksne. For barn er dette en fortsettelse av uteleker, og for foreldre – muligheten til å passe barnet, mens de gjør sine egne ting..

En morsom tidsfordriv gis av både hengende husker og grunnstrukturer. Under svingen fylles barnets kropp med oksygen, “gledehormonet” produseres. I denne forbindelse har svingen mange fordeler..

 • Swingen bidrar til å styrke musklene i armer, rygg, underarm, mage og ben.
 • Tilpasninger bidrar til å frigjøre “overflødig” energi, noe som har en gunstig effekt på barn med økt spenning.
 • Takket være svingen utvikler babyer det vestibulære apparatet bedre.
 • Barn bruker husken bevisst, noe som påvirker deres evne til å vurdere styrken i kroppen sin, deres evner.
 • Ved hjelp av en sving lærer barn å kontrollere følelsene og sin egen kropp..
 • Vanen med å svinge på en sving utvikler seg hos barn smidighet, styrke, utholdenhet, skarphet av oppfatningen av miljøet, lærer barnet til uavhengighet.
 • Positive følelser knyttet til en sving hjelper et barn med å åpne seg, lære å frimodig og åpent kommunisere med andre barn.

Det er viktig å la barnet føle hvor hyggelig og morsomt det er å tilbringe tid ikke ved datamaskinen, men i frisk luft, på plenen, på en huske. Barnet vil raskt bli vant til nye underholdninger og vil svinge flere ganger om dagen mens foreldrene er på dachaen.

Varianter

I dag er det vanlig å skille mellom tre typer utendørs husker som kan installeres i landet:

 1. fjærsving (den såkalte vårsvingningen);
 2. balansevekter (i form av vekter eller pendler, samt en vippearm eller en duett, kan kalles annerledes);
 3. hengende swing (også presentert i forskjellige varianter).

Avhengig av festetype og svingstørrelse, er de delt inn i:

 1. dobbelt,
 2. suspendert,
 3. rund,
 4. swing-reir,
 5. stasjonær.

Hver modell, designet for installasjon i landet, kan variere i et sett med egenskaper. De kan sammenlignes, med tanke på både positive og negative aspekter. Mange svingmodeller leveres med ekstra strukturelle elementer, for eksempel lysbilder, lekekomplekser. Swingen kan prefabrikkeres, bestå av flere elementer. I tillegg er mange svingmodeller en type transformator. De kan enkelt gjøres om til et spillebord eller en lenestol i hagen eller til og med en hengekøye. Sammensetningen av et slikt spillkompleks kan virkelig være utrolig mangfoldig. Dette er alle slags – horisontale stenger, tau, tau, markiser, trapper, ringer. Noen installasjoner i sommerhytter ligner mer minilekeplasser for forskjellige spill, siden de sørger for tilstedeværelse av flere typer husker samtidig.

10 bilder

Konfigurasjoner

Vi må hylle designerne og designerne av barnesvinger. Nå kan disse enhetene variere i konstruksjonstype, type sete. Sistnevnte kan for eksempel lages i form av dyrefigurer (elefant, sjiraff, hest, delfin), så vel som i form av en bil eller motorsykkel. Barn liker også svingninger uten ansikt, men krøllete har en klar fordel for barn fra 1 til 5 år. I tillegg utvikler en krøllete sving på en fjær koordinasjon og en følelse av balanse godt. Balancesving er den nest mest populære typen underholdning for barn på lekeplassen. Disse elementene kan lages i form av en båt, en kurv, en bolle, en bil med to seter..

7 bilder

Materialer

Enheter som brukes på lekeplasser er vanligvis laget av naturlige materialer eller av legeringer som er trygge for barn. For å lage en ferdig utendørs sving, brukes den:

 • metall (jernsving eller ramme);
 • tre (sete, støtfangere);
 • slitesterk plast (håndtak);
 • tekstiler (sete, madrass, beskyttende markise);
 • andre materialer og deres kombinasjoner.

Følgelig er moderne svingmodeller:

 1. metall,
 2. plast,
 3. tre,
 4. på tauene.

Helt tresvinger presenteres i form av hengende strukturer. De kan installeres på gårdsplassen til huset, i landet. Tre brukes som det mest miljøvennlige materialet, det egner seg til enhver behandling. Mange foreldre liker utseendet på treet. Den enkleste tresvingingen kan bygges på egen hånd. Selv om det er mulig å bygge et stort utvalg av svingalternativer fra tre i landet.

Metalsvinget er et design i ett stykke, selv om det er mange interessante modeller fra andre materialer med metallinnlegg. Tradisjonelt består en slik sving av en jernramme, et tresete, et overmarkise, plasthåndtak og gummierte koblingselementer. Det er et pålitelig, sterkt og holdbart materiale for lekeapparater. Det er ikke for ingenting at ikke en eneste generasjon elsker å svinge på en huske suspendert på kjeder. Dimensjonene til strukturen er forskjellige avhengig av området på stedet. Det tar også hensyn til vekten til barn (og muligens voksne).

Kunstige materialer brukes også til å lage utendørs husker. For disse formålene brukes oftest moderne høyfast plast. Den sprekker ikke, deformeres ikke på grunn av den solide strukturen. Rammen og forbindelseselementene til produktet kan også være laget av plast. Material av høy kvalitet falmer ikke, endres ikke på grunn av effekten av nedbør og andre eksterne faktorer, men det kan varme opp om sommeren. Derfor bør du velge et sted å installere svingen et sted i skyggen..

Det er mange interessante ideer for å installere uvanlige husker. For eksempel fra bildekk. Designet er helt enkelt, det kan henges fra en sterk gren med et tau eller kjede. En slik gjør-det-selv-sving kan gis et fancy design. Gynger laget av bøyler (eller ringer) ser også ekstraordinære ut. Slike design i sommerhytter kalles ofte “reir” eller “spindelvev”. Det er viktig å installere grunnrammen her, den holdes av tauene. Setet er dekket med stoff, og lyse tekstiler brukes til dekorasjon.

Hvordan velge

Barnas huske for en sommerbolig er klassifisert som en funksjonell enhet. De kan være stasjonære og mobile (bærbare). I dag er det praktisk å bruke transformerende swing. Designet bør velges i henhold til flere parametere samtidig:

 • slik det ser ut;
 • etter tekniske egenskaper;
 • etter størrelse;
 • etter plasseringsmetoden;
 • av materialer som brukes i produksjonen;
 • for enkel bruk.

For å installere en liten utesving er det nok å rydde et sted i nærheten av huset. Swingen, avhengig av tyngden og kompleksiteten til strukturen, kan ta all plassen på plenen. Du bør ikke installere en sving på asfalten.

Når du velger en installasjon, bør du ta hensyn til styrken til rammen og tilkoblingselementene. Du kan spørre selgeren hvilke materialer strukturen er laget av. Ferdiglaget sving må velges i henhold til aldersparametrene som er oppgitt av produsenten. Samtidig må du se på produktets dimensjoner, du kan sjekke på stedet om barnet passer på setet. Moderne svingmodeller er sammenleggbare og prefabrikkerte strukturer. Når du kjøper, må du finne ut hvor vanskelig det vil være å montere dem på stedet. Du bør også sjekke tilgjengeligheten til alle komponentene..

Hvordan gjøre det selv

Mange foreldre kjøper ikke ferdige husker, men lager dem selv. Det viser seg enkelt, uten dikkedarer, men ikke mindre interessant for barn. For å installere eller bygge en huske må du ta hensyn til flere punkter. For å svinge fra plater eller metallrør trenger du de nøyaktige parameterne for det fremtidige produktet. Hva du trenger å vite?

 1. Høyden på rammefoten er justerbar. Swingen bør lett justeres til barnets høyde når det vokser.
 2. Installasjonsmetoder. Pålitelig montering av konstruksjonen er et av de viktigste sikkerhetskravene. Videre må du tenke på hvor kjedene eller tauene skal festes..
 3. Tau (kabel) lengde. Dette tar høyde for barnets høyde og amplituden for bevegelse når det rocker..
 4. Mulige belastninger (vekt). Det er nødvendig å installere strukturen med en margin, fordi barn kan sykle sammen (tre av dem).
 5. Sittalternativer. Det må være nok plass til å gi en behagelig gyngebevegelse. Setet skal være med støtfangere eller lameller for de minste.
 6. Valg av materialer, tatt i betraktning det faktum at strukturen vil være utendørs i all slags vær.
 7. Formen på svingen. Design bør fortsatt være tilstede.

10 bilder

Interessante ideer

En utmerket løsning for å gi er installasjon av en huske med en ekstra klatrestang eller med en stige. Strukturen blir til et sportsminikompleks for aktiv rekreasjon av barn. Trestruktur med tau festet til solide stolper (baser).

Et sterkt tre på stedet er perfekt for å installere en hengende swing. For eksempel vil barn elske “edderkoppnett” -svinget med tau og gummibjelker. Du kan svinge på en slik sving i alle retninger, men bare slik at barn ikke blir skadet av gjenstander eller strukturer i nærheten.