Rund transformerende seng for en nyfødt

Fordeler og ulemper

Å velge barneseng for en nyfødt baby er en veldig alvorlig og ansvarlig virksomhet, fordi babyens sikkerhet og komfort avhenger av det. Den tradisjonelle rektangulære modellen begynte i økende grad å falme i bakgrunnen, og for å erstatte den blir en rund eller oval formet barneseng populær.

Runde barnesenger har en rekke fordeler i forhold til andre former. De har ikke skarpe hjørner, noe som betyr at barnet er mindre sannsynlig å bli skadet. Den kan plasseres i midten av rommet, dette vil tillate foreldre å nærme seg babyen fra hvilken som helst side, og han vil igjen se rommet fra alle sider og utvide horisonten. En rund seng med sin form vil minne barnet om en mors mage, og det vil være veldig koselig og behagelig for ham å sove i den. En slik form er også en moderne og stilig løsning for interiøret, spesielt siden den på grunn av sin mobilitet og kompakthet kan plasseres nesten hvor som helst, vil de innebygde hjulene hjelpe den raskt og stille med å flytte den til ønsket sted..

Bestselgeren er den runde transformerende sengen for den nyfødte. Det er i stand til å vokse med barnet: det utvides og lengden kan alltid justeres i forhold til barnets høyde. Dette vil gjøre kjøpet holdbart og eliminere behovet for å kjøpe babyen din en ny seng i minst fem år i forveien..

Runde barnesenger har bare et par ulemper: dette er en høy pris, spesielt hvis sengen er utstyrt med forskjellige enheter, og vanskeligheten med å skaffe seg – ikke alle butikker har en barneseng i denne formen. Det vil også oppstå vanskeligheter med kjøp av sengetøy, selv om de ofte selges allerede sammen med et sett med tilbehør for å sove. Det negative punktet med transformerende seng er manglende evne til å justere bredden. En seng som er kjøpt i mange år i forveien, kan føde et barn, men barn er glad i alt nytt..

Dimensjoner

For maksimal komfort for barnet er det viktig å velge riktig størrelse på barnesengen. For en nyfødt baby opp til seks måneder gammel er en størrelse 90 x 45 cm ideell for en god søvn. En oval transformerende seng med en lengde på 120 cm og en bredde på 60-65 cm vil være behagelig for et barn opp til ca. tre år gammel. Men avkommet på fem til syv år trenger at sengen beveger seg fra hverandre til minst 140 cm.

Det mest praktiske og langsiktige kjøpet vil være kjøp av en seng som kan forlenges opp til 190 centimeter. Bredden varierer fra 70 til 80 cm.

På det aller første trinnet av lengden har køyen form av en vanlig sirkel med en diameter på ca 70 cm og passer for en nyfødt baby. Etter hvert som møblene vokser, anbefales det å gradvis øke lengden på møblene til ca 120 cm før barnet kan sove uten sideplatene. Den praktiske høyden på sidene og følgelig stellebordets høyde er omtrent 80 cm. Dybden på bunnen, behagelig for babyens søvn og bekvemmeligheten til foreldrene, er fra 40 til 70 cm. Lengden på køye, som allerede kan gjøres om til en fullverdig sofa, er ca 180 cm.

Imidlertid utgjør alle disse størrelsene bare en standard og er veldig subjektive, og derfor kan hver forelder justere en så praktisk ting som en transformator for barnet sitt og dets parametere.

Materialer

Det sikreste og mest miljøvennlige materialet for en barneseng er tre. Overflaten skal være godt slipt og lakkert uten giftstoffer og lukt. De mest holdbare tresorter er bjørk, or, lønn. Senger laget av disse treslagene vil koste betydelig mer enn for eksempel furumøbler for barn, siden furu er mer utsatt for riper. Du kan kjøpe en fiberplate -barneseng, men ikke stol på styrken til en kryssfiner eller sponplater, de er upålitelige og avgir forskjellige skadelige stoffer.

7 bilder

Til tross for at tre er det mest populære materialet for å lage barnemøbler, anbefaler også barneleger deg å se nøye på metallsenger. I tillegg til at dette er et veldig slitesterkt materiale, avgir det ingen skadelige stoffer og er ikke lakkert, så du kan ikke bekymre deg om babyens helse i en metallholder..

Det er mulig å kombinere flere typer materialer i en seng, ofte er hovedmaterialet supplert med innsatser av plast, rotting, bambus, plast, tekstiler.

Typer og modifikasjoner

Runde barnesenger kan se annerledes ut og ha et annet antall tilleggsfunksjoner, i tillegg til babyens behagelige søvn..

Den enkleste modellen av en rund barneseng er en vugge. Den er ganske liten, som en kokong, en barneseng, den kan henges opp eller stå, tas av eller i ett stykke, med eller uten hjul. Vuggene er designet for små babyer opptil 6 måneder, noen modeller er designet for et spedbarn i opptil ni måneder, hvis han ikke er veldig aktiv. Det er modeller der vuggen kan gjøres om til en barnestol og til og med en liten barnevogn..

Den sofistikerte modellen av en rund seng er en transformerende seng, som igjen presenteres i flere modifikasjoner. De fleste av dem har muligheten til å justere lengden – når du glir, blir sengen fra rund til oval.

Den tre-i-en runde transformerende sengen lar deg endre høyden på bunnen: hvis du plasserer den så høyt som mulig, får du et stellebord, bunnen i laveste høyde uten hjul gjør sengen til en lekegrind. Ved å sette bunnen i gjennomsnittlig høyde, som er den mest behagelige for foreldrene, kan du sette babyen i søvn. Tre-i-ett-barnesengen er designet for babyer opptil ett år, hvoretter den permanent kan gjøres om til et inngjerdet lekeområde. I noen modeller er til og med en spesiell dør med lås innebygd, som barnet kan bruke etter å ha lært å gå alene..

Fem-i-ett transformerende seng har enda flere funksjoner. Denne modellen lar deg allerede øke lengden på sengen. Den bevegelige veggen lar deg forvandle sengen til en minisofa. Avtagbare sideseksjoner forvandler sengen til et bord med to seter. Transformatoren kan også fungere som et stellebord og lekegrind.

I tillegg til funksjonene som er oppført, har en seks-i-en-transformerende barneseng muligheten til å gjøre soveområdet til et lekeområde. For å gjøre dette er det nødvendig å trekke ut bunnen og feste bakveggen ved hjelp av spesialskinner til veggen. Et barn vil ikke kunne forlate dette huset uten hjelp fra voksne. Seks-i-ett-senger har som regel en metallkropp eller svært sjelden en base laget av kombinerte materialer, noe som øker strukturens styrke.

En veldig funksjonell modell av en barns runde seng – en transformator åtte i en. Det kan tjene som et stellebord i maksimal høyde og som en lekegrind ved maksimal senket bunn. Barnesengen kan brukes som vugge og plasseres nær foreldrenes seng. Avtagbare sider og en justerbar bunn kan gjøre sengen om til et bord med to små lenestoler. Når barnet blir halvannet år, kan du gjøre transformatoren til en sofa i løpet av dagen, og heve veggen tilbake for å sove om natten. Når babyen fyller fire år, kan sideveggene fjernes helt, og transformatoren blir til en fullverdig seng for et eldre barn.

For øyeblikket kan du finne og kjøpe en elleve-i-ett-transformatorbarneseng. Denne sengen har en vogn, som også kan justeres i lengden fra 60 til 90 cm. Den innebygde pendelmekanismen gjør at babyen automatisk kan svinge for å få ham til å sovne raskere. Kan brukes som vanlig vogn på hjul. Alle andre transformasjoner av sengen fungerer også: til et stellebord, lekegrind og lekeområde, en seng og en sofa for en student, et bord med to seter. Dette er den mest praktiske modellen av en rund transformerende seng, som definitivt vil bli et nyttig kjøp i mange år fremover..

I tillegg til de ovennevnte funksjonene, er noen ganger transformatorkrybber fylt med flere enheter: for eksempel gjør innebygde skuffer en del av produktet til en kommode, og en avtagbar bunn vil bidra til å gjøre barnesengen til et fullverdig skrivebord.

ComfortBaby -modellen er den virkelig komfortable og mest passende barnesengen for babyens søvn. Denne konvertible sengen selges med en myk ortopedisk madrass som også kan endres i lengde, en baldakin og en koselig vugge. Noen ganger er til og med et teppe med en liten pute inkludert. Deretter vil ComfortBaby -sengen, som andre transformatorer, bli til en sofa eller et bord med to stoler.

Valgtips

Utvalget av modeller av runde barnesenger, materialene de er laget av og funksjonene de er utstyrt med, forvirrer noen nye foreldre. Når du velger og kjøper en seng til et barn, må du være oppmerksom på bare noen få punkter..

Først og fremst er det viktig å bestemme hvor lenge møblene til den nyfødte skal kjøpes. Hvis du vil kjøpe en ny barneseng til barnet ditt når du fyller ett år, er det bedre å begrense deg til en vugge eller en vanlig rund barneseng. Med et tilstrekkelig budsjett kan du få en tre-i-en-transformator. Hvis foreldre ikke ønsker å bytte babyens soveplass før de er minst fem år gamle, vil konvertible senger fra fem i ett gjøre det. De kan forlenges og gjøres om til en minisofa eller et bord. Et kjøp i mange år, men som også krever en god kontantinvestering, vil være valget mellom en transformerende seng åtte eller elleve i en.

Når du velger, må du ta hensyn til dimensjonene til rommet der barnas soveplass skal ligge. Transformatorer tar alltid mer plass enn vanlige barnesenger uten tilleggsfunksjoner.

Deretter må du bestemme materialene som barnemøbler skal lages av. Metallrammer, samt barnesenger laget av løvtre, vil koste mer, men de vil være tryggere for babyens helse og beholde sitt vakre utseende lenger. Det mest budsjettmessige alternativet er møbler laget av sponplater, hvis likevel økonomiske begrensninger tvinger oss til å kjøpe en køye laget av dette materialet, er det avgjørende å kreve at selgeren har et samsvarsbevis og et hygienisk sertifikat. Det er bedre å studere på forhånd hvilke egenskaper et helt trygt sponplaterprodukt skal ha. Uansett type materiale skal møbler ikke avgi lukt og ha en glatt overflate uten flis, flis og splinter..

Vi må ikke glemme små, men viktige detaljer. Når en babys tenner begynner å begynne å begynne å gnage bokstavelig talt på alt som er i veien for ham, og soveplassen vil ikke være et unntak. Silikonputer på de øvre støtfangerne vil ikke bare avlaste sengen fra skader, men også jevne ut utilsiktede støt og beskytte barnets tenner. Den ideelle avstanden mellom lamellene er omtrent syv centimeter.

I slike intervaller vil ikke armene og beina til babyen bli sittende fast, men samtidig kommer ikke hodet gjennom. Avtagbare hjul som er innebygd i sengen, vil bli ytterligere hjelpere for enhver forelder. De skal gummiseres for ikke å ødelegge gulvoverflaten og rulle møbler så stille og jevnt som mulig..

7 bilder

Hvis en madrass er inkludert, bør den ideelt passe til størrelsen på sengen uten hull. En madrass av middels hardhet, sterilisert av flått og med et allergivennlig fyllstoff, vil være nyttig for en sunn babys søvn..

Alle tekstilelementer i modellen, samt sengetøy, anbefales å kjøpes av naturlige stoffer som puster.

I egenskapene til kvaliteten og funksjonaliteten til fremtidens barneseng, vil det være lettere å ta et valg i henhold til tilgjengelig budsjett..

Anmeldelser

Runde krybbe-transformatorer for en nyfødt, først opprettet av tyske designere, har nylig blitt utbredt blant kjøpere i Russland. Foreldre er selvfølgelig i de fleste tilfeller fornøyd med et slikt kjøp. Først og fremst erobrer produktene med sin flotte funksjonalitet og ypperlige kvalitet. I tillegg til at de har blitt fasjonable og kombineres med ethvert interiør, er de også veldig komfortable..

Ofte i anmeldelser er det ord fra kjøpere om at det er i en rund barneseng at barnet samtykker i å sove separat fra foreldrene, fordi de myke omrissene minner ham om hans naturlige miljø og morens mage. Foreldre med mange barn merker også den ubetingede fordelen med å omdanne senger, fordi et soveplass laget av slitesterke materialer lett kan gjøres om til en sofa og et bord med seter, som vil være behagelig og praktisk for barn i forskjellige aldre..

9 bilder

Det viktigste er babyens sikkerhet, og skaperne av de runde og ovale sengene har gjort alt for dette. Den justerbare høyden på sidene lar ikke barnet falle ut, riktig avstand mellom stengene vil spare deg for ubehagelige skader. Fraværet av hjørner vil beskytte barnet mot støt. Silikonputer vil dempe trykket på unge tenner. Muligheten til å feste lekeområdet til veggen vil forhindre at barnet ditt forlater det sikre gjerdet uten hjelp fra foreldre. Sikre materialer avgir ikke helsefarlige stoffer. Disse og mange andre faktorer hjelper nye foreldre til å ta et valg til fordel for slike møbler..

Av de negative punktene i anmeldelsene er festene ikke veldig vakre, for eksempel maskerer noen produsenter ikke bolter godt, men dette påvirker ikke kvaliteten og styrken til produktet. Ikke alle foreldre har råd til å kjøpe en så funksjonell og fasjonabel ting som en oval transformerende seng, men hvis du tar hensyn til alle fordelene ved dette oppkjøpet, for eksempel barnets sikkerhet, kvaliteten og holdbarheten til kjøpet, da transformatorene er definitivt verdt pengene sine. I tillegg, hvis du kjøper ting som stellebord, lekegrind, sofa, kommode og minibord separat, vil det kreve mye mer penger. Så ikke spar på babyens sikkerhet og komfort..