Rund transformerbar barneseng

Mens hun fortsatt er gravid, studerer hver ung mor forskjellige kataloger og studerer sortimentet av butikker på jakt etter barnesengen der den nyfødte babyen skal sove. Fedre henger ikke etter mødre, som også ved å gripe øyeblikket prøver å finne og skaffe alt det beste for barnet sitt. Det lages lister, selskaper og modeller velges, og først da handler de lykkelige fremtidige foreldrene sammen i barnebutikker som tilbyr et bredt utvalg av babyprodukter, fra barnevogner til forskjellige småting i form av smokker, flasker og smekker. Naturligvis er en av de første stedene på listen en barneseng..

Moderne butikker tilbyr et bredt utvalg av barnesenger, blant dem vil du definitivt finne den rette. Nylig er mer og mer populært sengene ikke av den klassiske rektangulære formen, men ovale eller runde, avhengig av størrelsen. For første gang dukket disse modellene av barnesenger opp i Tyskland, og derfra migrerte de til det russiske markedet. Vuggen ved hjelp av ekstra innsatser blir til en fullverdig seng, noe som er ganske praktisk for foreldre, siden de ikke trenger å kjøpe flere forskjellige soveplasser for et barn.

Fin design, muligheten for transformasjon og andre fordeler får foreldre i stadig større grad til å kjøpe en barneseng av denne formen..

Funksjoner og fordeler

Selvfølgelig er hovedfordelen med dette møbelet fullstendig fravær av hjørner og skarpe lemmer som kan skade barnet. Dette er kanskje det avgjørende øyeblikket som endelig hender foreldrene mot en oval transformerende seng. Men i tillegg til dette har dette møbelet mange flere fordeler, hvorav den ene er å gi et mer behagelig soveplass for babyer. Tross alt brukes sengen først i form av en rund vugge, og først da blir den oval..

Egentlig er muligheten til å forvandle vuggen til en barneseng, og deretter til en seng for en student, en annen fordel, siden det viser seg at ett element inkluderer flere typer soveplasser samtidig. I dette tilfellet vokser sengen med barnet. Og når det er på tide å kjøpe en ny modell, fra den gamle kan du lage et bord med to myke stoler eller noe annet, avhengig av dine ønsker. Og du kan plassere alt dette på balkongen, på gården, eller ta det med til et ledig rom, veranda eller hage på landet. Dermed vil den ovale transformerende sengen forbli i hjemmet ditt som en nyttig enhet og vil tjene deg i lang tid, og ikke bare for det tiltenkte formålet..

Det er veldig praktisk å flytte sengen fra ett rom til et annet takket være de flytende hjulene, som ikke bare gir en jevn bevegelse av barnets soveplass, men også lydløsheten i denne prosedyren. Selv om babyen din sover inne, vil søvnen ikke bli forstyrret, og du, med et rolig hjerte, vil fortsette din virksomhet og se på ham.

Men i tillegg til mange fordeler, har denne modellen av barnemøbler flere ulemper. Først av alt er dette dimensjonene til sengen, som er mye større enn vanlige nettopp på grunn av deres avrundede form. Den andre, som mange anser som en ulempe, er at med en økning i lengden på sengen, forblir bredden den samme, det vil si at soveplassen er designet for maksimalt et barn på 1-2 grader, eller enda yngre. En annen viktig ulempe med den ovale transformerende sengen er den høye prisen, som ikke tillater mange som ønsker å kjøpe den..

Varianter

Det er et ganske stort antall varianter av ovale transformerende senger, som bare er forskjellige i antall mulige transformasjoner. De mest vanlige og populære er modellene 5-i-1 og 6-i-1, som inneholder så mange møbler som mulig i en seng..

I utgangspunktet brukes sengen som en ryddig rund vugge på hjul, der barnet er veldig behagelig å sove, og barnesengen selv tar et minimum av plass. Når babyen vokser opp, kan vuggen forvandles til en fullverdig oval formet barneseng, og senere, i løpet av aktivitetsperioden og forsøk på å stå opp, kan sengenivået senkes noe. Noen modeller har justerbare sider, noe som gjør det mye lettere for foreldre å ta vare på babyen sin, spesielt om natten.

I tillegg til barnesengen kan denne typen transformerende møbler brukes som en lekegrind. Det er nok å senke soveplassen lavere enn vanlig, sette et par leker der, og her har du en ekte lekegrind på rommet ditt, med 360-graders utsikt over miljøet. I tillegg til lekegrinden kan dette møbelet til barn også bli en halvcirkelformet sofa. Dette kan oppnås ved å fjerne forsiden helt og plassere køyen i midten. Flere puter gir sofaen et koseligere utseende..

Et annet transformasjonsalternativ er omforming av sengen til et bord med to myke lenestoler, der halvsirkelformede deler av vuggen fungerer som seter, og midten blir et bord. Denne teknikken er veldig praktisk, siden møbler kan installeres ikke bare i barnerommet, men også tas ut til en annen, eller til og med plasseres på verandaen i hagen..

Hvis sengen antar seks forskjellige transformasjonsalternativer, legges en til til de fem ovenfor. Den består i å gjøre en barneseng til et soveplass for en førskolebarn. De øvre sidene er fullstendig fjernet, bare de lave nedre er igjen, som fungerer som begrensninger for sengeplassen.

Dermed viser det seg at transformerende senger vil kunne tjene lenge, ikke bare for barnet ditt, men også for deg..

Dimensjoner

Standard sengestørrelse 6 i 1, som senere blir til en full seng for maksimalt et syv år gammelt barn, er 140 x 70 centimeter. For barn som skal bo i en oval transformerende seng opp til fem år, er en 120 x 60 centimeter seng egnet. Vuggen i alle barnesenger av denne typen har en standard vuggestørrelse, nemlig 90 x 45 centimeter.

Materialer

En forutsetning for materialene som barnemøbler er laget av som helhet, og ikke bare sengen, er miljøvennlighet og naturlighet. Treverket må ha en god sliping, og hvis det er lakkert, må det ikke være giftig eller ha en skarp lukt. De mest holdbare, holdbare og egnede materialene til barnemøbler er bjørk, or og lønn. Men de er ganske dyre, så mange produsenter lager furumøbler, noe som er mye billigere..

Barnemøbler kan også lages av MDF, men ikke av kryssfiner, ettersom de ikke har nok styrke til å tåle belastninger som barnesprang eller lek på den..

Hvordan velge

Når du velger en barns oval transformerende seng, bør du ikke bare se på utseendet, men også på kvaliteten på materialet, samt styrken på leddene. Alle deler skal være godt og sikkert festet til hverandre, og avstanden mellom stengene skal være nøyaktig syv centimeter. Treverket må være godt bearbeidet, og ulike skader på malingen, flis må være fraværende.

Hjulenes mobilitet bør også kontrolleres slik at den er jevn og stille..

Komponenter og tilbehør

Når du kjøper en slik original barneseng som en oval transformator, ekstra tilbehør, bør ting være passende, ikke bare i utseende, men også i form. Først og fremst gjelder dette madrassen som følger med sengen, noen ganger mot en tilleggspris. Som regel har ovale transformerende senger to typer madrasskomponenter. Den første er tilstedeværelsen av to størrelser samtidig: en rund en for en vugge og en stor oval en for en full seng. Den andre versjonen har tre deler, som er fordelt som følger: to mindre halvdeler er i halvcirkelformede deler, som til sammen utgjør en vugge, og separat myke lenestoler, og i midten er det en tredje rektangulær del, lagt til når holderen er snudd i en stor barneseng.

Madrassen er en veldig viktig komponent som barnets søvn avhenger mye av. Den må passe nøyaktig til barnesengen og være miljøvennlig og ortopedisk. I dag er det beste fyllstoffet for barnemadrasser kokosfibre, som gir tilstrekkelig fasthet og som samtidig ikke er allergifremkallende..

Etter å ha kjøpt en madrass, velg et sett med sengetøy, samt myke sider for å gi barnet ekstra mykhet fra alle sider. Undertøy bør også være spesielt, hovedsakelig for lakenet, som skal være med et elastisk bånd for bedre og lettere å fikse på madrassen. I tillegg kan du kjøpe en baldakin.

Fargeskjemaet på sengetøy og sider avhenger helt av foreldrenes smakpreferanser og interiøret i rommet. Psykologer anbefaler å kjøpe mykere pastellfarger for å fremme mer avslappende barns søvn..

Gjennomgang av populære produsenter

Babyen min

Dette merket produserer en oval Nicole -transformerende seng med tre soveposisjoner, åtte hjul og til og med muligheten til å transformere til flere andre møbler. Vuggenes dimensjoner er 75 x 75 centimeter, og den fullverdige sengen, som kan være en lekegrind eller en sofa, er 125 x 75 centimeter.

Anmeldelser

Anmeldelser fra foreldre som allerede har kjøpt ovale transformerende senger til babyene deres er stort sett positive. Mødre og pappaer er fornøyd med sengens vakre og originale form, samt de store mulighetene for bruk. Tross alt, ved å kjøpe bare en seng, mottok de flere ekstra møbler som var nødvendige for barnet. Dette alternativet er veldig praktisk og økonomisk. Det gode utførelsen av dette møbelet er bemerket, i tillegg til muligheten for den stille bevegelsen rundt i leiligheten takket være hjulene.

8 bilder

Interessante interiørløsninger for en gutt

For å dekorere en barnehage til en gutt vakkert, er det ikke nok å kjøpe bare en seng. Det er nødvendig å utfylle det med andre møbelsett, for eksempel en kommode, en garderobe, samt et vakkert og mykt plysjteppe og delikate gardiner. For en nyfødt er et interiør i lyse beige eller blå toner best egnet, det kan legge til litt hvit farge, samt forskjellige tapetmønstre i form av små biler eller andre leker.

Store myke leker ser veldig fine ut i det indre av et barnerom. Det er for tidlig for nyfødte barn å velge temaet i rommet, la babyen vokse opp og selv bestemme hva han liker best – racerbiler eller piratskip, eller kanskje vil gutten elske fly helt og holdent.