Ovale barnesenger for nyfødte

Mødre og pappaer som venter på et mirakel, velger alt det viktigste for den fremtidige babyen, inkludert de første møblene. Alle babyartikler skal være komfortable, trygge og vakre. Blant sengene oppfyller den ovale designsengen, som nylig har blitt ganske populær, alle disse kravene mest nøyaktig..

Funksjoner og fordeler

Så langt har ikke mange foreldre satt pris på fordelene med en oval formet barneseng. De største ulempene inkluderer vanskeligheten med å finne. Innbyggere i innlandet klarer ikke alltid å kjøpe en slik enhet, fordi slike modeller ikke alltid selges i vanlige landsbybutikker..

De glade eierne av en oval seng kan bare være glade for seg selv og bekrefte alle fordelene ved et unikt rookery..

Den ovale transformerende sengen kan samtidig være et stellebord (på dagtid), og om natten – et behagelig soveplass.

Fordelene med modellen:

 • Takket være de ikke-skarpe hjørnene vil babyer aldri bli skadet, sengen i denne forbindelse er helt trygg;

 • Lett å montere;

 • Den ovale formen minner babyen om mors liv, noe som betyr at den roer seg og sovner raskt;

 • egnet for små rom, da den ikke tar mye plass, som en tradisjonell rektangulær seng;

 • kan modifiseres, noe som gjør den ovale sengen praktisk og funksjonell;

 • en slik seng ser stilig ut, noe som betyr at den vil passe perfekt inn i ethvert interiør.

I tillegg til alt det ovennevnte, kan barnesenger med en oval rygg ha en pendelmekanisme, takket være at foreldre kan rocke en søvnig baby. Denne funksjonen er ganske praktisk, den regnes som ufarlig og trygg, siden den har en låseanordning, så selv et eldre barn vil ikke kunne rulle ut sengen alene..

Varianter

Det moderne varemarkedet for barn er sjenerøst overfor foreldre, så unge mødre og fedre kan ofte ikke raskt bestemme seg for valg av samme barneseng, utvalget av barns soveutstyr er så stort og variert. Hva skal jeg kjøpe: en gyngestol eller en pendel, en klassisk modell eller en transformator? Heldigvis er det et valg, og fremtidige mødre og fedre, til babyen deres blir født, kan tenke hvilken sengetype som passer best for dem..

I dag er det følgende typer ovale barnesenger:

 • Klassiske modeller;

 • Senger med kommode og ekstra skuffer;

 • Pendelholder

 • Gyngestol

 • Lekegrinder

 • Transformatorer

Dimensjoner

Alle barnemøbler, spesielt for å sove, skal være komfortable, fremme utviklingen av en liten, skjør organisme. Senger blir som regel kjøpt i flere år, og for ikke å lure på om du skal kjøpe nye møbler i de første årene av et barns liv, må du først velge riktig størrelse på vuggen.

Ovalformede transformerende senger inntar en ledende posisjon i henhold til salgsresultatene. Standardstørrelsen er 190 x 80 cm.

Vuggene, beregnet på barn under seks måneder, har beskjedne dimensjoner – 90×45 cm, og etter 6 måneder vil babyer føle seg trange i en slik barneseng. Derfor må foreldre som ikke planlegger å bytte ut en oval baby seng under 3 år velge et produkt med store dimensjoner. Vugge 120×60 er best egnet for disse formålene. Barn kan sove i en slik barneseng når de når tre år..

Hvis voksne vil at barnet skal sove i en oval barneseng før skolebordet, er det verdt å kjøpe et soveplass på minst 140 cm x 70 cm.

Materialer

Barnesenger er laget av et stort utvalg materialer. Men uansett råvare, er hovedkravet for det miljøvennlighet og absolutt sikkerhet.. Den ideelle løsningen i denne saken er tre.. Overflaten må rengjøres feilfritt, og hvis den åpnes med lakk, bør den ikke lukte hardt, noe som indikerer toksisitet.

De beste artene er or, bjørk, furu, lønn, or. Bøkeprodukter fungerer også godt, de kjennetegnes ved holdbarhet og styrke, men de er dyre..

Furu er et utmerket alternativ til dyrt tømmer. Denne rasen er myk, fordi møbler fra den forverres raskere, mekanisk skade manifesterer seg raskt på den..

Det er barnemøbler laget av MDF. En oval seng laget av dette materialet skiller seg ikke mye fra tre, den er like holdbar og trygg for et barn, noe som ikke kan sies om trebaserte paneler og kryssfiner. Ingen spesialister anbefaler å kjøpe slike produkter.. I fremstillingen brukes stoffet formaldehyd (giftig), i tillegg er det kortvarig.

Hvordan velge

Lenge før babyen blir født, er foreldrene hans forundret over spørsmålet om barneseng. Det er ingen hemmelighet at en skjør barnekropp reagerer spesielt kraftig på alt som skjer rundt det, derfor bør foreldrene til en nyfødt huske at før de kjøper et sted å hvile og sove:

 • Det er bedre å velge produkter laget av naturlige materialer, for eksempel tre. Det er allergivennlig, puster, men du bør ikke utelukke metallstrukturer fra listen over mulige kjøp. De er praktiske og vil vare lenge..

 • Alle detaljer i barnesengen for småbarn bør impregneres og males med giftfrie løsninger. Under tanningen begynner barna ofte å gnage på alt de ser foran seg, så foreldre må ta vare på spesielle møbelunderlag på forhånd..

 • Den optimale avstanden mellom sengestengene er 7 cm. Armene og barnets hode skal ikke sette seg fast i dem.

 • Det er bedre å ikke velge modeller med solide sideelementer og bunn, luften må alltid sirkulere.

Monteringsinstruksjoner

Enhver oval seng selges i en solid eske, som inneholder alle nødvendige elementer for å sette sammen en seng hjemme, slik at hver forelder selvstendig kan sette sammen en komfortabel seng for babyen sin, fordi det alltid vil være en lettfattelig instruksjon i sett..

Montering av en oval seng består av følgende trinn:

 1. montering av sidepaneler.
 2. Montering av rammen.
 3. Montering av baser for bunner.
 4. Montering av hjul.
 5. Montering av sidebunnsdeler.
 6. Festing av sidedelene.
 7. Crib bunninnstillinger.
 8. Montering av kalesjeholder.

7 bilder

Det siste og morsomste øyeblikket ved montering av krybben går til den vordende moren. En ung kvinne trenger bare å supplere den ferdige sengen med barntilbehør, for eksempel en vakker madrass, beskyttende støtfangere og en baldakin, som vil beskytte babyens søvn mot irriterende mygg om sommeren, vil bli et lyst tillegg til interiøret, gi baby psykologisk beskyttelse og beskytter mot støv, lys, trekk.

Hva er prisen

Prisen på en oval seng starter fra 19 tusen rubler og kan nå 130 000. Men til tross for den imponerende kostnaden, sier de fleste unge foreldre som har blitt eiere av dette møbelet for barn at produktet fullt ut oppfyller pengene som er brukt på det.

Gjennomgang av de beste modellene

Det moderne varemarkedet for barn er stort og mangfoldig, og listen over selskaper som produserer varer til barn er enorm..

Mange selskaper har markert seg i etableringen av høykvalitets og pålitelige ovale senger.. De mest kjente er det norske selskapet Stokke, Comfortbaby, innenlandske RoyalSleep og HappyFamily. Det er disse produsentene som har tjent foreldrenes tillit og høyeste ros for deres ansvarlige holdning til arbeidet..

Sengene til de ovennevnte selskapene er enkle å montere, bare høykvalitets, trygge, miljøvennlige naturmaterialer brukes til produksjonen, ingen sponplater.

Produktene er vakre, komfortable og tilgjengelig for alle!

Anmeldelser

Ovale barnesenger har nylig blitt offentlige. For flere år siden var det bare stjerner og veldig velstående mennesker som hadde råd til dem. I dag kan du finne ovale senger i hjemmene til mange unge familier..

Det første foreldrene legger merke til er sengenes uvanlige form, deres skjønnhet og evnen til harmonisk å passe inn i interiøret. Jeg liker funksjonalitet og kvalitet. Små påstander legger noen ganger frem fargen på boltene og festene, men generelt er anmeldelsene bare positive.

Det faktum at sengen er transformerbar og har hjul er spesielt rost av voksne. Variasjonen av modeller og farger er også tiltalende for unge mødre og fedre..

Og hvis du følger de mange anmeldelsene på World Wide Web, kan vi konkludere med at bruk av ovale senger er en glede og glede for mange. Som mødre og pappa merker, er en oval barneseng verdt hver rubel som brukes!

Interessante løsninger innen interiørdesign

Basert på hvem som skal bo i rommet – en gutt eller en jente, er interiøret i rommet skapt. Barnesengen spiller den viktigste rollen i denne saken, siden barnet vil hvile på dette stedet..

Som regel er ovale senger malt hvite, i dette tilfellet er forskjellen i kjønn sidebeskyttelsessidene og kalesjen.

Jenter kan velge rosa tekstiler med prinsesser, feer og andre fantastiske skapninger. Gutter er ifølge tradisjonen passende blå nyanser med bilder av dyr, biler.

Den ovale sengen med feer kan være en videreføring av designerens idé, som dekorerte rommet i en eventyrskog, mens sengen med biler vil skille seg ut på en original måte mot bakgrunnen i rommet i stil med et løp stadion.