Konvertible møbler for tenåringer

Ungdomstiden er en ganske vanskelig periode i hvert barns liv. Babyen din har vokst opp, og det blir vanskeligere for deg å glede hans smak. Å velge møbler for en tenåring er ikke en lett oppgave som krever mye energi og nerver. Men et virkelig funn for både deg og barnet ditt er å transformere møbler, som kjennetegnes ved ekstraordinær funksjonalitet og ser ganske stilige ut i interiøret..

7 bilder

Særegenheter

Hver tenåring trenger et eget rom som passer hans smak og interesser. Det kan være vanskelig å lage et koselig rom for et barn på grunn av mangel på ledig plass. I dette tilfellet kommer transformerende møbler til unnsetning. Dette er en moderne løsning på problemet med mangel på ledig plass. I tillegg vil selv den mest lunefulle tenåringen like slike møbler så snart han prøver det i aksjon..

Å transformere møbler er ekstremt praktisk og funksjonelt, det lar deg gjøre ditt barns rom stilig og moderne. Det særegne ved denne typen møbler er evnen til å transformere fra ett element til et annet. For eksempel, i løpet av dagen kan et barn sitte ved et bord, studere og leke datamaskin, og om kvelden blir det samme bordet til en komfortabel seng. Det er vanskelig å overvurdere her hva slags plassbesparelser du får når du installerer transformerende møbler..

Det er bare en ulempe med denne typen møbler – de høye kostnadene. Mange møbelbrukere bemerket også at ubehag skyldes behovet for å hele tiden brette og brette ut møbler..

Monter transformatormøbler bare mot den bærende veggen. Bare på denne måten vil hun holde på som den skal.

Møbler typer

Seng bord

Denne typen møbeltransformator for tenåringer er den siste oppfinnelsen av møbeldesignere som aldri slutter å forbløffe med innovasjonene sine. På den ene delen av plassen er en seng installert, som kan snus eller heves for å få et komfortabelt skrivebord med alle nødvendige tillegg. Tillegg presenteres oftest i form av skuffer og skap for oppbevaring av småting, kontorrekvisita og bøker.

Mange design minner om en science fiction -film, der en ting lett blir til en annen. Når sengen er snudd, blir sengebunnen en del av veggen som du kan henge skjermen på datamaskinen på og ikke fjerne den før du bretter ut sengen.

Beslag av høy kvalitet og alle typer lukkere gjør det mye enklere å omdanne fra bord til seng. Selv den mest skjøre tenåringsjenta vil klare denne manipulasjonen..

Seng-garderobe

I motsetning til et nattbord har denne typen transformerende møbler lenge blitt brukt av mange eiere av et lite rom i rommet. Garderobesengen ble verdsatt selv av de mest sofistikerte kundene, som er vanskelige å overraske med noe..

En seng for barn av denne typen er installert mot veggen og har en løftemekanisme av høy kvalitet. Mekanismen lar deg fikse sengen når du løfter i hvilken som helst posisjon i hvilken som helst høyde, slik at barnet ditt ikke blir skadet hvis det glir ut av hendene når det brettes. Sengen stiger opp og er installert i en spesiell nisje, og blir til en kompakt garderobe. Sengen kan også forvandles til en kommode når det gjelder horisontal heving.

Moderne modeller av garderobesenger lar deg installere en sofa med dem, som vil være skjult under den. Dette alternativet er veldig praktisk fordi sofaen tar mye mindre plass og lar deg slappe av på den om dagen uten å senke sengen.

8 bilder

Sofa seng

Denne typen møbler er kjent for nesten alle, og mange bruker villig en sovesofa i stua. Alternativet for tenåringer kjennetegnes ved sin letthet og de enkleste måtene å forvandle seg fra en sofa til en seng. Det er mange alternativer for å utfolde sofaen. Den enkleste mekanismen er boken. Mange modeller av sovesofaer, når de brettes ut, blir til en fullverdig seng, har en god nakkestøtte og en behagelig madrass.

Kroppen til en tenåring utvikler seg fortsatt, så det er veldig viktig å være oppmerksom på sammensetningen når du velger en sovesofa. Det er ønskelig at sofaen er ortopedisk, hvor barnet vil sove ikke bare komfortabelt, men også trygt for holdning. Barne- og tenåringsmodeller av sovesofaer kjennetegnes av lyse ungdomsfarger og materialer av høy kvalitet som er enkle å rengjøre og ikke er redd for sølt kaffe.

Køyeseng

Køyesenger er mye brukt i familier med to eller flere barn. Et slikt element av møbler lar deg spare plass på rommet betydelig, noe som gjør det koselig og stilig. Den virkelige kunnskapen er den konvertible køyesengen. Når den er brettet, er denne typen møbler en vanlig sofa, som når den brettes ut, blir til en komfortabel køyeseng.

Foreldre skal ikke bekymre seg for at barn ikke kan takle prosessen med å transformere møbler på egen hånd, fordi mekanismen til en slik transformator er ganske lett og er utstyrt med lukkere av høy kvalitet.

Det er også et alternativ for en køyeseng, der den ene sengen er gjemt under den andre, og etterligner en skuff. Om nødvendig kan sengen trekkes ut, og du får full soveplass.

Materialer

Naturlig tre

Naturlige tremøbler er etterspurt blant mange mennesker. Dette er ikke overraskende, fordi dette materialet er miljøvennlig, holdbart og trygt for helsen. Møbel-transformator for tenåringer laget av naturlig tre er et utmerket alternativ for hver familie. Tremøbler regnes som de mest holdbare og beholder sitt opprinnelige utseende i mange år..

Naturlige tremøbler er ganske tunge, derfor har de god stabilitet. Men du kan komme i trøbbel hvis du vil omorganisere. Du kan ikke klare deg uten hjelp av flere par hender..

Møbler laget av naturlig tre har en unik lukt, som har en positiv effekt på enhver persons følelsesmessige tilstand, spesielt i en vanskelig ungdom.

Sponplater

Sponplatemøbler er det vanligste alternativet. Sponplater er et naturlig billig materiale som er komprimert sagflis behandlet med en spesiell limløsning. Det er veldig viktig at sponplaten ikke inneholder formaldehyder, noe som påvirker menneskers helse negativt. Ellers er dette materialet et godt alternativ til naturlig tre. Høykvalitets behandling og belegg gjør sponplatemøbler uvanlig vakre og moderne.

Når du velger tenåringsmøbler fra dette materialet, bør du sørge for at det ikke utsettes for vann, siden sponplater ikke liker fuktighet og raskt kan svikte. Det anbefales å behandle møbler med en spesiell vannavvisende impregnering umiddelbart etter kjøp..

Metall

Metall er mye brukt i produksjonen av konstruksjoner for transformering av møbler. Sterkt metall tåler mye stress, slik at du kan være trygg på styrken og holdbarheten til metallmøbler. Det kan virke som om metallmøbler ikke ser veldig estetisk ut og ikke passer godt inn i et tenåringsrom. Men alt avhenger av hvordan du velger alle møblene riktig, og hvor godt møblene er i harmoni med hverandre..

Du kan kjøpe møbler som vil kombinere flere typer materialer. For eksempel kan hele strukturen være metall og hyller, skuffer, etc. kan være laget av tre. Så møblene vil ikke virke aggressive og røffe..

Uansett hvilket materiale møblene er laget av, er det viktigste at det er av høy kvalitet og barnet ditt liker det.

Hvordan velge

Når du velger transformatormøbler for en tenåring, bør du ta hensyn til smaken til den fremtidige eieren, men ha et ivrig og oppmerksomt blikk. Alt ansvar for kjøp av kvalitetsmøbler faller tross alt på foreldrene. Når du velger transformerende møbler, vær oppmerksom på kvaliteten på beslagene og påliteligheten til alle festemidler, fordi sikkerheten til møblene avhenger av dem..

Bestem deg for dimensjonene til den fremtidige sengen, ta nøye alle målinger i rommet. Lukten av et produkt kan også fortelle mye om kvaliteten, så foretrekk møbler som ikke har en ubehagelig lukt..

13 bilder