Gyngestol for barn med egne hender

I butikkene kan du finne et stort antall alle slags gyngestoler for barn, for eksempel klassiske vugger, gyngedyr, for eksempel hester, samt gyngestoler som viser favorittkarakterer fra barneeventyr.

Og spørsmålet melder seg umiddelbart, er det mulig å lage din egen gyngestol for den spesifikke høyden på barnet??

Det er mulig og nødvendig, fordi produksjonsprosessen ikke er tidkrevende og veldig spennende. Alt du trenger er lyst. Vær kreativ når du lager en gyngestol, ikke vær redd for å eksperimentere. Gjør-det-selv gyngestoler for barn vil være av høy kvalitet, pålitelighet, originalitet og også lave kostnader, sammenlignet med de som er kjøpt i butikken.

Leken latter og glede i et barns øyne er den beste takknemligheten for arbeidet ditt. Det er ikke så viktig om du bestemmer deg for å lage en hest, en sjiraff eller en elefant, barnas gyngestol vil gi mange positive følelser som barn vil huske resten av livet. Slike ting lagres som regel i lang tid og går fra generasjon til generasjon. Barna dine, og i fremtiden barnebarn, vil sikkert føle din flid og kjærlighet.!

Materialvalg

For å lage en baby gyngestol med egne hender, er det slett ikke nødvendig å ha spesielle ferdigheter. Det er her viktig å nøye følge instruksjonene og overholdelse av sekvensen av den teknologiske prosessen..

For en gyngestol for babyer brukes treslag med økte styrkeegenskaper. Produktet vil belastes opptil 30 kg under drift. Myke raser gir ikke den holdbarheten og sikkerheten som trengs for barn.

Utarbeidelse av maler og produksjon av deler

Basert på barnets alder og høyde, bestem størrelsen på gyngestolen. For å gjøre dette må du skalere hver del..

Forbered kryssfiner som er minst 18 mm tykk. Ved å bruke trelim, fikser du malene som er ferdigskåret fra papir på et ark med kryssfiner. Den limte malen vil ikke bevege seg, og du kan enkelt spore omrisset med en blyant. Det er bedre å kutte deler med en hånd eller elektrisk sag, og et stikksag takler også denne oppgaven. Etter at alle delene er klare, må skjærelinjene behandles med en kvern eller et ark sandpapir..

De foreslåtte malene kan transformeres uavhengig av hverandre, for eksempel ved å legge til et ryggstøtte, noe som vil gjøre stolen mer stabil, støtte barnets holdning og balanse.

7 bilder

Bygg kvalitet og sikkerhet

Øynene og halehullet er laget med et bor. Hvis du planlegger å lage en ikke-separerbar struktur i fremtiden, blir alle ledd under montering i tillegg behandlet med lim beregnet for liming av treprodukter. Fest basenheten til den ferdige elefanten. Sørg for at gurneyen er lett å svinge og stabil på samme tid.

Trygg maling brukes til å male barneleker. Gyngestolen kan males i forskjellige farger eller gjøres monokromatisk. Etter to dager, som kreves for at malingen skal tørke, kan du begynne å påføre fargeløs lakk. Det gir ekstra glans og beskytter malingen mot sprekker. Gyngemonteringsdelene kan males individuelt eller etter sluttmontering. Det ferdige produktet males i flere trinn, slik at toppen og bunnen er fullstendig malt.

Når gyngestolen er klar, gjenstår det å fikse tauet på stedet der halen er festet. For å lage halen trenger du et tau av en slik tykkelse som du fritt kan sette inn og lime inn i et tidligere boret hull.

Drift og lagring

I motsetning til barnas gyngestoler, drevet av strømkilder, er de tre mest praktiske og praktiske å bruke. Fraværet av ledninger og bolter i designet gir et høyt sikkerhetsnivå. Hvis det er nødvendig med strømforsyning for å drive elektriske rockere, fungerer en gjør-det-selv-treanalog feilfritt når som helst. Barnet setter seg på egen hånd, tar en komfortabel posisjon og foreldrene kan ikke stoppe ham.

7 bilder

Det skal bemerkes at moderne leker er laget av forskjellige polymerer, plast og andre kjemikalier som kan skade et barns helse. Plastleker er bare ved første øyekast trygge, men når de utsettes for direkte sollys, frigjøres giftige stoffer som barnet inhalerer. En gyngestol av tre laget av naturlige materialer anses å være miljøvennlig og trygg.

Gyngestolen bør oppbevares i et tørt rom, borte fra selvantennelige eller brannfarlige gjenstander, for eksempel en radiator, en lampe. Ved oppbevaring i et rom med vinduer, beskytt gyngestolen mot direkte sollys. For å gjøre dette er det nok å kaste et teppe eller en tykk klut over produktet. Luftfuktigheten bør ikke overstige 60%, ellers kan treproduktet svelle av overdreven fuktighet. Fuktighet under 45% fører til sprekker på grunn av tørking av trefibrene.

7 bilder