Guttebil seng

Guttebil seng

Funksjoner og fordeler

Mange foreldre vil glede barnet sitt og organisere et koselig rede på rommet hans. For å gjøre dette utfører de reparasjoner på barnerommet, velger møbler og tilbehør. En av de viktigste interiørartiklene er sengen. Det skal ikke bare være behagelig, men også gjenspeile babyens fantasier og ønsker. Derfor er det bedre å kjøpe en barneseng til en gutt i barnehagen – en skrivemaskin.

Seng – maskinen har både fordeler og ulemper. Derfor, når du velger en slik seng, studer nøye alle dens fordeler og ulemper..

Fordelene inkluderer:

 • Lys design og interessant fargevalg;
 • Senger i form av en bil er laget for både jenter og gutter;
 • Bare sikre materialer brukes til fremstilling av sengen;
 • Mange modeller er utstyrt med skuffer for oppbevaring av sengetøy og hyller på siden av sengen;
 • Kostnaden for slike senger kan være forskjellig og avhenger av kvaliteten..

Ulempene inkluderer:

 • Sammenlignet med en vanlig barneseng, en seng – en bil er dyrere;
 • Når du velger en slik seng, må du justere hele stilen på rommet for det;
 • Den bilformede sengen må byttes til en annen så snart barnet vokser opp og anser at en slik seng er for barnslig.

Varianter

I møbelbutikker er det et stort utvalg senger i form av skrivemaskiner. Dette kan være en seng i form av en buss, en brannbil eller en racerbil. Sengen kan ha en løftemekanisme og belysning. Den kan utstyres med hyller og skuffer. Generelt er det mange alternativer. La oss vurdere noen av dem.

Sofa – bil

En original løsning for et barnerom. Når den er brettet, tar den liten plass, og når den brettes ut, blir den en romslig soveplass. Sofaer er designet ikke bare for å sitte på dem, men også for et behagelig opphold. Sofa – sengen er behagelig og fordi den inneholder en oppbevaringsboks for sengetøy som kan settes i denne boksen etter å ha sovet.

Brannseng – bil – et annet originalt valg for en liten gutt

En brannbil kan gjenspeile et barns drøm om å bli brannmann i fremtiden. Sengen har en størrelse på 190 cm på 80 cm og er utstyrt med to skuffer der du ikke bare kan lagre sengetøy, men også leker.

Lightning McQueen – seng i tegneseriefigur

Et barn som elsker tegneserien “Biler” vil definitivt sette pris på denne sengen. Størrelsen på Makvin -sengen er 170 x 80 cm. Rammen er laget av bjørk. Denne modellen er tilgjengelig med en skuff for oppbevaring av ting..

Race seng – bil

Denne sengen er laget av laminerte sponplater. Størrelsen på sengen er 160 x 70 cm. Fargeskjemaet til en slik seng kan være veldig forskjellig. Malingen og emaljene som brukes til å male sengen er giftfrie.

Bilseng for to barn

Vanligvis er dette en køyeseng, som kan være i form av en stor buss eller damptog. Denne sengen er slitesterk og behagelig, og er perfekt for et lite barnerom. Målene på soveplassene er 190 x 90 cm. Noen modeller har flere skuffer eller hyller. Stigen kan plasseres på hvilken som helst praktisk side, slik at du kan plassere sengen hvor som helst i rommet. Materiale – MDF.

Seng – maskin med belysning

Mange barnesengprodusenter lager senger – biler med uvanlig design. Sengebelysning og frontlykter er det en gutt fra 3 til 12 år vil sette pris på. Noen barn er redde for å sove i mørket, så bakgrunnslyset kan fungere som et nattlys..

Seng – maskin med løftemekanisme

Denne sengen har en eske for oppbevaring av sengetøy inni, og for å åpne den må du heve sengestellet. Mekanismen kan være manuell, fjærer eller gassstøtdempere. Det billigste alternativet er en manuell mekanisme, men et lite barn har ikke den fysiske styrken til å løfte bunnen av sengen på egen hånd..

Seng – BMW -bil

Mange barn foretrekker denne typen senger, fordi den ikke har malte hjul, men ekte. De er laget av plast. Frontlyktene på en slik bil er på, noe som ikke kan annet enn å tiltrekke seg et barn. Størrelsen på køya er vanligvis 170 x 80 cm, men det er også flere.

Seng – loft i form av en bil

Dette alternativet er veldig fordelaktig for et lite rom. Selve strukturen er et arbeidsområde på første etasje og en seng på det andre. Nederst er det et skrivebord med skuffer og alle slags hyller, en garderobe, en kommode. Stigen er laget av naturlig tre eller metall, slik at du trygt kan gå opp og ned. Loftsengen kan lages i form av en buss eller en lastebil. Køyestørrelsen er 170 cm x 80 cm.

Dimensjoner

Sengen – maskinen er designet for et barn fra 3 år, men noen modeller har en størrelse som kan romme en voksen. Men en tenåring vil neppe ha en seng i denne stilen på soverommet sitt, og en stor seng vil ganske enkelt være ubehagelig for en baby.. Derfor må du velge en seng i henhold til guttens høyde og alder:

 • Størrelse 210 cm x 80 cm er designet for en tenåring. Du kan ikke sette en slik seng i et lite rom, og hvis barnet er lite, så vil det ganske enkelt være upassende der..
 • Størrelse 190 cm x 90 cm er designet for en tenåring 13 år gammel. En slik seng kan være av interesse for et barn som er glad i teknologi, hvis sengen – bilen er utstyrt med små deler (ratt, hjul, frontlykter).
 • Størrelse 180 cm x 80 cm er designet for en gutt som er perfekt mellom 5 og 10 år. En slik seng – maskinen er utstyrt med belysning, skuffer og hyller. Når du velger en slik seng, må du ta hensyn til tilstedeværelsen av små og skarpe deler..

Materialer som brukes i produksjonen

Barnesengen må være laget av trygge, holdbare og miljøvennlige materialer.

 • Sponplater, MDF og tre er naturlige materialer for å lage barnesenger – lekebiler. Men sponplatesengen har en kort levetid, selv om den er rimelig. Men en seng laget av naturlig tre er dyrt, men den er av høy kvalitet og holdbar.

 • Plast. En plastseng har en lav pris, men har ikke samme kvalitet som for eksempel en treseng.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en plastseng, må du kontrollere at den ikke lukter sterkt. Billige modeller blir ofte malt ikke i produksjon, men etterpå. Denne sengen er ikke av høy kvalitet..

Valgfrie komponenter og tilbehør

Andre deler inkluderer frontlykter, lys, ratt, oppbevaringsboks for leker eller vaskeri, sportsutstyr, signal.

 1. Frontlys lyser vanligvis med hvite eller oransje LED -pærer. Du kan slå frontlysene på og av ved å trykke på en spesiell knapp.
 2. Baklyset er også LED. Hun dekorerer ikke bare det generelle interiøret i rommet, men blir også et slags nattlys..
 3. Signalet er tilstede på dyrere sengemodeller. Barnet er interessert i å spille en racer og samtidig tude.
 4. Oppbevaringsboksen kan trekkes ut, skjules eller åpnes med en mekanisme. For et lite barn må mekanismen enten være fjærer eller gassstøtdempere slik at han kan åpne bunnen av sengen.
 5. Sportsutstyr kan kjøpes i tillegg til loftsengen. For å gjøre dette må du installere en brakett og henge en stige, tau eller bjelker til den..

I mange møbelbutikker kan du i tillegg til en barneseng kjøpe en lekebil og tilbehør til den. Tilbehør inkluderer:

Støtfangere

De vil beskytte et lite barn mot å falle.

Sengetøy

Settet inneholder et putetrekk, laken og dynetrekk. Stoffet skal være av høy kvalitet og laget av naturlige materialer som lin og bomull. Dette er nødvendig for at barnets kropp skal puste og ikke utvikle en allergisk reaksjon..

En sovepose er kjøpt for et barn som er veldig slenger og snur i en drøm. Soveposen er veldig varm og babyen vil ikke åpne om natten, som det kan gjøres med et teppe.

Teppe, tepper og sengetepper

På samme måte som sengetøy, må de være miljøvennlige og naturlige. Størrelsen på teppet eller teppet skal være litt større enn barnets høyde, men ikke veldig stort, slik at han ikke blir forvirret om natten.

Pute

Den skal være ortopedisk slik at puten får form av babyens hode under søvn. Hvis puten ikke er ortopedisk, bør den være moderat hard, men ikke for myk. Det er ikke tilrådelig at puten er fylt med bomullsull, fordi det deformeres raskt.

Madrass

Den skal enten være fast eller ortopedisk for ikke å deformere guttens ryggrad. Fyllstoffet skal være naturlig, men ikke bomullsull eller skum. Latex og kokosfibre er ideelle fyllstoffer..

Hvordan velge

Moderne møbelbutikker i sitt sortiment har et stort utvalg av interessante modeller av senger i form av biler. Men hvordan velge riktig seng i barnehagen?

Det er best å kjøpe en seng – en bil fra produsenten. Hvis det selvfølgelig er mulig. Et slikt kjøp er fordelaktig på alle måter. For det første kan du kjøpe en seng fra produsenten uten ekstra kostnader og med rabatt. For det andre vil kjøperen bli konsultert ærlig og nøyaktig. For det tredje kan sengen hentes umiddelbart fra lageret eller bestilles levering, noe som ikke trenger å vente lenge. For det fjerde er sengen fra lageret helt ny, og varene er i butikken i flere måneder.

Hovedkriteriene for valg av seng

 • Du må vite hva barnesengen er laget av. Ideelt sett bør det være naturlig tre eller sponplater. Kontroller sengen nøye for sømmer og mangler.
 • Tegningen skal være tydelig, uten striper. Det skal ikke være lukt.
 • Vær oppmerksom på produsentens land. Bedre hvis det er Russland eller Tyskland, fordi produktene i disse landene er av høyere kvalitet og mer stabile.
 • Vekten på sengen må være stor. Senger laget av billige materialer er lette, men forverres raskt.
 • Kjøp en seng med en flyttbar madrass. Den kan fjernes for rengjøring eller byttes ut så snart den blir ubrukelig..
 • Sjekk hva som er inkludert i pakken og sjekk personlig om alt er pakket for deg. Dobbeltsjekk for detaljer. Tross alt er du en kjøper.
 • Sjekk sertifikatet og garantien for sengen.
 • Les monteringsinstruksjonene. Detaljerte tegninger hjelper deg med å sette sammen sengen selv. Hvis du vet at du ikke kan montere sengen selv, kan du leie en samler..
 • Spør konsulenten din om driftsregler.
 • Angi når varene skal leveres til deg og skriv ned leverandørnummeret.

En barneseng fra 3 år bør være 170 × 70 cm stor. Den må ha støtfangere. Hvis sengen – bilen vil være plassert på podiet, må trinnene være stabile. Hvorvidt barnet vil trives i sengen avhenger også av hva slags madrass det har. En ortopedisk madrass er best.

Pris

Priskategorien for barnesenger – biler er ganske forskjellige. Hvis sengen er laget av rimelige materialer og ikke består av ekstra deler, vil det koste mindre. Dyrmodeller er utstyrt med belysning, hjulene er ikke malt, de har et signal. Viktigst av alt, de er laget av kvalitetsmaterialer. I gjennomsnitt varierer prisene for senger – biler fra 4000 r til 40 000 r.

Omsorgsregler

Omsorg for en babyseng vil ikke forårsake store problemer og vil ikke ta mye tid. Sengens overflate – maskinene bør rengjøres regelmessig med en fuktig klut. Tegninger eller utskrifter bør ikke gnis tungt for ikke å vaske av bildet. En plastseng kan tørkes av med vaskemidler. Noen ganger må du lufte ut vaskeskuffen og tørke støvet av hyllene.

Kunde anmeldelser

De fleste kjøpere er fornøyd med kjøpet av en seng – en bil til en gutt. Det er interessant for et barn å sove i en slik seng, og de trenger ikke å løpe i seng med foreldrene sine om natten. Mange foreldre sover gjerne i barneseng selv, hvis størrelsen tillater det.

Interessante løsninger innen interiørdesign

Barnerommet skal passe til sengen – skrivemaskinen. Rommet skal være dekorert i samme fargevalg som sengen, det skal ikke være skarpe hjørner og fremspring. Barnerommet må først og fremst være trygt..

En interessant løsning kan være en barnevegg, som er laget i samme stil og inkluderer et arbeidsområde, en garderobe, en kommode og selve sengen. Dette er praktisk fordi du ikke trenger å velge møbler til sengen..

Et annet designalternativ for et barnerom er et tapet som viser en vei i et felt. Så sengen – bilen vil passe perfekt inn i rommet.

Hvis sengen i form av en bil har et bestemt merke, kan emblemet til dette merket limes på veggen. For eksempel en BMW -seng, og det er et bilde av et BMW -skilt på veggen..

Hvis veggene i barnerommet er malt grønt, kan sengen velges i blått eller mørkegrønt. Gardiner skal også være blå eller grønne..

Klistremerker eller tegninger kan være en original løsning i det indre av et barnerom. Barnet kan selv delta i utformingen av rommet. Liming av klistremerker eller maling av vegger vil glede enhver rampete person.

Ikke glem å isolere gulvet i barnehagen. Du kan legge teppe eller teppe på gulvet. En interessant designløsning kan være en puslespillmatte. Barnet vil gjerne montere og demontere et slikt teppe..

Guttens mening

Ta kontakt med sønnen din før du kjøper en seng til barnehagen. Hans ønsker og preferanser skal ikke ignoreres. Tross alt er det han som må sove i denne sengen. Og barnets komfort og kos er avhengig av det riktige valget..

En felles shoppingtur eller visningssenger – skrivemaskiner i katalogen av nettbutikker vil være en glede for ungen. Velg sengetøy, puter, madrass sammen. Barnet må være involvert i kjøpsprosessen. Sengen skal ikke bare like den, men også passe for alder. Det skal passe inn i det indre av rommet og understreke den generelle stilen..

Guttens individualitet vil bli understreket av et sett bestående av garderobe, seng, bord og nattbord. Settet bør lages i samme stil. Moderne shopping vil hjelpe barnet til å bli mer selvstendig og føle seg som en voksen..