Dobbelt sving for barn

På dacha trenger du ikke bare arbeid, men også hvile, spesielt for barn.. Hvis du trenger en huske for tvillinger eller barnefamilier også bor i området, bør du definitivt installere en dobbel huske for en sommerhytte. Så ungen vil ikke ha det gøy alene. Du vil lære om hvilke typer slike svinger som finnes og hvordan du installerer dem fra denne artikkelen..

Visninger

En slik hjemmeattraksjon kan gjøres på forskjellige måter.. Utendørs husker for barn er laget av forskjellige materialer. La oss ta en titt på de mest populære alternativene.

Tre

Det rimeligste alternativet er tremodeller. Du kan til og med lage dem med egne hender hvis du har et grunnleggende sett med verktøy og treplater..

Metallisk

Hvis du kjøper en huske, er det best å gjøre ditt valg til fordel for en solid metallstruktur.. I dette tilfellet er rammen laget av stålrør. De er gode fordi de tåler tung belastning, så hvis flere barn svinger på dem samtidig, vil ikke søylene bryte uansett.

Mange tror at metallkonstruksjon slett ikke er egnet for utendørs bruk.. Tross alt har konstante værforandringer og høy luftfuktighet en dårlig effekt på metallets tilstand. Men produsentene har også tenkt på dette punktet – som regel er basen belagt med et spesielt middel som beskytter mot korrosjon..

Suspendert

Et annet vanlig alternativ er en enkel hengesving.. De ser ekstremt enkle ut – basen er festet til sterke tau, og deretter festet på et tre eller på den samme metallrammen. Du kan også sikre den hengende svingen med kjeder. Setene kan være laget av et bredt brett, metall eller plast.

Duetter

For små barn er den såkalte "duetter". De representerer et bredt brett med en støtte i midten. For å svinge på dem trenger du bare å sitte på to kanter og periodisk skyve av bakken. Det er bedre hvis barna som sitter på forskjellige kanter av strukturen vil ha omtrent samme vekt, så svingen ikke vil gå ned og stige for kraftig. Med slik underholdning vil barna definitivt ha noe å gjøre i landet..

Hvordan gjøre det selv

Hvis du ikke vil bruke mye penger på å innrede sommerhuset, kan du gjøre alt selv. Dette krever ingen spesielle ferdigheter..

  • Du kan spesielt ikke komplisere oppgaven din og lage en primitiv hengesving. For å gjøre dette vil det være nok å fikse setet på tau knyttet til et tre. Som akkurat dette setet brukes ofte dekk, ødelagte skateboards, deler fra utslitte stoler eller stoler. Men hvis du vil lage en virkelig vakker sving, er det best å kjøpe et spesielt dobbeltsete av plast..

  • Du kan også lage et mer komplekst design.. For å lage den må du lage en treramme. For å konstruere den, fest en støtte fra stengene i form av bokstaven A. To slike støtter er forbundet med en tverrstang. Setet er festet til det med tau..

  • Du kan enten lage setet selv eller kjøpe et ferdig.. Du kan også dekorere den i tillegg, fordi barneleker skal være lyse. Og for maksimal bekvemmelighet for barn, bør det dekkes med et teppe og puter..

  • Det er også veldig enkelt å lage swingduetter.. For å gjøre dette må du kutte et enkelt dekk i to deler. Den ligger på bakken. Du må sette et godt ferdig bord på det. Når barn sitter på kantene på en slik improvisert sving, vil det være mulig å rolig svinge på den på samme måte som på en kjøpt attraksjon.

Hvordan lage en dobbel tresving i russisk stil, se neste video.

Pris

Hvis du ikke vil gjøre alt for hånd eller ikke har tid til dette, kan ferdige design kjøpes eller bestilles på nettet. Kostnaden deres avhenger av mange faktorer. Først og fremst er dette prisen på materialet. De billigste er plastgynger. Og hvis du bare kjøper et dobbeltsete av plast, vil det koste deg 500 rubler i det hele tatt. Du kan fikse det med enkle tau..

Metallmodeller vil koste mer. Men et slikt design vil være både mer pålitelig og holdbart. Du må betale flere tusen for en metallsving. Alt avhenger av monteringsfunksjonene og størrelsen på svingen..

Produsenten spiller også en viktig rolle.. Jo mer kjent den er, jo dyrere er en svingning som regel. Men samtidig er merket en garanti for kvalitet og pålitelighet. Ingen ønsker å risikere sitt etablerte rykte og miste kunder. Så å gi penger for en merkevare, du kan ikke være redd for at den vil gå i stykker..

Dobbel swing er et must for de som liker å slappe av i selskap med barn. Velg holdbare strukturer, installer dem på nettstedet ditt, og barna dine vil nyte ferien og ikke distrahere deg fra sommerhusforhold..