Bil seng for jenter

Hver forelder vil glede barnet sitt og gi ham alt det beste. Dette kan vise seg ved kjøp av leker, klær og til og med møbler..

Det første møbelet er en vugge, der babyen føler seg komfortabel, og foreldrene er rolige for søvnen og sikkerheten. Men barn vokser opp, vuggen blir liten. Det er behov for å utstyre et eget rom for barnet. Og en av de viktige problemene som foreldre må løse når de oppretter en barnehage for en baby, er valg av seng.

Det bør være en seng der barnet ikke bare kan sove om natten, men også kan føle seg komfortabel, trygg, koselig. Et sted som ikke får foreldre til å bekymre seg for barnets liv og helse, gleder barnet og gir ham lykke og glede.

En slik seng kan være en barneseng for barn. Når du velger en seng for en jente, kan du trygt velge en skrivemaskin seng for en jente. Fra en slik seng vil barnet ditt bli gal. Tross alt blir søvn fra en kjedelig aktivitet som distraherer fra spill til et annet spill. Det viser seg at du også kan spille om natten. Hvilken gutt vil ikke like det?

GENERELLE EGENSKAPER

 • Maskinsenger er laget av sponplater, laminerte sponplater, MDF, plast og tre. De tre siste materialene vil være det sikreste for prinsessen din..
 • De fleste modeller eliminerer tilstedeværelsen av skarpe hjørner i sengestellet, noe som gjør barnehagen tryggere.
 • Maksimal vekt som støttes av bilsengen er i gjennomsnitt 70 kg.

VISNINGER

 • Noen av de mer populære typene er bilsenger.. De har høye sider av et bølget utsnitt, som sikrer sikkerhet i søvn, beskytter barnet mot å falle og under aktive spill, unntatt alvorlige skader fra å treffe et hjørne eller annen skarp sengebunn.

I tillegg lages en bilseng i form av en bil i en høyde som er behagelig selv for de minste. Jenter vil like dette sengealternativet i alle aldre, bare modellen og fargen på bilen vil endre seg.

 • For de voksende spenningssøkere og racingentusiaster produserer produsenter bilsenger i form av racerbiler.. Denne sengemodellen vil appellere til eldre jenter..

 • Du kan kontrastere den forrige visningen med en vogn.. Denne sengen passer til en liten prinsesse som drømmer om et slott, en prins, baller. Når hun sovner i en vogneseng, vil jenta føle seg som heltinnen i et eventyr og fantastiske eventyr.

12 bilder

 • En bilseng laget i form av tegneseriefigurer (Lightning McQueen) kan vekke stor interesse for jenta. eller i form av en bil med tegneseriefigurer (superspionbil).

 • Barnebiler i form av lastebiler, firmabiler, busser, damplokomotiver vil føre til mindre interesse for jenta, med mindre det er en buss fra hennes elskede land, tegneserie.

TILLEGG

Når du kjøper en bilseng for en jente, må du ta hensyn til alle slags tillegg. De vil hjelpe barnet til å føle seg enda tryggere, mer komfortabel og mer komfortabel. Med mange tillegg vil bildesengen forvandle seg fra en vanlig soveplass til den største leken på et barnerom, og gradvis bli til en barns fantasi til et helt land.

8 bilder

Slike tillegg kan være:

 • Frontlykter som kan fungere som nattbelysning hvis barnet er redd for å sove i mørket. Når de belyser rommet, vil de ikke forstyrre søvnen: lyset fra dem vil være ved føttene og ledes fremover.
 • Sidespeil for å belyse toppen av jentens bilseng. Lyset fra dem kan tjene når du leser historier eller spill før sengetid..
 • Belysningen av bilsengen vil gjøre den mer realistisk og samtidig mer magisk. Den opplyste vognen vil begeistre fantasien om en liten prinsesse, la henne føle seg som et eventyr selv i en drøm.

 • Rattet på en skrivemaskin seng for en jente kan være et høydepunkt og en stolthet for den som elsker biler, løp eller bare vil være som mamma og pappa..
 • Hjulene får bilsengen til å ligne mest mulig på en ekte bil. De kan limes på, kan festes separat, noe som gjør at de kan snurre og skape bevegelse.
 • Lyddesignet til bilsengen vil tillate barnet å fordype seg mer i spillet og føle seg som en sjåfør i en racerbil eller en passasjer i en vogn på vei til slottet.

 • Et nummer med barnets navn eller skilt kan dekorere en bilseng, noe som gjør den individuell og unik.
 • En løftemekanisme som gjør at den indre delen av sengemaskinen kan bli et sted for lagring av klær eller leker. Et barn uavhengig eller under oppsyn av foreldre kan rengjøre sengen eller lekene i barnehagen ved hjelp av løftemekanismen.
 • Skuffer er en enklere måte å få tilgang til det indre av sengen enn en løftemekanisme. Bokser vil være tryggere når de brukes av et barn alene og vil ikke verre tjene som et sted for leker og klær.

 • 2. nivå. Et slikt tillegg kan ha to alternativer: i form av en andre seng på toppen og i form av et loft. Det første alternativet kan tjene som et annet soveplass, det andre – et rom som inneholder leker, ting og er en uvanlig design av en skrivemaskin seng for en jente.
 • Kontrollpanelet vil hjelpe foreldre med å justere lyset på hodelykten, sidevinduer, belysning, lyddesign. Bruk en automatisk talje og hjul.

FARGE

Utvalget av fargevalg for bilsenger for jenter er mindre enn for gutter. Alle rosa nyanser kombinert med hvitt er dominerende. Denne fargen passer for jenter under 5 år. For jenter over 5 år begynner smaken å endre seg, de liker kanskje ikke sengen i rosa og hvite toner. De begynner å trekke seg mot enklere, lysere, mer realistiske farger: rød, hvit – forblir den mest populære. Farging av bilsenger for tegneseriefigurer eller bilene deres mer.

I tillegg til å velge fargen på sengen for en jente, er det viktig å være oppmerksom på detaljer: farger og former skal være lyse, elegante modeller, og legge til forskjellige dekorasjoner i form av et baldakin for å smake, for eksempel.

8 bilder

PRIS

Den gjennomsnittlige kostnaden for en skrivemaskin seng er 7000 rubler. Dette er den enkleste bilsengen uten tillegg: en karosseri med et limt mønster og ofte uten en innvendig seksjon. Følgelig, jo flere tillegg og størrelsen på sengen, jo høyere er kostnaden. Prisene på en bilseng under ordren i henhold til skissen varierer fra 10 til 20 tusen rubler.

ANBEFALINGER

 • Når du kjøper en bilseng for en jente, må du huske barnets smak, preferanser og ønsker..
 • Kjøp en større seng med margin. Barn vokser veldig raskt, og det er ikke lønnsomt å kjøpe en ny seng hvert annet år.
 • Velg et materiale av høyere kvalitet: sponplater, MDF. Kvaliteten skal være E1. Og stopp valget er på furu.
 • Sørg for å være oppmerksom på fraværet av skarpe hjørner på sengens ramme på bilen.
 • Bunnen av sengen er å foretrekke å velge et stativ. Denne formen vil hjelpe barnets ryggrad til å holde seg frisk og ikke bli skadet..
 • Tørk, vask, rengjør og ventiler sengen regelmessig, og oppretthold kvaliteten på materialet og dets miljøvennlige egenskaper.
 • De mest populære jentebilbedene: Calimera, Advesta, Red River.

En bilseng bør ikke bare bli et eget soveplass for et barn i barnehagen. Hun bør glede, glede og begeistre fantasien, slik at barnets fantasier og fantasi kan gå på de mest spennende eventyrene..