Barneseng med støtfangere i 3 år

Kjøp av møbler anses som et ansvarlig trinn, som bør behandles med største alvor..

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot babyprodukter, spesielt når det gjelder barneseng.

Hvis et nyfødt barn kan tas med deg til sengs eller settes i en egen barneseng for babyer, vil det være nødvendig med et soveplass når det fyller tre år, der det er spesielle bokser for sengetøy.

Det er viktig for hver forelder at babyen sover godt og er trygg..

Når du løser dette problemet, vil barnesenger med støtfangere som forhindrer utilsiktet fall hjelpe deg..

Et stort antall merker tilbyr en rekke modeller som passer gutter og jenter.

Funksjoner og fordeler

Senger med skjenker har mange positive egenskaper:

 • hvis barnet sover urolig, vil en seng utstyrt med støtfangere være den riktige avgjørelsen. Til tross for at det å fly fra barnesengens høyde ikke innebærer en fare som å falle fra det øvre nivået, kan babyen være veldig redd;

 • beskyttende barrierer skaper et lukket rom der babyen vil føle seg komfortabel. Han vil være mindre oppmerksom på fremmedlegemer, noe som fører til raskere sovning. Sidene gir en god fiksering av madrassen og sengetøyene, på grunn av hvilke de beveger seg mindre og ikke gir babyen en følelse av ubehag;

 • det er design av barnesenger for barn fra 3 år, hvor beskyttelsessidene fungerer som en hylle hvor du kan lagre alle slags småting.

Hvis du kjøpte en slik seng, kan du opprinnelig utstyre et soveplass for et barn ved å henge leker og sjarm rundt det. Noen foreldre arrangerer et lite dukketeater, hvoretter babyen garantert vil sove fredelig..

Hvis du slo deg ned på barnesenger med sider, bør du vite at avstanden mellom lamellene skal være 4-6 centimeter..

Ellers kan barnet stikke en hånd eller et bein mellom sidene og bli sittende fast. Oppblåsbare strukturer er blottet for slike nyanser..

Varianter

Butikker tilbyr i dag forskjellige modeller av barnesenger med støtfangere. Du kan velge for babyen din det alternativet som passer deg best når det gjelder funksjonalitet og utseende..

Avhengig av antall funksjoner, merke og design, er møbler forskjellige i priskategorien.

 • klassiske barnesenger er et design med ett soveplass og små sider. Når babyen vokser opp, vil sidene forstyrre morgen og kveld, så sengen må byttes ut med en ny.

Noen foreldre fjerner sidene fra den ene siden slik at babyen kan fortsette å bruke barnesengen;

 • det er modeller med esker. På grunn av disse tilleggene, som er plassert i det nedre området av strukturen, kan du bruke hjelpebokser for å lagre forskjellige ting og leker;

 • loftsengen er en to-etasjers struktur. Den øvre delen har en soveplass, nederst er det et skrivebord, et lekeområde og en garderobe. Det er en stige for en behagelig klatring inn i soveområdet, og pålitelige sider lar ikke barnet falle ned;

 • seng med kommode. Disse produktene består av en køye og en ganske romslig kommode;

 • barneseng-transformator. Slike modeller kan enkelt transformeres til andre møbler, for eksempel en sofa eller garderobe. Denne løsningen vil være optimal hvis du er eier av en liten leilighet;

 • gli. Sengen kan endre størrelse. Du kan kjøpe en barneseng for en baby, og han vil sove i den til han er tre år. Etter å ha nådd denne alderen, kan modellen utvides og utnyttes som soveplass for eldre barn;

 • uttrekkbare strukturer. I denne modellen er det en ekstra køye, som kan oppnås ved å trekke i den nedre delen;

 • køyestrukturer vil spare plass i et lite barnerom og er det beste alternativet for en familie med to barn. Disse barnesengene har en komfortabel stige, sidene lar ikke barnet falle fra det øvre nivået;

 • barnesenger med myke sider. Denne modellen har rekkverk og rekkverk, som er omgitt av små puter i hele området. Selve sidene kan være en struktur i ett eller ett stykke, lukk rekkverket på hver side.

Det er versjoner med integrerte deler, der det er flere puter som beskytter barnet rundt hele omkretsen.

Det er også senger for barn i form av forskjellige gjenstander. For gutter tilbys barnesenger, som også har bokser for oppbevaring av sengetøy. Slike design lar deg lage et interiør med tema i et barnerom. Utseendet til produktet gjentar skrivemaskinen helt, og barnet ditt vil gjerne sovne på et lignende sted å sove.

For jenter tilbys forskjellige modifikasjoner av barnesenger i form av dukkehus, fantastiske palasser og vogner. Hver modell har støtfangere som beskytter babyen mot å falle. Modellene kan inneholde esker for oppbevaring av ting..

Utvalget av senger for barn fra tre år kan overraske alle med sitt rike utvalg. Når du kjøper, må du huske på at hver modell har både positive egenskaper og ulemper..

Materialer

Når du bestemmer deg for å kjøpe en barneseng til et barn fra 3 år, må du også tenke på materialet som møblene er laget av. Det er best å velge treprodukter, ettersom de er miljøvennlige og trygge. Mange produsenter tilbyr holdbare senger i massiv eik, bøk, furu, lønn og or. Slike modeller kjennetegnes ikke bare av god kvalitet, men også av en høy pris..

Det er også metallkonstruksjoner med esker til salgs, men disse kjøpes vanligvis på medisinske institusjoner. Array -modeller vil være mer optimale. Du bør ikke spare på barnet ditt, men hvis du har et lite budsjett, vær oppmerksom på de alternative alternativene fra sponplaten.

Moderne sponplater er ikke dårligere enn tremasse i kvalitet og inneholder ikke skadelige stoffer. Det attraktive utseendet gjør disse krybber for barn populære blant foreldre. Vær oppmerksom på materialklassen, E1 regnes som det beste valget.

For å beskytte barnet mot splinter, er det bedre å velge en barneseng med lakkert finish. Hvert produkt med lakkert overflate må ha spesielle sertifikater som bekrefter kvaliteten.

Dimensjoner

Eksperter anbefaler å velge seng basert på barnets høyde. Lengden på sengen for voksne bør beregnes ved hjelp av formelen: høyde pluss 30 centimeter. Når du velger en barneseng, ser denne formelen slik ut: høyden på barnet, pluss 20-25 centimeter på hver side.

Kjøp av små møbler eller en seng ende-til-ende vil forårsake ubehag for babyen, fordi han må sove i en tvungen stilling og om morgenen vil han ikke kunne hvile ordentlig..

For stort soveplass for barn anses som ubehagelig, og mange babyer føler angst og angst når de sover i slike senger..

Modeller av barnesenger med støtfangere har standardstørrelser: 140 * 70, 150 * 80 centimeter.

Fargeløsninger

Barnesenger med støtfangere kan presenteres i alle fargevalg. Når du velger, kan du bygge på barnets preferanser, eller velge i henhold til det generelle interiøret i rommet.

Noen barn liker senger i lyse farger med forskjellige mønstre, andre liker kanskje produkter i delikate toner..

Den hvite krybben vil se best ut på barnerommet der jenta bor. Du kan velge en modell i form av et eventyrslott og dekorere hele barnehagen i milde farger.

For gutter, tvert imot, er et lyst rom med en maskinseng, fargen som kan være rød, blå og andre nyanser, egnet..

Når du velger en farge, ta hensyn til barnets ønsker, siden du kjøper en soveplass bare for ham.

Hvordan velge

For å få barnet ditt til å føle seg komfortabel i en ny barneseng, bør du følge anbefalingene fra spesialister når du kjøper..

Først av alt må du tenke på god ventilasjon av sengen. Av denne grunn bør du velge barnesenger med lamellsider. Det er slett ikke nødvendig å kjøpe modeller med den klassiske versjonen av skinner, du kan velge design av enhver modifikasjon: med krøllete støtfangere, med en etterligning av en sportsbil, med bildet av tegneseriefigurer.

Det er bedre å velge bunnen av sengen fra en lamell, siden et solid utvalg ikke er egnet for disse formålene.

Sengen for barn må festes på gulvet og være stabil. Hvis modellen din har hjul, må de fjernes, da de bare er gode for nyfødte babyer..

Skarpe hjørner er ikke tillatt i barnemøbler. Dette gjelder også lameller, fordi barn vil kontakte dem mest..

For å unngå skade, bør hjørnene avrundes eller dekkes med gummi-, plast- eller silikonputer.

For stor seng er ikke det beste valget for barn fra 3 år, siden rommet skal ha et stort lekeområde. Hvis barnehagen din har nok plass, vær oppmerksom på modifikasjoner i form av racerbiler, vogner, skip, lokomotiver.

Oppblåsbare barnesenger vil se veldig uvanlige ut, og barnet vil ikke bare hvile i det, men også leke.

Hvis rommet til barnet er lite, kan du se på to-lags modellene som kan spare plass. En moderne loftseng gjør det mulig å kombinere to soner og spare plass, siden et soveplass vil ligge på det øvre nivået, og en lekeplass kan plasseres under. Ved hjelp av en slik modell vil barnet ha sitt eget hjørne, selv om det ikke har et eget rom..

Kjøp senger for jenter og gutter i standardstørrelser. Denne løsningen lar deg unngå bryet med å velge sengetøy..

Hver familie prøver å kontrollere kostnadene, men å spare på møbler til et barn kan slå tilbake. Lav pris kombineres ikke alltid med god produktkvalitet. Tenk på barnets ønsker, fordi møbler er kjøpt spesielt for ham. Det er stor sannsynlighet for at han vil like den oppblåsbare modellen. Ta deg tid til å kjøpe, du kan velge et interessant alternativ med barnet ditt på forhånd ved å bruke butikkataloger.

Topp merkevare vurdering

I hver familie der det er et barn, oppstår spørsmålet om å kjøpe en egen barneseng med sider før eller siden. Et stort antall merker tilbyr sine produkter, så det er ikke så lett å velge.

Hva skal være en barneseng med sider? Komfortabel, kort, praktisk og attraktiv. Disse egenskapene stemmer helt overens med Dolphin -sengen. Designet gir esker for oppbevaring av ting. Modellen vil se perfekt ut både i et lite rom og i et romslig barnehage.

Sengen fikk et så spesielt navn på grunn av den spesielle mekanismen som lar deg gjøre sittegruppen om til et soveområde. Attraktivt delfinformet frontpanel for babyer å nyte og sove i.

Det innenlandske selskapet “Agat” tilbyr sine kunder pålitelige og praktiske senger med støtfangere, som er kjent for sin lave pris. Modellen har en spesiell bunn laget av lameller som sikrer riktig utvikling av ryggraden.

Det nederlandske varemerket “Ikea” er populært, som produserer et stort antall husholdningsartikler, inkludert barnesenger. De glidende designene har vunnet tilliten til foreldre, som fikk mange positive anmeldelser. Blant egenskapene til sengene fra “Ikea” er det verdt å merke seg følgende:

 • produktene har et spesielt skyvesystem;
 • barnesenger er laget av massivt tre, og det er også metallmodifikasjoner;
 • bunnen er laget av skinner. Materialet i delene er laget av furu. Lameller finnes også i metallprodukter..

Hvis du bryr deg om babyens sikkerhet, må du ta hensyn til Sonyas barnesenger. Disse produktene garanterer barnets sikkerhet og kjennetegnes ved en pålitelig konstruksjon laget av naturlig tre. Fallbeskyttelse er tilstede langs hele omkretsen.

San Francisco, som eies av merkevaren My Little Dream, er en av de mest miljøvennlige handlingssengene. Produktet er laget av naturlig massivt tre, belegget er laget med maling på en sikker basis.

Blant modellene laget av naturlige komponenter er barnesenger som: Dinosaur av Teamson, som er laget av MDF,

“Winnie the Pooh” av “Dubok”.

Blant de rimelige modellene er: Modell “FSB”, laget i form av en servicebil.

Denne sengen tilhører Belmarko -selskapet, som tilbyr foreldre forskjellige senger i form av en husbil og alternativer for jenter med sommerfugler og feer.

Anmeldelser

De som personlig kjøpte en barneseng med støtfangere til barnet sitt, deler sine inntrykk. De fleste forlater positive anmeldelser om Dolphin -modellen, og forklarer dette med sin allsidighet, siden den passer for en stor og liten barnehage, sitt unike utseende, som barn liker så godt.

En bred køye blir også referert til som positive egenskaper. Foreldre rapporterer at de kan legge seg med babyen på sengen mens de leser en historie for ham. Barnet kan snu seg i en drøm og ikke bekymre seg for ikke å ha nok plass. Påliteligheten til designet krever selvfølgelig en høy grad av tillit.

Anmeldelser av Ikea -selskapet indikerer at barnesengene til dette merket er enkle, praktiske og rimelige. Alle som har kjøpt en slik modell er fornøyd med kjøpet. Produktet har lang levetid, god kvalitet og beskytter babyen på en pålitelig måte under søvn. Naturmaterialer som produktene er laget av, lar foreldre ikke bekymre seg om barnesengens skadelighet.

Sonyas barnesenger har vist seg å være et pålitelig soveplass. Foreldre til spesielt problemfylte barn stoler på disse produktene og er fornøyd med valget. Sengen er preget av lang levetid, silikontannbeskyttelse og et attraktivt utseende. Den lave prisen refererer også til fordelen med modellene.

Interessante løsninger innen interiørdesign

Hvis du velger en barneseng med støtfangere for barn fra 3 år, må du alltid vurdere det indre av rommet. Soveplassen skal være i harmoni med resten av elementene. Samtidig kan du gjøre et riddergrep og kjøpe et produkt som tvert imot vil være et lyspunkt på barnerommet..

For små jenter kan du velge en seng i pastellfarger. Tapets delikate farge, luftgardiner, selv om de ikke er rosa, vil umiddelbart vise hvem som bor i et slikt rom.

For tomboy -gutter kan du skape en piratatmosfære. Vær oppmerksom på køyesengene med et piratmotiv. Tematilbehør hjelper deg med å fordype barnet ditt i eventyrverdenen, og han vil gjerne tilbringe tid på rommet sitt. Vegger kan gjøres monokromatisk med forskjellige farger på sidene.

Leker vil være en dekorasjon i hver barneseng. Et slikt tillegg gir hygge og er hyggelig for hvert barn..

Mange foreldre bestemmer seg for å lage et soveplass for barnet sitt i form av et rike..

Kjøp barnesenger med støtfangere i form av et dukkehus, eller en sportsbil.

Spesielle skap i stil med berømte tegneserier, jeg vil bidra til å skape en uvanlig atmosfære på barnerommet.

Chic vil gi interiøret en himmelseng for barn. Dette tilbehøret hjelper også med å beskytte mot trekk og irriterende insekter. Hvis det er store glassvinduer på barnerommet, vil en baldakin være den beste løsningen..

Du kan velge en barneseng med støtfangere for alle rom. Ta hensyn til babyens preferanser, skape en spesiell atmosfære med leker, tilbehør, originale farger i tapetet, og viktigst av alt – barnesengen selv.