Barneseng med lysbilde

Som du vet, elsker barn å bli til et leketøy absolutt alt som kommer deres vei. Barnas fantasi kjenner ingen grenser, så selv de mest vanlige tingene ved første øyekast kan bli noe fascinerende hvis du slår på en dråpe fantasi. Barn bruker ofte møbler i sitt eget rom til spillene sine, så moderne designere bestemte seg for å lage et interiørelement som ville ha både praktiske og lekne funksjoner. Et slikt element var en barneseng med et lysbilde..

8 bilder

Funksjoner og fordeler

En barneseng med lysbilde er et godt eksempel på møbler som kombinerer et soveområde og et lekeområde. Til dette formålet kan du bruke hvilken som helst seng, hvis høyde når minst en meter. Det er spesielle loftsenger, hvor plassen under køyen brukes som lagring for noen ting. Noen organiserer et lekerom der for små barn, men i dette tilfellet bør du være veldig forsiktig, da det er en liten risiko for at barnet kan slå hodet på grunn av uforsiktighet..

8 bilder

En seng med et lysbilde har mange fordeler, den første er selvfølgelig underholdningen i form av et lysbilde. Barn glir nedover bakken med stor glede og får stor glede av den. Men den viktigste fordelen, fra et praktisk synspunkt, er styrken til denne strukturen, siden den har en forsterket ramme, og når det gjelder en to-lags modell, er det også spesielle festemidler som gir bedre stabilitet av denne sengen og sikre barnets sikkerhet. Noen modeller kommer til og med med valgfrie veggfester. Barnets sikkerhet bestemmes også av spesielle støtfangere, som ikke bare er plassert ved sengen, men også ved selve lysbildet. Så hvis et barn setter seg ned for å skli ned, er muligheten for at det faller ekstremt liten..

Denne designen har som regel et bredere soveplass, så barnet vil være komfortabelt og koselig i det. Utformingen av disse modellene er veldig interessant og vakker, så barnet ditt vil definitivt like det. Og noen møbelsalonger tilbyr komplette møbelsett, som i tillegg inkluderer et skrivebord og en garderobe..

På noen modeller er lysbildet avtagbart, så hvis du er redd for at barnet ditt ennå ikke er klart til å klatre opp og ned på egen hånd, kan du bare fjerne det og installere det når du vil. Dermed vil babyen sykle utelukkende under nøye veiledning..

Barn vokser raskt opp og interessene deres endres, så designet, som syntes dem var den beste og mest spennende sengen med et lysbilde, blir til mindre interessant over tid. Det er ikke overraskende om en skolegutt eller tenåring allerede ber om å bytte ut hodetelefonene til barna med noe mer klassisk. Kanskje dette er den eneste ulempen med denne sengemodellen..

Varianter

Som alle andre møbler har en seng med et lysbilde sine egne underarter, som hver forener en detalj, nemlig lysbildet selv.

Den vanligste lysbildemodellen er loftseng, som er en analog av en køyeseng, men med bare en køye oppe og en trapp. Høyden på denne strukturen varierer fra en meter, slik at det er mulighet for normal nedstigning fra åsen. Denne modellen er praktisk, vakker og veldig original. Plassen under selve sengen kan brukes på helt forskjellige måter.

Mange foreldre organiserer ekstra lagringsplass for store barnesaker der: kofferter, sykler, scootere og mye mer kan plasseres under køyen, siden det er god plass der. Men i tillegg til lagringsplassen for forskjellige ting, kan du organisere et ekte hus nedenfor, som vil bli et tilfluktssted for babyen din og et sted for hans interessante tidsfordriv..

Vanligvis kaller barn dette huset deres, som kan innredes på forskjellige måter. Den enkleste måten å isolere deg fra omverdenen er et vanlig gardin, som er festet til sengens øvre ramme. Avhengig av barnets ønsker kan du tegne eller kutte ut vinduer og en dør..

Noen møbelbutikker tilbyr et ferdig to-etasjers hus på en gang, hvor begge etasjer er dekorert som et tilfluktssted, det vil si at hver etasje har sine egne vegger, og den øvre er utstyrt med et tak. Når det gjelder et lysbilde, kan du organisere et soveplass på det første nivået, og lekeområdet på det andre.

Alle velger det indre innholdet i lekeområdet. Du kan spikre i flere hyller for leker og bøker, sette et lite bord og stoler for teselskap og til og med lede lys. Alle disse detaljene er utrolig herlige for barn som er veldig glad i originale ting..

To-etasjers

Hvis du er lykkelige foreldre til to barn, kan du trygt kjøpe en to-lags modell med et lysbilde for barn. De vil glede seg. Lysbildet erstatter selvfølgelig ikke stigen, det er bare en assistent under nedstigningen, og for å klatre må barnet bruke stigen som er installert i nærheten. Køyesenger med et lysbilde er veldig komfortable, ettersom de tar mye mindre plass enn to separate senger, og et lysbilde vil bringe mange positive følelser til barn..

Med et bord

Noen loftsenger med lysbilde gir et arbeidsområde, som vanligvis ligger under køyen. Dette er et veldig praktisk og økonomisk alternativ som ikke bare rommer noen få møbler, men også gir nok ledig plass til andre ting i rommet. Slike soveromsett er ideelle for rom med et lite område. I dette tilfellet er det viktig å utføre belysning under bordet slik at barnet har nok lys i timene..

Hvordan velge

Når du kjøper en seng med et lysbilde, må du først og fremst ta hensyn til konstruksjonens kvalitet og styrke. Sengen skal ha spesielle støtfangere på sidene slik at barnet ikke faller under søvn, og bør også være utstyrt med en komfortabel stige for klatring. Det er bedre hvis soveplassen er større, for enkelhets skyld.

Når du velger en bestemt modell, må du se på utseendet slik at barnet vil like det. For jenter er det bedre å velge senger i myke, rosa eller hvite toner. Du kan kjøpe ekte prinsesseslott, hvorfra nedstigningen vil bli utført fra lysbildet. Jenta din vil føle seg som heltinnen i Disney -animasjonsfilmer.

For gutter kan du velge en seng i form av et skip eller en bil.

Gjennomgang av populære modeller

Vasilisa

Vasilisa -selskapet produserer møbler i Russland. Alle produktene er laget av materialer av høy kvalitet. Sengen med et lysbilde fra dette merket har en høyde på 121 cm. Den er utstyrt med et sklie og en komfortabel, bred trapp i kantene, og i midten er det en spesiell side som sikrer barnets sikkerhet. Det er et ledig område under sengen, som kan brukes på forespørsel fra barnet.

BamBini domini

Glidesenger fra dette merket er også laget av naturlige materialer og har et lysbilde med en komfortabel trapp og en bred side. Under køya er det ekstra skap, åpne eller lukkede – kunden bestemmer selv, for oppbevaring av barnesaker, leker og klær. Dette er veldig praktisk, siden foreldre ikke trenger å bekymre seg for å kjøpe flere hyller for første etasje..

Cilek

Glidesenger fra Cilek i det lekne kokosortimentet er slående design dominert av blues, rød, gul og grønn. I motsetning til andre merker er disse sengene laget av metall, og et sklie og en stige er festet til siden av sengen som en egen blokk. Den nedre delen er gardin i form av et telt og har sine egne vinduer og en dør. Dette er et ferdiglaget lekehus som ikke trenger noen tillegg.

Disney

Disney Slide Beds er et kunstverk. Dette er ferdige hus, slott, garasjer for racerbiler eller piratskip. Alle har et lyst fargevalg og er oftest dedikert til visse tegneseriefigurer. Hvis barnet ditt elsker Disney -tegneserier, vil han sikkert like sengene med et lysbilde av dette merket..

Interessante interiørløsninger for en gutt

Utseendet til den valgte sengen er selvfølgelig først og fremst avhengig av barnets kjønn. Hvis jenter foretrekker en rekke vakre hus, slott av prinsesser med heltinner fra Disney -tegneserier, er valget enda større for gutter..

Hvis barnet er glad i det marine temaet, kan du kjøpe en seng med et lysbilde i hvite og blå farger, supplere det med et seil og en mast, samt et ratt. Den nedre delen kan bli kapteinens kontor, hvor kartet vil henge.

Det er modeller med et design i form av en bil med dekk, i tillegg til alle slags skogshus og militærtelt. Men gutten vil være spesielt interessert i skattehulen. Den øvre delen kan utformes i form av et piratskip med en mast og et ratt, og den nedre kan bli en ekte mørk hule hvor skatter og andre interessante ting er skjult.

Det er alltid mange alternativer for å dekorere et barnerom, alt avhenger av smaksinnstillingene til barnet ditt, så vel som fantasien.