Barn bakgrunnsbilde 3D

I en leilighet eller et hus bør hvert barn ha sitt eget hjørne, helst et barnerom. Barnet tilbringer mye tid på barnerommet. Derfor skal den være vakker, lett og selvfølgelig koselig. Bakgrunn er designet for å skape et passende interiør.

Nylig blir 3D -bakgrunnsbilder for barn stadig mer populære. Dette er ikke bare en hyllest til mote, i motsetning til vanlige bakgrunnsbilder, 3D-barnets bakgrunnsbilder, som skaper et tredimensjonalt bilde, hjelper til med å utvikle fantasien til barn, stimulerer dem til å utforske og lære om verden og skape en ubeskrivelig koselig atmosfære.

Fordeler

3D -tapet er et unikt veggdekke for et barnerom. De har en rekke fordeler i forhold til konvensjonelle bakgrunnsbilder:

 1. 3D baby tapet utvider plassen. På grunn av dybden på 3D -bildet lar det deg skjule betydelige feil i rommet. Dette gjelder spesielt for små barnerom. Barnas 3D -tapet vil bidra til å visuelt utvide et smalt rom eller heve taket.
 2. Barnas 3D -tapet hjelper til med å sonere rommet. Med deres hjelp kan du perfekt velge et område for spill, for klasser eller for avslapning..
 3. Kids 3D tapet vil skape et unikt barnerom. Der både små barn og ungdom vil nyte tiden sin.
 4. Barnes 3D -tapet hjelper deg med å bli kvitt de vanlige lysene på barnerommet. Det er nok å kjøpe et fluorescerende eller LED 3D -tapet som vil skape et mykt lys om natten..
 5. Barnas 3D -bakgrunnsbilder er veldig slitesterke, de kan tørkes rent og til og med vaskes med såpevann. Dette er veldig viktig for barnerom, leker med maling, et barn kan utilsiktet flekke veggene. Vanlig tapet må limes på nytt, og du vil tørke 3D-tapetet med en våt fille, og det vil ikke være spor av malingen. De falmer ikke i solen, og vil glede deg og barnet ditt med sitt utmerkede utseende i lang tid..
 6. Barnas 3D -bakgrunnsbilder er laget av miljøvennlige materialer som er svært pustende. Og dette er en viktig faktor når du skal velge et deksel for et rom for barn..

Men det er verdt å ta hensyn til noen av ulempene med 3D -barnets bakgrunnsbilder:

 1. Ved påføring av 3D -tapet må veggenes overflate være helt flat, ettersom noen ujevnheter kan forvride bildet.
 2. For å lime 3D -tapetet riktig må du søke hjelp fra en spesialist, spesielt for 3D LED -tapeter. Det er veldig viktig at 3D -tapetet limes uten forvrengninger eller uregelmessigheter..
 3. For barnas 3D -tapet må du betale en anstendig sum penger. Kostnaden for et slikt tapet påvirkes av kompleksiteten i bildet, typen og utskriftsmåten, materialet de er laget av..

Alle ulempene med 3D -tapet for barnerommet dekkes av den spesielle atmosfæren som er skapt av riktig valgte bilder. For eksempel, hvis barnet ditt ikke sovner godt, kan du holde bilder i soveområdet i svart -hvitt eller pastellfarger, og se på hvor barnet rolig sovner. Hvis barnet ditt er hyperaktivt, vil barns 3D -bakgrunnsbilder med rolige farger bidra til å roe hans temperament, og omvendt vil lyse fargebilder bidra til å stimulere barnet til å iverksette tiltak..

Visninger

Produsenter av 3D -tapeter for barn tilbyr flere typer slike bakgrunnsbilder som vil se annerledes ut i et barnerom..

 • Enkelt 3D -bakgrunnsbilde – det er et lite 3D -bilde, i utseendet ligner de et maleri, fotografi eller klistremerke. Oftest henger enkelt 3D -barnebakgrunn over et skrivebord, en sofa eller en seng for barn og innrammes..

 • Standard 3D -bakgrunnsbilde – produseres som vanlige ruller. Oftest viser standard barnas 3D -tapet geometriske former, blomstermønstre eller abstraksjoner. Standard 3D -tapet kan brukes til å lime hele rommet for jenter eller gutter. De vil visuelt legge til plass i rommet, øke det, eller omvendt kan du redusere plassen i rommet..

 • 3D panorama- eller landskapstapet – ser ut som et stort lerret. I et rom for barn kan de limes på en vegg eller på en og en halv vegg. Oftest viser 3D -panoramatype tapet for barn en skog eller en eng med blomster..

 • Fluorescerende 3D -bakgrunnsbilde – takket være et spesielt belegg, som inkluderer fosfor, lyser disse 3D -bakgrunnsbilder i mørket. Tegningen, påført med fluorescerende maling, dupliserer hovedbildet og vises bare om natten når lysene er slått av i barnerommet. I løpet av dagen, ved bruk av sollys eller lys fra spesielle lamper, lades det fluorescerende bildet slik at et uvanlig lysbilde kan sees på veggen om natten. Ofte kjøper foreldre 3D fluorescerende tapet for gutter og jenterom for å erstatte vanlige nattbordslamper. For eksempel vil fluorescerende tapet for gutter med bildet av galaksen bidra til å skape en ukjent atmosfære i rommet, stimulere barnet til å utforske og utvikle fantasi..

 • LED 3D -bakgrunnsbilde – består av et stort antall små lysdioder som er innebygd i en brikke. LED 3D -tapet vil se interessant ut i et tenåringsrom. Ved hjelp av en spesiell fjernkontroll eller et program på en smarttelefon, vil barnet kunne justere lysstyrke, fargepalett, fargetone og til og med bildet selv. På samme måte som fluorescerende tapet, kan den brukes som nattlys. En viktig fordel med LED 3D -tapet er muligheten til å slå av gløden når som helst..

Hvordan velge riktig?

Når du stopper valget ditt på 3D -bakgrunnsbilder til rommet for barn, bør du ta hensyn til barnets alder.

For eksempel, for veldig små barn under 3 år, er det bedre å lime 3D -bakgrunnsbilder med store bilder. Barna vil være interessert i å se på bilder med leker, for eksempel bamser eller kaniner. Barnas 3D -tapet med bildet av blå himmel og skyer eller grønn skog vil også tiltrekke seg babyens oppmerksomhet. Når du ser på den blå himmelen med skyer med babyen din, vil du kunne finne på forskjellige historier eller eventyr mens du legger babyen i seng..

For barn i alderen 3 år og eldre kan du lime 3D -bakgrunnsbilder med bildet av dine favoritt tegneseriefigurer eller eventyr på veggen. Fotomalerier for en gutt med bildet av biler eller superhelter vil inspirere barnet til aktive spill. For jenter, velg 3D -tapet med prinsesser, havfruer eller katter.

For eldre barn som allerede går på skolen, er det verdt å velge 3D -tapet på veggen, med tanke på deres ønsker. Det kan være de samme tegneseriefigurene, for eksempel er det bedre å lime inn over lekeområdet for barn med slike tapeter.

På veggen der det er et skrivebord og barnet er engasjert i leksjoner, er det bedre å lime 3D -tapeter av pedagogisk karakter, for eksempel med et bilde av et geografisk kart eller med formler. Slike bilder vil utføre to funksjoner: på den ene siden vil de tjene som et hint, og på den andre siden vil de stimulere barnet til å lære noe nytt..

Du kan også kjøpe 3D -bakgrunnsbilder som vil skildre mer grunnleggende temaer som sport, plass, dyr, musikk eller filmer..

Hvis både en gutt og en jente bor i samme rom, er det bedre å dele plassen for dem og lage separate soner for hvert barn. For eksempel for jenter, ved å lime inn et bilde med en havfrue på veggen, og et fototapet for en gutt med et bilde av populære biler "Trillebårer".

Når du velger tenåringsbakgrunner, lytt til ditt eget barns mening. I denne alderen lærer barn å vise og forsvare sin egen mening, så når du går for 3D -tapet for barn, ta med deg tenåringen din. Det er bedre å velge tenårings -3D -bakgrunnsbilder, ikke veldig lyse farger, og du kan legge til lysstyrke i rommet ved hjelp av forskjellige tilbehør, for eksempel puter, blomsterpotter eller figurer. Stilig 3D -tapet i et tenåringsrom skal fungere som bakgrunnsdekorasjonsmateriale.

Gutter, ungdom, er vanligvis interessert i sport, teknologi, biler. Bakgrunnsbilder til en tenåringsgutt kan også inneholde bilder av skyskrapere, broer, byer, uvanlige bygninger.

Jenter i tenårene er romantiske naturer som drømmer om en prins på en hvit hest. For jenter, få 3D -bakgrunnsbilder med blomster, favorittartister eller filmaktører. Unge damer vil også like 3D -bakgrunnsbilder med utsikt eller severdigheter i de mest romantiske byene – Paris og Venezia.

Velg 3D baby tapet med barnet ditt, "gjenopplivet" bildene vil bidra til å utvikle den lille fantasien din. På barnerommet med 3D tapet limt, vil barnet gjerne leke, lære og utvikle seg.