Baby swing Jetem

Barnas swing Jetem har lenge vært veldig populært blant russiske foreldre. De kan lulle selv den mest lunefulle babyen om gangen, og for en nyfødt er det ingenting viktigere enn en god søvn. I Russland selges to typer elektroniske husker fra dette merket: Jetem breeze og jetem surf. De skiller seg fra hverandre, ikke bare i utseende, men også i funksjoner. Jetem -produkter produseres i Kina, Sør -Korea og Tyskland.

7 bilder

Modeller

Jetem bris

Jetem breeze elektronisk svingmodell er utstyrt med en adapter og fungerer fra strømnettet, slik at foreldre ikke kan tenke på å bytte batterier. Svinget har to mulige ryggposisjoner: tilbakelent, som er beregnet for barn under tre måneder og liggende for barn etter denne alderen. Breeze kan støtte et barn som veier opptil elleve kilo, og er utstyrt med spesialbelter for å sikre barnet sitt i svingen.

De har et spesielt panel som lar deg stille svinghastigheten, samt musikalsk akkompagnement. Spesielt for at foreldre ikke hele tiden skal løpe til barnet sitt, har teknologer supplert modellen med en fjernkontroll som har lignende funksjoner. Handlingen strekker seg opptil ti meter..

For å underholde babyen henger lyse leker på en spesiell bue, og er også utstyrt med musikalsk akkompagnement med ni melodier som vil bidra til å lulle barnet mens du sykler.

Denne modellen veier 4,9 kilo og er laget av aluminium og har gummiføtter for å forhindre skade på gulvet. Produsenter produserer elektroniske husker i forskjellige farger, med trykk og striper. Lilla, blå, rosa, grønn, beige og brune toner råder.

Det er ganske enkelt å ta vare på denne enheten. Setetrekk er lett å rengjøre med kaldt vann. Resten av delene tørkes enkelt med en fuktig klut eller servietter. Det er viktig å sjekke svingen for hindringer eller skader før du plasserer barnet ditt..

Jetem surf

Denne modellen er mer praktisk enn brisen, siden den har tilleggsfunksjoner og mer. Jetem surf har to bakre posisjoner der barnet kan innta enten en sittende eller liggende stilling. For barn som har nådd stillesittende alder, er det en liten bordplate der foreldre kan legge ut leker for barnet å ha det gøy.

Med musikkblokken kan du velge tre forskjellige kjørehastigheter, samt en melodi som babyen vil sovne til. En annen ekstra bekvemmelighet er en tidtaker som er satt til ti, tjue og tretti minutter.. På den kan du sette en bestemt tid for å svinge svingen og stoppe den på egen hånd til rett tid for en voksen.. Denne modellen har mer pålitelig fempunktssele.

Denne modellen med elektronisk sving har en annen fordel: Vogndekselet er lett å ta av og kan kastes i vaskemaskinen, men bare vask skal utelukkende gjøres i kaldt vann. Tørk av metall- og plastdeler med en fuktig klut, og tørk enheten så langt som mulig fra varmeenheter.

Instruksjoner for bruk og montering av enheten

Når du kjøper et produkt, er det best å umiddelbart lese instruksjonene som følger med hver modell og sørge for at alle delene som er oppført på den første siden, er inkludert i settet. Selve instruksjonen er en liten brosjyre.

Monteringen av enheten er ganske enkel, og nesten alle, selv litt kunnskapsrike innen elektronikk, kan håndtere den. Først må du trykke på festeknappene for å åpne stigerørene som holder svingen. Mekanismene som svinger vuggen må være på innsiden av stativene..

Videre, ved montering av brisemodellen, fest de fremre og bakre støttedelene og kontroller at festet er tett. Etter at punktene ovenfor er fullført, kan et sete og en lekeholder, samt et bord, festes til gyngen. Etter det, fest kontrollpanelet.

For å brette enheten tilbake, fjern setet, trykk på knappen "brette" og metallstigerørene vil bøye seg og ta ønsket posisjon.

Sikkerhetstiltak

Til tross for enkel bruk av denne enheten, har den visse sikkerhetstiltak som må følges uten feil..

Det er nødvendig å ta hensyn til barnets alder: for eksempel for barn under tre måneder kan du ikke svinge i høy hastighet. I ingen tilfelle bør du la barnet være alene i en elektronisk sving over lang tid, og du bør definitivt feste det på, selv om det er ved siden av deg..

Swingen kan bare plasseres på en flat overflate og bæres forsiktig og bare av metallstativer. Du kan ikke sette et barn i enheten hvis den veier mer enn elleve kilo. Det er viktig å kontrollere påliteligheten til festene og riktig installasjon før du setter babyen på svingen..

Et veldig lite barn kan ikke holdes i sving på lenge, og denne enheten kan ikke brukes som seng for å sove..

Anmeldelser

Anmeldelser av Jetem elektroniske sving er stort sett positive. Foreldre er glade for å ha en så praktisk og nyttig enhet som kan holde barnet sitt travelt og rolig når de er opptatt. Denne enheten kan enkelt rocke barnet og forberede seg på søvn, og det musikalske akkompagnementet lar foreldre ikke kaste bort tid og krefter på å synge. Fordelene med leker som babyen vurderer før sengetid eller som han prøver å nå når han er våken, er også nevnt..

Det skal bemerkes at denne svingen ikke passer for alle. Noen barn må være sammen med moren sin hele tiden, så ikke alle foreldre kan bruke enheten til å frigjøre tid til seg selv eller husarbeid..