Gjør-det-selv balkongvinduer

Gjør-det-selv-forberedelse for innglassing av en balkong begynner med en vurdering av selve balkongens tilstand. Det er nødvendig å sørge for at platen og gjerdet ikke blir alvorlig skadet, at armeringen ikke blir utsatt, og at det ikke er sprekker eller flis. Hvis noe av dette er tilgjengelig, må du forhåndsreparere balkongen.

Hvis vi tenker på en varm balkong, må vi ta en beslutning om dobbelt eller trippel glass, eller installere to eller tre-kammer doble vinduer. Fremtidsbildet av det innglassede gjerdet vil fortelle deg hvilke materialer og detaljer vi fortsatt trenger. I de fleste tilfeller tas beslutninger til fordel for doble vinduer, selv om det vil være dyrere enn selvlagde glassrammer, vil installasjon og montering være enklere og mer pålitelig..

Vi må ikke glemme hovedkomponenten i glassprosessen – dette er selve glassene. For å unngå de skadelige effektene av ultrafiolette stråler, brukes briller med solbeskyttelse. De er dekket med en film ved hjelp av en spesiell teknologi..

Hvis du bestemmer deg for å gjøre balkongen til et drivhus, må du huske at enkelt glass kan bli “forstørrende” for planter, og da vil en brenning av delikate blomster være uunngåelig. For å beskytte dem mot de brennende solstrålene må du bruke toningsbeskyttelse.

Det er mange ideer for å gjøre en balkong fra innsiden og utsiden til en festlig stemning. Dette er installasjon av glassmalerier, glass i forskjellige farger, maling av innerveggene på balkongen, utvendig kledning, inkludert montering av ytterkledning.

For å opprettholde varmen inne på balkongen brukes energisparende vinduer. Det tynneste metalllaget påføres den indre overflaten ved hjelp av en spesiell teknologi på fabrikken, som reflekterer varmestråler tilbake til balkongen..

Så, alle beslutninger er tatt, du trenger bare å minne om den juridiske delen når du endrer strukturene eller detaljene i leiligheten. Det er best å gå til et spesialisert statlig organ og klargjøre de lovbestemmelsene som er nødvendige i slike tilfeller, samt få tillatelse til å endre utformingen av balkongen. En slik tillatelse gis uten problemer, fordi glasering av balkonger generelt er velkommen..

Å glasere en balkong er vanskeligere enn det samme arbeidet på en loggia.

Åpningen av balkongen er tresidig, så du må lage tre blokker. To sideblokker ved siden av veggen kan sikres sikrere, den sentrale blokken er den største i størrelse, den er vanskeligere å montere. Den må kobles til sideblokkene og til bunnen av den øvre balkongen, mens dette må ta hensyn til konstruksjonens store vekt og vindstyrke.

10 bilder

Rammemateriale

Hvis alt før plastvinduestiden ble bestemt til fordel for tre, og deretter til fordel for plast, begynner nå vurderingen av kvaliteten på de to materialene å jevne seg ut. Bearbeiding av tredeler i henhold til ny teknologi gjør det mulig å gi dem holdbarhet og skjønnhet.

Når du velger tre, må du huske egenskapene som sikrer holdbarheten. Disse er styrke og tetthet, motstand mot sprekker, høye antiseptiske egenskaper, minimale eller ingen knuter, slitestyrke. Biosikkerhet med antiseptika og flammehemmere. Nå det kraftigste stoffet, som kombinerer egenskaper mot forfall og mot insekter og treormebiller – “WOOD MEDICINE” DL -3.

Det er svært viktig å utføre en brannhemmende behandling..

Det er best å utføre dyp impregnering med brannhemmere, som ikke danner en beskyttende film på overflaten av tredeler, men endrer selve materialet, noe som gjør strukturen motstandsdyktig mot temperaturpåvirkning.

Men selv om du har mottatt de nødvendige forberedte treemnene, for uavhengig produksjon av rammen og støttene, trenger du enheter for presis forberedelse av rammedeler, et godt verktøy og et rom, fordi du ikke kan snu deg på balkongen med slikt arbeid..

Derfor, når du skal avgjøre spørsmålet om valg av treramme, er det bedre å bestille det fra et selskap som spesialiserer seg på trebearbeiding, og installere det selv, følg trinnvise instruksjoner. Selvfølgelig kan du fortsatt gjøre alt selv, men det er usannsynlig at du vil kunne gjøre alt feilfritt i estetiske termer og forårsake misunnelse av dine naboer. Men for et landsted kan en slik løsning være ganske vellykket..

Tilbake til balkongen.

Nå er det tre typer balkongglass i bruk:

 1. Fransk – vinduer rundt hele omkretsen og høyden på balkongen
 2. Varm – opprettholder romtemperatur hele året, isolert fra ytre kulde
 3. Kaldt – ser ut som varmt, men det er ingen god termisk beskyttelse, enklere og billigere materialer brukes

Vi må snakke om den varme versjonen separat på grunn av kompleksiteten i installasjonen, så vi vil fokusere på den enklere, kalde versjonen. Vi utelater alternativene for et trevindu og en aluminiumsprofil, og fokuserer på PVC -vinduer.

Før glassering må du passe på å installere visiret, slik at dette senere ikke blir et problem.

Trinn-for-trinn instruksjon

Det er nødvendig å bestemme dimensjonene til side- og frontvinduene nøyaktig. For å gjøre dette måler du avstanden fra brystningen til taket, lengden på den fremre brystningen og lengden på sidedelene på brystningen. Vi sjekker diagonalene, sørger for at forskjellen ligger innenfor 1,5-2,5 cm. Vi bestemmer hvilken del som vil være med sarmene, som forblir ubevegelige og bestiller fremstilling av vinduer og støtterammer..

 1. Vi tar ut glassenheten fra de faste vinduene, fjerner rammene fra hengslene. Dette vil beskytte glasset mot skader og redusere vinduets vekt kraftig..
 2. Vi fikser støtteprofilen langs omkretsen av gjerdet, veggen, taket.
 3. 15 cm fra hver kant, installerer vi rammefester.
 4. Deretter må du glasere – vi installerer rammen i åpningen og fikser den med selvskruende skruer. Vi kontrollerer den horisontale og vertikale posisjonen til rammedelene ved hjelp av nivået..
 5. Vi legger resten av rammene.
 6. Etter justering festes alle rammer med ankre..
 7. Vi fyller alle sprekker med polyuretanskum.
 8. Vi installerer et dobbeltvindu i rammen og henger klaffene på hengslene.

Du har gjort en kolossal leilighet som dekker hele leiligheten. Tross alt, ifølge arkitektoniske design, er dette et rom, som det var, en forlengelse av stuer og en forbindelse med det ytre miljøet. For de som fortsatt lot balkongen stå åpen, anbefaler vi deg å fjerne alt unødvendig derfra resolutt, kappe utsiden, installere vinduer og gjøre det til et hvilested, refleksjon, blomsterduft og en gledelig atmosfære..