Îți renovezi baia? Declarăm sfârșitul înroșirilor inestetice

Baia este un loc care ar trebui să vă permită să vă relaxați, să începeți și să încheiați ziua într-un mod confortabil și plăcut. Acesta este motivul pentru care designul acestui spațiu merită la fel de multă atenție ca orice altă cameră din casa sau apartamentul dvs. Dar nu doar aspectul, funcționalitatea și practicitatea sunt, de asemenea, foarte importante. Citiți articolul nostru și aflați cum vă pot ajuta cadrele de suport.

dulap de baie modern în stil scandinav din lemn masiv deschis

Datorită acestor cadre, veți rezolva o posibilă lipsă de spațiu, veți scăpa de chiuvete voluminoase, fitinguri și înroșește inestetic. Cadrele de susținere vă vor ajuta să vă transformați baia într-o cameră modernă, lipsită de orice element perturbator. Puteți opta pentru aceste cadre atunci când intenționați să instalați echipamente sanitare suspendate, cum ar fi toaletă, bideu sau chiuvetă. Principalul lor avantaj constă nu doar în ușurința întreținerii, ci și mai ales în posibilitatea de a alege înălțimea exactă a instalației toaletei sau chiuvetei, care va fi apreciată în special de Persoane cu dizabilități, de oameni înalți sau, dimpotrivă, de oameni scurți.

Sfat: Dacă trebuie să faceți față lipsei de spațiu, nu uitați de unitățile de toaletă, care vă vor oferi sertare practice și spațiu de depozitare suplimentar.

culoare baie covor balnc si taupe bej baie

Ramele suport sunt potrivite atât pentru construcții, cât și pentru renovare

Înainte de a alege un vas de toaletă, trebuie să vă gândiți dacă veți demola și construi pereți despărțitori sau dacă aveți nevoie doar de o renovare minoră. Cadrul de sprijin Uniset marca Grohe nu are un cadru separat și este proiectat pentru a fi instalat pe pereți solizi sau partiții metalice care se ridică spre tavan. Are tehnologia GROHE EcoJoy® care vă va permite reduceți consumul de apă cu 50%, să fii mai respectuos cu mediul și să economisești bani.

Sistemul Grohe Rapid SL se bazează pe aceeași tehnologie. Acest sistem va fi ideal dacă nu intenționați să efectuați lucrări de amenajare a teritoriului la scară largă. Include o structură solidă din oțel cu o capacitate certificată de până la 400 kg pentru toalete și 150 kg pentru chiuvete. Apoi puteți acoperi cu ușurință Toaletă suspendată gips-carton și astfel se obține un finisaj perfect.

Pereti de parchet pentru baie de culoare gri pastel

Nu lăsa nimic la voia întâmplării

Combinarea calității și designului este acum standard în toate gospodăriile moderne. Nu fi lăsat în urmă. Când vine vorba de cadre de sprijin, consultați experți care vă vor ajuta să faceți alegerea și care vă vor sfătui cu privire la instalare. Vizitați de exemplu site-ul Sanitino.fr care este un magazin online specializat în echipamente sanitare.

gri alb marmură culoare baie plantă verde în baie