Cum să alegi aerisirea din baie?

Problema ventilației băii este una dintre primele care apare atunci când vine vorba de renovarea acestei camere importante din casă. Este bine să începeți să vă gândiți la modul în care veți ventila baia atunci când ați luat decizia de a o renova sau a o reînnoi. Chiar și cea mai frumoasă, modernă și elegantă baie se va dovedi a fi un loc urât dacă ventilația nu este instalată corect și nu funcționează corect. Umiditatea produsă de un duș sau o baie fierbinte poate provoca mai multe inconveniente în afară de mirosul de mucegai. Problemele rezultate din excesul de umiditate din aer sau umiditatea relativă ridicată pot distruge integritatea structurală a camerei și chiar afectează sănătatea locuitorilor..

Cum să alegi aerisirea din baie? Luați în considerare dimensiunile și ferestrele spațiului

cum să alegi aerisirea băii frumoasă cameră cu tematică tropicală cu cadă ovală de palmier

Alegerea ventilării corecte a băii

Ventilația este foarte importantă pentru casă. Mulți oameni cred că funcția principală a unui aerator este de a elimina mirosurile dintr-o baie, dar într-adevăr cea mai importantă funcție este de a controla umiditatea și aerul cald. Deci, cele mai importante criterii de luat în considerare pentru a face alegerea corectă sunt mai presus de toate eficiența, randamentul și zgomotul. Pentru a cunoaște eficiența, trebuie să vă gândiți la volumul camerei și la capacitatea de extracție a aeratorului ales. Capacitatea este adesea denumită m³ / h. Metoda de instalare are, de asemenea, o mare importanță pentru ventilație, care, pe de altă parte, nu trebuie subestimată. Puteți găsi o mulțime de opțiuni bune pentru ventilatoare de cameră de pe amplasamentul depozitului Brico.

Alegerea ventilației băii – înțelegerea criteriilor pentru o ventilație perfectă 

idei pentru alegerea ventilației aerisitorului de baie și a ferestrei pentru mai multă extracție

Cum funcționează aeratoarele ?

Aeratorul este un dispozitiv utilizat pentru extragerea aerului cald și umed, care funcționează pe principiul ventilației naturale, ceea ce îl face o parte esențială a ventilației mecanice. Forțează reînnoirea aerului din baie sau bucătărie, în funcție de locul în care alegeți să-l amplasați. Aeratorul este conectat la curent electric standard de 120 volți pentru uz casnic, la fel ca becurile electrice. Poate fi conectat chiar la același circuit electric care alimentează corpul de iluminat, dar ar fi totuși mai potrivit să le conectați separat, astfel încât să poată fi utilizate independent. Este bine să folosiți aeratorul de baie cel puțin 15 minute după ce ați folosit dușul pentru a ajuta la extragerea aerului umed.

Relaxați-vă în baie fără să vă faceți griji cu privire la cameră – ventilație mecanică care funcționează ca naturală

băile întunecate au nevoie de o femeie de aerisire și mai mare în cadă

Cum să ventilați mai bine baia ?

Aceasta este o întrebare pe care ne-o punem mulți dintre noi. Vestea bună este că există câteva recomandări simple care vă pot ajuta. Deschideți fereastra în timpul băii, dacă aveți una, și lăsați ventilatorul aprins în acest timp. Continuați să-l utilizați timp de cel puțin 15 minute după închiderea ferestrei. Lăsați ușa deschisă după scăldat. Acest lucru este și mai important dacă nu aveți fereastră în baie. Într-o casă cu umiditate relativ ridicată, umiditatea din baie poate contribui la creșterea umidității generale, așa că deschideți o fereastră aproape de baie după ce ați făcut duș. În plus, este foarte important să aveți puțin spațiu liber între partea inferioară a ușii și podea. Aeratorii au nevoie de aer proaspăt pentru a schimba aerul umed.

După utilizarea băii, este important să ventilați spațiul pentru a-l menține curat și fără umezeală

Perete de duș italian plante pereți de marmură dulap lavoar

Totul despre ventilația băii – idei și sfaturi

sticla pentru duș oglindă mare alege aerisirea băii luminoase