Renovering af et badeværelse – glæden ved at vælge

Badeværelset, der længe blev betragtet som et dårligt forhold til huset, ses nu som et midtpunkt, placeret i centrum af opmærksomheden under en renovering eller nybyggeri. Ligesom køkkenet, der har til formål at være praktisk, velindrettet og funktionelt, stiller badeværelset også visse krav til komfort og æstetik. Som med en stue, som vi ønsker trendy og afslappende, er valget af farver, materialer og møbler ikke længere overladt til tilfældighederne, når det kommer til at udstyre den vandfunktion, der følger med vores udflugt hver morgen seng..

Endelig realiser badeværelset af dine drømme

eksempel på et luksuriøst drømmebadeværelse med karnap til udsigt over bjergene

At indrette dit drømmebadeværelse er ikke længere forbeholdt elite- eller luksushoteller. Takket være demokratiseringen af ​​tilbuddet fra producenterne, er det blevet muligt for alle at give deres badeværelse luft fra et palads, give frie tøjler til deres ønsker og tillade næsten total tilpasning. Farver, gulv- eller vægbeklædning, hjørne og / eller brusekabine, badekar, enhver smag tilfredsstilles, afhængigt af den tilgængelige størrelse og visse tekniske begrænsninger, selv reduceret af arbejdet fra fagfolk i sektoren.

Finhed eller brusekabine for alle

Brusebad eller badekar? Hvorfor ikke begge min kaptajn? Sikkert den vigtigste del af badeværelset. Den nuværende trend er, at bruseren stort set har udnyttet badekarret af åbenlyse årsager til vandbesparelse. Men nu når tiden kommer vælg en brusebad, det sjove spiller ind.

Blandt de forskellige typer brusekar på markedet har brusekabinen altid haft en fordelagtig æstetik, forstærket af den nuværende tendens mod minimalisme. Dens layout, traditionelt kun muligt ved at installere et flisebelagt afløb, er nu forenklet ved installation af ekstra flade eller endda flush -modtagere i forskellige finish og størrelser. Disse giver dig mulighed for at nyde en slank stil mere trendy end nogensinde, mens du begrænser omkostninger og begrænsninger på grund af installationen.

For små områder sparer den “kvart-runde” hjørne brusebad plads og glider ind i et af rummets hjørner. De ultraflade modeller vil også give den mulighed for at følge tendensen, ligesom dens store italienske søstre, generelt rektangulære former..

En ø, en kombineret, en vinkel

collage af forskellige modeller af badekar, bruseø eller hjørne

Valg af det rigtige badekar er frem for alt et spørgsmål om nydelse, for hvordan kan du ikke nyde et godt varmt bad en vinteraften? Til installationen vil et minimum af overflade naturligvis være nødvendigt, selvom tilbuddet om mini -bade har tendens til at udvikle sig, men hvis anvendelighed forbliver begrænset. Som med bruseren gør en hjørnemodel det muligt at optimere pladsen, samtidig med at der beholder en vis fyldvolumen.

Hvad angår den nuværende trend, er håndfladen utvivlsomt det fritstående badekar. Denne, løsrevet fra de vægge, der generelt omfavner den, ser ud til at være faldet fra himlen. Visuelt uafhængigt minder det om tidligere bade, der spillede dobbeltkortet vintage og moderne i henhold til dets funktioner, nogle gange lige, nogle gange afrundede. Badeværelset er ubetinget nødvendigt for at vælge et fritstående badekar og skal have et stort overfladeareal for at give det det boligareal, der påhviler det.

Endelig er der en løsning, der får alle til at blive enige: bade- og brusebadkombinationen for de usikre, der tøver mellem et brusebad eller et badekar. Som navnet antyder, kombinerer dette et badekar og et brusersystem. Med bevægelig eller fast håndflade tilfredsstiller den både blæsere i bruseren såvel som dem, der tilpasser sig skummende afslapning. Som med valget af et klassisk badekar, vil rumfaktoren blive taget i betragtning ved installationen.

Valget af jord

hvilket gulv man skal vælge til en stilfuld badeværelsesrenovering

Valget af gulvbelægning: dette er vigtigere end det ser ud til. Fordi det vil være i direkte kontakt med dine fødder mere end nogen anden etage i dit hjem, skal det være behageligt, betryggende og godt tilpasset. Per definition står badeværelset over for høj luftfugtighed, og dette sker hyppigt. Jordtypen bliver derfor nødt til at modstå denne kamp om vandet for at blive på sin plads, men også for at forhindre dig i at glide.

Fliser er naturligvis nummer et valg, når det kommer til et badeværelsesgulv. Universal, den er let at installere og kan kombineres på væggene. Selvom den ikke er den mest skridsikre, har den en æstetik, der har tilpasset sig tiden. Ikke flere firkantede hvide fliser, gør plads til store plader i mørke farver, meget aktuelle. Det er også den mest modstandsdygtige over for fugt, hvis det er installeret korrekt.

Som med ethvert rum er parket stadig det varmeste materiale, der er, når det kommer til gulve. Imidlertid er dens anvendelse stadig ualmindelig i et badeværelse, hvor valget af benzin er afgørende, for at garantere dets modstandsdygtighed over for vand og derfor over tid..

Laminatgulve er den kunstige version af de to foregående. Den er fremstillet af harpiks eller PVC og findes i en lang række versioner, der efterligner trægulve, klinkegulve eller betoneffekten. Det er resistent, hvis det er specielt designet til vådrum.