Kludi -miksere: sortimentoversikt

Tilbake i 1926 begynte Kludi -selskapet sin eksistens i Sauerland, som i dag er et av de mest kjente tyske merkene som er involvert i produksjon av sanitære produkter. Hele verden kan trygt betrakte hele verden som et salgsmarked for sine produkter, fordi Kludi -produkter er populære og etterspurt..

Hovedprinsippene i selskapets arbeid kan kalles kundeorientering og opprettholde høy kvalitet på produserte produkter..

Særegenheter

Funksjonene til Kludi sanitærutstyr er unik design og høy funksjonalitet. Som et resultat får du uerstattelige og originale elementer til badet eller kjøkkenet ditt..

Blanderne er laget av plast og metall. For å øke produktets levetid er overflaten i tillegg galvanisert. Denne metoden kan også oppnå et unikt utseende..

Slike varianter av utformingen av miksere er mulige, når den ene delen av vannkannen er laget av plast, og den andre er laget av metall. På grunn av det faktum at plast er lett, blir miksere mer praktiske å bruke, men de kan få en defekt som følge av mindre mekanisk belastning. Det er også en mulighet for at belegget mister sitt utseende på grunn av høy luftfuktighet..

Varianter

Merkevarer kan deles inn i:

 • bidet miksere;
 • badekarblandere;
 • dusjkraner;
 • hånddusj;
 • beslag.

Kludi kraner kommer i følgende samlinger:

 • Q-Beo;
 • Joop;
 • A-QAer;
 • FIZZ;
 • Freshline;
 • Balansere;
 • Ambienta;
 • Zenta;
 • Bozz og mange andre.

Hver av de ovennevnte samlingene har flere modeller som har vist seg godt under forskjellige bruksforhold..

Bidetblandere har fått stor popularitet de siste 15 årene. Disse produktene finnes både hjemme hos vanlige mennesker og på dyre hoteller.. Modeller fra Balance -kolleksjonen er spesielt populære..

For eksempel har Kludi Balance 522160575 bidetmikser en unik metallisk farge takket være den ekstra påføringen av et lag krom. Han har også en spesiell keramisk patron i enheten, som er i stand til å begrense tilgangen til varmt vann. Slike miksermodeller er produsert ved hjelp av sprøytestøpeteknologi..

Baderomsbatterier er klassifisert i henhold til typen vedlegg. Det er modeller som er festet på veggen, og det er de som er plassert separat. I dette tilfellet finner fiksasjonen sted på gulvet. Blanderne bruker messing og plast som materialer. Messing er mye brukt på grunn av dets utmerkede fysiske egenskaper, blant annet kan man skille mellom økt styrke og evnen til å reflektere de negative effektene av fuktighet når den kommer på overflaten..

For alle badeprodukter gir Kludi 20 års garanti for en skjult enhet, 10 år for en fast i kroppen, eller 5 år for et ytterligere belegg og en keramisk patron..

Kludi -produkter kan harmonisk passe inn i nesten hvilken som helst interiørstil, men de fleste av de eksisterende modellene er laget i den klassiske versjonen..

Kludi dusjblandere kommer i en rekke kranutførelser som kan brukes på badet. Enheter er laget i forskjellige stiler – fra klassisk til minimalisme. Modellene som er inkludert i kolleksjonene Ambienta, Zenta, Balance har vist seg perfekt.. Ofte har miksere to muttere som festelement, som lukkes med en spesiell hette av metall. Dette er vanligvis forkrommet messing. På mange modeller inkluderer enheten i tillegg en veggholder, hånddusj og slange.

Online forbrukeranmeldelser tyder på det kraner fra Bozz -samlingen har bevist sin verdi, har en ekstern oversikt over installasjonen. Disse kranene er veldig enkle å bruke og har gode tekniske parametere. Enheten inneholder 2 s-formede eksentriske G1 / 2 x G ¾. Du bør også markere tilstedeværelsen av en spesiell tilbakeslagsventil, som beskytter enheten mot vannføring i motsatt retning. Blanderne har en patron laget av keramikk, ved hjelp av hvilken strømmen av væske som passerer gjennom kranen er begrenset..

Alle produktene er hvite og er perfekte for et minimalistisk bad.

Se neste video for hvordan Kludi -miksere er laget.