A legelegánsabb előtetők babáknak – a 10 kedvencünk

A babaszoba díszítése az egyik legmeghatóbb projektnek bizonyul egy családi ház építésében. Annak érdekében, hogy megnyugtató és inspiráló légkört biztosítsanak a kicsiknek, az új szülők gyakran vállalják, hogy megvizsgálják a modern trendeket, amelyek egyesítik az esztétikát és a funkcionalitást. Segítségre van szüksége ebben a fontos törekvésben? Szerkesztőségünk ma egy csillag elemet közelít a babaszoba elrendezéséhez, különösen az ágyatetőhöz. Mik az előnyei, hogyan fogadják el, és melyek a pillanat legjobb modelljei? Felfedezni a következő sorokban.

A baldachin – a babaszoba csillaga

A lombkorona népszerű és valóban eredeti elem a baba szobájában. A bölcső fölé függesztve, a mennyezetre függesztve vagy közvetlenül a padlóra rögzítve képes erőteljesen gurítani a teret, és megnyugtató és csodálatos hangulatot teremteni. A különböző dekorációs stílusoknak megfelelően számos változatban kapható, lenyűgöző színekben, anyagokban és formatervezésben. Ha nem tudja, hol kezdje a ritka gyöngy keresését, akkor meghívjuk Önt nézze meg a teljes kollekciót az egyik legjobb oldalon, érdekes termékek széles skálájával.

Hozzon magával egy gubancot és eredeti jegyzetet a baldachinos babaszobában

rózsaszín tapéta teepee minták babaszoba csillag koszorú éjjeliszekrény bútor por rózsaszín pomponok

Miért és hogyan szereljünk fel baldachint a babaszobába ?

Dekoratív aspektusa mellett a lombkorona egyfajta akadályként és védelemként is szolgál a rovarok és a fény ellen, hogy optimális kényelmet biztosítson gyermekének. Így tökéletes cinkos, ha a szobát a pihenésre és a jó alvásra alkalmas hellyé alakítja.

Még ha fő szerepe az alvó zug szublimálása is, az ágy baldachinja rendkívüli olvasó- vagy játékfészekként is használható. Különösen erre a célra könnyen felszerelhető közvetlenül a padlóra, majd töltse ki a teret párnák és hangulatos dobások sokaságával.

Összetettnek tűnik a küldetés, hogy megtaláljuk az ideális modellt, amely harmonikusan illeszkedik a dekorációhoz? Tehát ne várjon tovább, hogy áttekintse a 10 kedvencünket.

Ezer módon integrálhatja ezt a divatos kiegészítőt a belső térbe

babaszoba dekoráció minimalista stílusú pasztell zöld pouffe rózsaszín por rózsaszín ágy

1 / Egyszerű, sima kialakítású modell

A minimalista stílus utat nyit a belső tereknek, hogy egyszerű, de nagyon megnyugtató és barátságos légkört teremtsen. Tehát, ha meglehetősen mérsékelt és elegáns megjelenítésre tippel, azt tanácsoljuk, hogy vegyen fel egy semleges színű vagy pasztell árnyalatú, letisztult kialakítású ágytakarót. Akár homokos rózsaszín, akár gyöngyszürke, ez a kiegészítő a baba szobáját illico gubófészekké alakítja..

Válasszon egy sima modellt, minimalista dizájnnal

babaszoba dekoráció csillag koszorú papír pasztell színű ágy baldachinos kék és fehér kerek szőnyeg

2 / Fehér lombkorona könnyű szövetből

Ha lágy és megnyugtató hangot szeretne adni a bölcső fölé, az egyik legjobb alternatíva az ágytakaró fehér árnyékba történő felszerelése. Puha és átlátszó anyagból, például pamutból készült, képes lesz puhítani az alvóhelyet anélkül, hogy megakadályozná a természetes fény elérését. A semleges szín tökéletesen illik egy fiú vagy lány szobájába.

Nyugtató és lágy tapintást kölcsönöz a dekorációhoz egy fehér ágytetővel

Fehér és fa függő polc baba hálószobai kiegészítők égbolt fehér baldachinos ágy puszta szövet

3 / Egyszerű függöny romantikus hímzéssel

A pillanat legjobb modelljeinek vizsgálatakor óhatatlanul a finom és romantikus hímzéssel díszített ágyszoknyákba botlik. Az árpa-cukor rózsaszín szövet finoman finomítva, fehér szegéllyel ideális kombináció, hogy elvarázsolja kis hercegnője sarkát.

Tündéries megjelenést kölcsönöz a szobának hímzett puszta

kislány szoba dekoráció pasztell rózsaszín falfestés baba bölcső fehér kislány óvoda hímzés csipke

4 / Sátor a kis királyod menedékére

A sátor alakú ágyatetők egy másik megfelelő megoldás a gyerekszoba személyre szabására. A sötét királykék modell a mennyezetre rögzítve a kis király ágya mellett varázslatot és misztikus karaktert hoz a szobába. A harmonikus és stílusos eredmény érdekében ne habozzon, öltöztesse hideg vagy semleges árnyalatokba is (fehér, fekete, szürke).

Építsen egy kis dekoratív menedéket kis királyának királyságában

hogyan kell díszíteni egy kisfiúszoba fejtámlát sötétkék szövet lombkorona sátor

5 / A fogazott tartozék

A csipke nagyon modern anyag nemcsak a divatvilágban, hanem a belsőépítészetben is. Ezért egy szaggatott kiegészítő felszerelése a játszósarokba kiváló módja annak, hogy angyali és kifinomult megjelenést kölcsönözzön a térnek. Segítségre van szüksége a tökéletes szín kiválasztásához? A fehér klasszikus változat a kiegyensúlyozott megjelenéshez egy ilyen fehér szobában. Ha azt szeretnénk, hogy egy kis elevenség a lány szobájában, púder rózsaszín kétségtelenül a választás par excellence..

Fokozza a légkört a lány szobájában szaggatott éggel

kislány szoba dekoráció bézs falfestmény képkeret zöld növények ég ágy csipke

6 / állati tervezés

Az állati motívumok is határozott szövetségesei, ha szórakoztató elemeket szeretnének beépíteni a gyerekszoba dekorációjába. A legkedveltebb minták közé tartoznak természetesen azok, amelyek kutya, macska vagy nyúl nyomtatással rendelkeznek. A következő fotón egy szórakoztató játszósarok inspiráló példáját láthatjuk, macska dizájnnal, amely kiválóan párosul egy aranyos mackószőnyeggel.

Állati motívumokat szívesen látnak a kisfiú vagy lány szobában

nappali dekoráció baba játszósarokkal állat arc szőnyeg teepee fehér ágy baldachin macskákkal

7 / A cápa minta

Ha szeretne maradni az állati témán, miközben eredetibb dizájnt szeretne, a cápa mintás lombkorona fantasztikus ötlet. Fehér és szürke szerkezetű, sötét mintákkal, ez utóbbi természetesen alkalmazkodik az azonos színek semleges és megnyugtató dekorációjához. Igen, a színtelen kivitel egy uniszex hálószobának megfelelő, de mindenképpen jobban fog fogadni egy férfi erődben..

Töltse ki a semleges és minimalista dekorációt egy ilyen cápamintás lombkoronával

fa ágykeret baba óvoda baba ágy baldachin cápa téma minimalista stílusú dekoráció

8 / Minden hercegnőnek koronája

Mivel tudjuk, hogy minden lány szíve mélyén hercegnőnek álmodik, nem kell sok idő, hogy beleszeressünk egy dekorációba egyenesen a mesékből. Sőt, még akkor is, ha nincs lehetősége a babaszoba teljes felújítására, egyszerűen integrálhat egy elbűvölő és koronás lombkorona modellt, amely gyorsan fellendíti a hely varázslatos szellemét..

Alakítsa át a lány hálószobáját varázslatos hellyé koronás lombkorona segítségével

babaágy fehér szék baba ágy baldachin világos szürke koronával világosszürke színű kislány szoba dekorációval

9 / Modell a tér témájáról

Mi lehet jobb módja annak, hogy megtanítsa kicsinyének, hogy a világegyetem végtelen, mint a béke kikötőjében elfogadni a térbeli témát? A sötétkék lombkorona űrhajós, űrhajó, bolygók vagy csillagok nyomaival tökéletesen kiegészíti a csillagos hangulatot, és lehetővé teszi, hogy a baba puha és nyugodt álomba merüljön.

Divatos kiegészítő modell a témában térbeli

játszósarok babatetővel űr téma csillag minták világos koszorúpárnák a padlón

10 / Lombkorona bojtokkal vagy pomponokkal

Az elmúlt években óriási érdeklődés mutatkozott a személyre szabott vagy kézzel készített tárgyak iránt. Így minden meglepetés nélkül különös figyelmet fordítanak a pomponokkal vagy bojtokkal díszített ágytakarókra, amelyek ideálisak ahhoz, hogy varázslatot és egyediséget hozzanak minden helyiségbe. Az alábbi pasztell színű, barkács díszítésű modellek inspiráló példák arra, hogyan lehet játékos és vonzó jegyzetet adni a babaszobához..

A pomponok és a bojtok tökéletes elemek, amelyek egy hangulatos és megnyugtató dekorációba illeszkednek

belsőépítészet babaszoba kiegészítők lombkorona díszek pomponok és bojt