Det modulære containerhus: alt hvad du behøver at vide om dette innovative hus i fremtiden

Brugen af ​​forsendelsescontainere i byggeriet er ikke ny. Flere europæiske lande som Holland, England og landene i nord har allerede taget hul på eventyret med succes med at etablere containerhuset i et bymiljø. Studenterboliger, nødboliger, kontorer, erhvervslokaler, containere egner sig let til ethvert projekt. I et stykke tid har konceptet forsøgt flere og flere personer, der ønsker at erhverve bolig til en attraktiv pris eller at bygge en atypisk tilbygning. Takket være arkitekter og bygherrer, der favoriserer containerhuse, er det ikke længere en uopnåelig drøm at eje et innovativt og økologisk parcelhus. Er du stadig ikke overbevist? I denne artikel gør vi status over alle fordelene.

Containerhus i København bygget med maritime containere

studieboliger i Københavns havn lavet med flere genvundne maritime containere, et eksempel på miljøvenlig containerbaseret konstruktion

Containerhuset har mange praktiske og økonomiske fordele på et ejendomsmarked, der ikke altid er gunstigt for boligkøbere. Derudover besvarer det et af de store spørgsmål inden for bæredygtig udvikling: hvordan man bygger bedre og hvordan man finder alternativer til traditionelle materialer. Da selve beholderen repræsenterer et modul, der er klar til at samles (det har allerede fire vægge, gulv og loft), drager denne type modulopbygning fordel af betydeligt reducerede fremstillingstider. Det meste byggeri udføres i bygherrens butik, hvilket eliminerer meget af de tunge løft i marken og reducerer byggeomkostningerne. Fraværet af et stort boligprojekt reducerer også gener og forurening forbundet med det.

Miljøansvarlig og økonomisk konstruktion baseret på genbrugscontainere

alt hvad du behøver at vide om opførelsen af ​​et hus i en miljømæssigt ansvarlig og økonomisk container, de vigtigste fordele ved byggeri på grundlag af genvundne maritime containere

Byggeriet af et containerhus gennemgår de samme administrative formaliteter som for et klassisk hus. Ethvert boligprojekt skal begynde med en undersøgelse af den lokale byplan, der definerer de gældende standarder i den pågældende kommune. Dette væsentlige trin går forud for at opnå en byggetilladelse og hjælper dig med at forudse alle de trin, der skal følges afhængigt af byggegrunden og dit projekt.

Selvom brug af en bygherre til realisering af dit projekt ikke er obligatorisk, anbefales det stærkt. Hans knowhow og ekspertise vil støtte dig i alle de centrale faser af dit hjem, mens du tager hensyn til begrænsningerne. Afhængigt af dit grundlæggende budget og den anmodede bistandstype kan du vælge mellem flere tjenester. Generelt tilbyder bygherrer, der specialiserer sig i modulær containerarkitektur, såsom Maison Éco3, en række pakker lige fra selvbygning med et kithus til nøglefærdig service af en containerhus klar til at byde dig velkommen. For at sikre, at dit hjem tilbyder komforten i et klassisk hjem, tilbyder virksomheden konstruktioner, der opfylder de nyeste termiske isoleringsstandarder, og som kan tilpasses efter behag.

Unikt designet containerhaverhus

træfinishen giver et moderne og trendy udtryk til dette haveskur fremstillet af en genvundet container

På grund af deres modularitet tilpasser containerhuse sig let til dine skiftende behov og til markens særlige forhold. De er derfor den perfekte løsning for alle, der gerne vil bygge en tilbygning, et ekstra værelse eller en lille villa uden at udføre større arbejder. Beholderne er beregnet til transport af varer under ekstreme forhold og har en robust struktur, der også er vandtæt og naturligt isolerende. Derudover bidrager du ved at vælge et sådant modulhus til genbrug af udtjente opbevaringsbeholdere, der ophobes i havne rundt om i verden. I en bredere forstand vil vi sige, at du bidrager til udviklingen af ​​et sundt og miljømæssigt ansvarligt byggeri..

Containerhuset byder på alle bekvemmeligheder i et klassisk hus

et atypisk modulhus bygget med to maritime containere placeret oven på det andet, modulhus med to etager, industrielt design

Containerhus midt i naturen

en hvid container omdannet til en villa med swimmingpool, midt i naturen