De ce să renovezi exteriorul casei tale? Măriți liftingul facial!

Preocupați de aspectul și confortul interioarelor noastre, mulți dintre noi uităm că exteriorul ar trebui să facă obiectul aceleiași griji, cu riscul de a deveni „oaia neagră” a peisajului urban. În acest fel, ca o canapea bătută și pereții interiori decolorați, lifting facial se dovedește esențial pentru a beneficia de un habitat care este în același timp sănătos, curat și estetic. Și dacă ideea de a lucra singură îți face părul să se ridice, vrem să te liniștim! Ghidul practic pe care îl veți găsi mai jos vă va răspunde la toate îndoielile și întrebările. Haide, nu aceasta este mama de băut !

Ce înseamnă un lifting facial? ?

Pentru mulți dintre noi, renovarea fațadei este legată în principal de schimbarea aspectului ei. Feriți-vă de acestea din urmă, deoarece imperfecțiunile mici ale suprafeței sunt adesea doar un semn al unor probleme mai mari care deteriorează exteriorul clădirii. Și nu, liftingul facial nu este o simplă lovitură a fațadei prin revopsirea ei. Vorbim despre o serie întreagă de pași, de la curățare la renovare și finisare, toate acestea ar trebui să îmbunătățească performanțele clădirii, oferindu-i în același timp o nouă viață..

Protejați exteriorul casei dvs. datorită liftingului facial

protejează exteriorul casei tale cu lucrări de lifting facial

Care sunt avantajele liftingului facial ?

Dar acum să vorbim mai în detaliu despre beneficiile liftingului facial, abordând mai întâi motivele care îl fac necesar. Și există destul de multe motive, de fapt, până la punctul în care am putea distinge chiar două categorii! Pe de o parte, există degradări care ar putea afecta calitatea vieții noastre și performanța clădirii. Vorbim despre fisuri care reprezintă un motiv principal pentru infiltrarea umezelii, eflorescență care se manifestă prin apariția de minerale (pete albe) pe suprafața fațadei și, desigur, – deteriorarea articulațiilor. Pe de altă parte, uzura unei fațade este legată de efecte pur estetice, inclusiv îmbătrânirea naturală și decojirea vopselei (tencuiala), precum și căderea din cauza poluării, a vremii nefavorabile și a murdăriei din orice altă natură. În plus față de remedierea tuturor acestor probleme menționate mai sus, un lifting al fațadei ar garanta, de asemenea, o hidroizolare mai bună, refacerea tuturor elementelor deteriorate, un aspect cu totul nou și o izolare termică mai bună. Și aici, trebuie remarcat faptul că lucrările de izolare, în afară de renovare, sunt posibile și chiar recomandate!

Beneficii care depășesc cu mult efectul estetic

facelift sau cum să renovezi fațada casei tale pentru o izolare termică mai bună și un aspect nou

Care sunt etapele pentru renovarea unei fațade ?

În ceea ce privește procesul de lifting facial în sine, acesta va consta din câțiva pași principali. La început, este esențial să aflăm despre existența restricțiilor legale, care adesea variază de la o municipalitate la alta. Vorbim despre declarație prealabilă de muncă și permisul de schele în cazul în care perturbă circulația în jurul clădirii. Ulterior, vom acționa cu o curățare adecvată a suprafeței fațadei dvs., urmată de lucrările reale de renovare. Acestea implică umplerea găurilor, repararea îmbinărilor și alte lucrări mai mult sau mai puțin complexe, în funcție de starea clădirii și de defectele observate. În cele din urmă, ne vom ocupa de finisajul care include instalarea unui tencuială și, eventual, a unei linguri de vopsea proaspătă. Rolul acestor ultime acțiuni ar fi protejarea lucrărilor de renovare efectuate și prelungirea duratei de viață a fațadei..

Curățarea, renovarea și finisarea – cele trei etape esențiale ale lucrării

cum se renovează o fațadă, etapele de lifting cu schele

De ce să apelezi la un producător de fațade ?

Efectuarea fiecăruia dintre acești pași ar necesita însă intervenția esențială a unui profesionist. Acest lucru este necesar pentru o identificare mai bună și completă a defectelor din fațadă. Dar totuși, un expert în fațadă ar ști, de asemenea, cel mai bine ce lucrări trebuie făcute conform acestui diagnostic preliminar, dar și în funcție de materialele de construcție ale fațadei. Și, în cele din urmă, dacă fațada dvs. este destul de veche, lucrarea s-ar putea dovedi a fi mai grea decât credeți, de unde necesitatea unei companii specializate care să știe totul despre ea.

Importanța încrederii într-un profesionist

motive pentru a apela la un producător de fațade profesionist, compararea prețurilor pentru renovarea fațadelor

Care este prețul unui lifting ?

În ceea ce privește prețul, trebuie spus că prețul poate varia de la 30 la 100 EUR / m2, în funcție de mai mulți factori, cum ar fi starea actuală a fațadei, natura lucrărilor care urmează să fie efectuate, dimensiunile clădirii, (casa familială sau cooperativa de locuințe cu mai multe etaje), precum și costul materialelor care urmează să fie utilizate. Găsirea unei companii care oferă servicii de calitate la prețuri accesibile poate necesita uneori câteva ore de cercetare. Din fericire, există astăzi comparatoare online, care sunt primul dvs. aliat în căutarea unei frontiere profesionale. Rolul lor este de a comparați prețurile fațadei de fațadă pentru a găsi serviciul cel mai avantajos. Super, nu ?!

Comparatorul facadiers vă ajută să vă garanteze un serviciu adaptat bugetului dumneavoastră

care este prețul unui facelift de fațadă, comparați prețul de fațadă pentru a alege un serviciu accesibil

Deci ce mai aștepți? Fațada dvs. veche este la doar câteva clicuri distanță de aspectul său nou !