A személyre szabott cumi: tökéletes ajándék Önnek és babájának

Az elmúlt években egyre népszerűbbek lettek a személyre szabott tárgyak, különösen, ha ajándékot kell választanunk egy kedves számunkra. Nem meglepő, tekintettel az általuk nyújtott számos előnyre. A funkcionalitást és a szentimentalizmust ötvöző személyre szabott termékeket eredetiségük és az általuk képviselt figyelem gesztusa különbözteti meg, ami a legerősebb érzelmeket váltja ki a címzettben.

Ékszerek, dekorációs cikkek, ruházat, akár személyre szabott bútorok … Ma már sokféle és változatos termék található, amelyek megtalálják azt a ritka gyöngyöt. A babajándékok például a legkeresettebb személyre szabott kiegészítők közé tartoznak. Éppen ezért ebben a cikkben áttekintjük a személyre szabott cumik előnyeit, amelyek segítenek megtalálni egy totót, amely nemcsak alkalmas, hanem szuper eredeti is, és egy nap édes ajándéktárgy lesz a baba gyermekkorából..

Válasszon személyre szabott cumit, amely gyermekkorától fogva egyedi ajándéktárgy marad

hogyan válasszunk szilikon vagy gumi baba cumit, ajándékötlet újszülöttnek, személyre szabott cumi online olcsón

A cumi használata

A cumival kapcsolatos ellentmondásos vélemények ellenére számos tanulmány kimutatja, hogy a cumi használata előnyös a baba számára. Bizonyos esetekben ez is szinte elengedhetetlen és jól indokolt. Így például azoknál a gyermekeknél, akiknek erős szívószükségletük vagy fokozott ingerlékenységük van, a cumi megnyugtatja és megnyugtatja az újszülöttet, miközben lecseréli a hüvelykujját, amelynek folyamatos szopása néha száj deformitást okozhat..

A cumi: luxus kiegészítő vagy szükségszerűség ?

melyik baba cumi újszülöttnek, anyag csecsemő cumihez, személyre szabott cumi a baba nevével online

Formák és anyagok

Általában a cumit szilikonból vagy gumiból készítik. A szilikon modellek tartósabbak, ízléstelenebbek és kevésbé hajlamosak a vetemedésre, míg a gumi mellbimbók rugalmasabbak és gyorsabban kopnak. Bármi legyen is az anyag, higiéniai okokból fontos a cumit 4-6 hetente cserélni.

Ami a formákat illeti, kétféle cumi is létezik: anatómiai alakú cumi és fiziológiailag formált cumi. Az első kategóriába tartozó modellek szimmetrikusak, és kerek szájuknak köszönhetően alkalmazkodnak a szájhoz. A fiziológiai cumik részükről egy lapított oldalból és egy lekerekített oldalból állnak, hogy utánozzák az anyai mellbimbót..

A cumik különböző formákban és modellekben kaphatók

személyre szabott ajándékötlet újszülöttnek, válasszon olcsó személyre szabott cumit vagy cumi klipet

Személyre szabott cumi választása

Ha a cumi piacon van a baba számára, a testreszabható modellek meglehetősen csábító alternatívát jelenthetnek. Kiváló lehetőség arra is, hogy egyedi ajándékot készítsen a leendő anyának vagy egy szülés alkalmával. Az online áruházak olyan termékek széles választékát kínálják, amelyek személyre szabhatók a baba keresztnevével és különböző témákban, akár foszforeszkáló vagy fluoreszkáló modelleket is..

A cumik mellett más alkalmas termékek is kínálnak személyre szabott kiegészítő készletet a fiatal szülők számára. A cumi klip például ideális kiegészítő, amely mindig elérhető helyen tartja a cumit. A kreatív hobbik rajongói számára a gyártók azt is felajánlják, hogy saját maga készíthet egyedi cumi klipet egy készlet segítségével, amely tartalmazza a sikerhez szükséges összes anyagot..

Kombinálja a személyre szabott cumit más kiegészítőkkel, hogy egyedi ajándék legyen

testreszabható cumi modell online, személyre szabott ajándékötlet születéskor vagy jövőbeli anyának

Lepje meg a leendő anyát vagy az újszülöttet személyre szabott ajándékkal alkalom nélkül vagy anélkül

milyen kiegészítők a baba számára, személyre szabott ajándékot kínálnak születésre, személyre szabott cumi modell keresztnévvel