Cum pot găsi un ceas mai ieftin?

Ești un fan al ceasurilor de lux sau îți place să colecționezi aceste accesorii? Este ceasul un element esențial în viața ta de zi cu zi? Nu poți ieși fără să ai unul cu tine? Bărbații, femeile sau copiii pot găsi de fapt modele care își doresc întotdeauna să fie mai eficiente, mai design sau mai originale. Dincolo de aspectul său de utilizare și funcțional, are acum caracteristici estetice și speciale din ce în ce mai căutate, care sunt utile în viața de zi cu zi, la fel ca în cazul ceasurilor conectate. Dar, în timp, se poate uza ca orice alt obiect. Și este posibil să aveți dorința de a o înlocui. Unii preferă, de asemenea, să aibă o colecție acasă, astfel încât să poată asorta ceasul în funcție de aspectul zilei.!

Deci, de unde ar trebui să-ți cumperi ceasul, mai ales dacă vrei să faci afaceri bune? Avem câteva sfaturi pentru dvs. Tehnici care vă permit să obțineți modelele la alegere fără a rupe banca. Și fără a compromite calitatea !

Cumpărarea ceasului dvs. pe internet: economii garantate !

Astăzi vindem aproape totul pe internet. Și puteți găsi chiar și ceasuri de lux acolo. Veți avea acces la o alegere foarte largă, mai mare decât gama oferită în magazin. Într-adevăr, spațiul nu este atât de limitat. De asemenea, cumpărătorul poate naviga prin catalog în doar câteva clicuri și face o selecție a produselor sale preferate.

Va fi ceva pentru toate bugetele. În plus, vă puteți aloca timp pentru a compara înainte de cumpărături. Acest lucru este ușor datorită motoarelor de căutare. Două sau trei clicuri sunt suficiente pentru a avea o listă de revânzători online și pentru a accesa produsele lor.

Desigur, trebuie să accesați site-urile revânzătorilor de priveste specializate și fiabile. Acest lucru reduce riscul de a intra în contrafaceri. Aceste platforme pot într-adevăr să garanteze autenticitatea produselor lor. Pe aceste platforme online specializate, veți găsi toate tipurile de ceasuri pentru bărbați și femei, de la cele mai clasice modele, de lux sau sport, chiar vintage, cu în special ceasuri de buzunar, cu cele mai moderne modele precum ceasuri conectate, ceasuri tactile… prin modele tradiționale de ceasornicarie elvețiană, ceasuri cu cuarț, cronografe, mecanice, etc..

Când vine vorba de ceasuri, internetul este, probabil, locul potrivit pentru chilipiruri

cuplul care se ține reciproc arată mâinile masculine și unghiile roșii

Ce model să alegeți dintre numeroasele opțiuni disponibile pe piață ?

Dincolo de utilitatea sa pentru a spune ora, un ceas este o bijuterie care completează ținuta noastră. Pentru a-l alege, trebuie să țineți cont de stilul său. Ai un aspect de zi cu zi destul de elegant? Alegeți un model cu o brățară din piele sau metal. Pentru un stil sportiv, ceasurile cu curea de cauciuc vor face trucul.

Acordați atenție și dimensiunilor, a brățării, precum și a cadranului. Pentru a rămâne elegant, indiferent de stilul dvs., modelul nu trebuie să fie nici prea mic, nici prea mare.

În cele din urmă, opțiunile integrate ceasului pot face diferența și pot constitui un criteriu de alegere. Unele modele au de exemplu a GPS, cronometru sau monitor de ritm cardiac. Aceste caracteristici sunt un bonus zilnic. Ceasurile conectate oferă cele mai extinse opțiuni în acest context..

Treceți la mărci accesibile

Sunteți pretențios la calitate, dar nu aveți bugetul pentru un ceas de lux? Căutați un model la fel de elegant ca ceasurile high-end, dar la un preț scăzut? Există alternative pentru aceasta.

Primul se găsește printre mărcile care oferă modele aproape identice cu ceasurile de lux. Nu se pune problema falsificării. Mai degrabă un model al cărui aspect este similar cu cel al ceasurilor comercializate de mărci de lux. Sunt evident mai ieftine decât modelele high-end.

A doua opțiune este de a cumpăra de la mărci care oferă modele la prețuri reduse. Desigur, nu au recunoașterea și notorietatea mărcilor de lux, dar sunt capabile să vă ofere piese de calitate, la fel de elegante și rezistente ca ceasurile de lux..

În cele din urmă, o altă alternativă dacă vă pasă de un anumit brand: cumpărați un model entry-level. Într-adevăr, unele mărci de lux oferă piese diferite pentru diferite ținte. Pe de o parte, aveți ceasurile de lux, care se vând cu câteva mii de euro. În același timp, există produse destinate bugetelor mici.

Puteți oricând să căutați calitate la un preț accesibil

un bărbat în costum care își reglează ceasul în jurul mânerului

Mărci franceze VS mărci elvețiene

Când vine vorba de ceasuri de lux, calitate și eleganță, mulți se gândesc în mod firesc la Elveția. În special pentru mărci precum iconicul Rolex sau chiar Tissot, Frédérique Constant, Alpina, Rado… Un merit care nu poate fi luat cu siguranță de la Confederația Elvețiană. Istoria mărturisește acest lucru. Timp de aproape trei secole, acesta din urmă a dominat industria ceasurilor, în special sectorul luxului..

Deci, unde sunt mărcile tricolore? Pot rezista la notorietatea mărcilor elvețiene? ?

Know-how-ul este acolo. in afara de asta, Franța este unul dintre principalii exportatori de produse ceasornicești din lume. Companiile franceze sunt implicate mult timp în fabricarea componentelor și a brățărilor. Furnizează țări precum Elveția. Unele dintre ele oferă chiar și servicii post-vânzare pentru mărcile de lux elvețiene.

Dar industria ceasurilor franceze a fost afectată de dezvoltarea cuarțului. Începând cu anii 1970, a contribuit, așadar, la o pondere mai mică în economia franceză. Cu toate acestea, în ultimii ani am asistat la o renaștere. Din ce în ce mai mulți meșteri încep să îmbrace piață pentru ceasurile „Made in France”.

Desigur, aceste structuri mai au ceva de făcut înainte să se poată alinia la brandurile elvețiene. Există însă piese frumoase care pot satisface nevoile amatorilor, chiar și cei mai pretențioși..

Există promoții la ceasuri !

La fel ca toate celelalte articole și piese de modă, ceasurile se pot califica și pentru promoții și reduceri. Poate nu în fiecare zi, dar există unele.

Întrebarea acum este cum să găsiți aceste oferte promoționale. Majoritatea se întâmplă în linie, pe site-uri de vânzări generale sau specializate. Veți găsi ceasuri la prețuri rezonabile pentru bărbați, femei sau copii..

Acestea nu sunt neapărat articole second-hand. Unele platforme oferă exclusiv Produse noi. Pentru a le face accesibile tuturor, nu ezită să organizeze câteva zile de promovare.

Cumpărați un ceas folosit, idee bună sau proastă ?

Aveți nevoie de numerar sau doriți să vă schimbați, diferite motive îi determină pe proprietari să se despartă de ceasurile lor. Dacă doriți să vă delectați cu un model de lux la un preț redus, atunci puteți apela la piața de mâna a doua. Oferă atât modele clasice, cât și ceasuri de ultimă generație..

Sunt Cu 40-50% mai ieftin decât produsele noi. Cu toate acestea, vor fi necesare câteva măsuri de precauție pentru a evita să fii prins..

Informați-vă înainte de cumpărare

Deținerea tuturor informațiilor despre modelul ales și oferit spre vânzare evită surprize neplăcute după tranzacție. Aflați mai multe pe site-ul oficial al mărcii sau pe site-uri specializate. Înregistrați toate informațiile referitoare la model: funcționare, mișcare, tip de brățară etc. Fără a uita să ia în considerare prețul pentru un nou model.

Deci, puteți să vă faceți o idee despre suma pentru mâna a doua 

o femeie care își pune un ceas cu elemente aurii pe mâner

Verificați starea ceasului

Prețul ceasului va depinde de starea în care se află. De asemenea, este necesar să se prevadă reparații în funcție de utilizare. În acest caz, este important să se facă distincția între o piesă în stare foarte bună sau în stare corectă.

În prima, ceasul a fost folosit foarte puțin sau bine întreținut. Prin urmare, după achiziție, nu va trebui să faceți reparații uriașe. Va fi suficient să efectuați o lustruire ușoară. Uneori, numai brățara va trebui înlocuită.

Vorbim despre o stare medie dacă ceasul a fost deja purtat de mai multe ori sau a fost prost întreținut. Apoi este necesar să vă pregătiți pentru o revizie completă. Poate fi necesar să lustruiți carcasa și mecanismul, să revizuiți sigiliul și să înlocuiți cureaua.

Înainte de a finaliza achiziția, asigurați-vă că verificați starea ceasului. De asemenea, este recomandabil săevitați piesele rupte sau blocate, a cărui reparație poate fi complexă.

Cumpărați de la un profesionist sau o persoană fizică ?

Cumpărarea de la o persoană vă oferă acces la un preț mai accesibil. Cu toate acestea, trebuie să fii un cunoscător perfect evita falsurile.

De fapt, este mai mult decât oricând esențial să examinați cu atenție piesa pentru a vă asigura că este în stare bună de funcționare. Inspectați mâinile și butoanele, mecanismul, precum și brățara.

La fel, trebuie să cerem piesele care identifică și urmăresc ceasul : factură, certificat de origine cu număr de serie, marcă și model, certificat de reparație, dacă există. De asemenea, trebuie să notați identitatea distribuitorului. Nu ezitați să solicitați un document de identitate (carte de identitate, permis de conducere, pașaport) și să păstrați o copie.

Dacă vânzarea este încheiată, toată lumea trebuie să aibă dovada plății. Cu toate acestea, dacă aveți dubii, puteți solicita unui profesionist să examineze piesa înainte de a cumpăra.

Desigur, cumpărarea de la un profesionist evită aceste operațiuni diferite. Într-adevăr, acesta din urmă este direct responsabil deautentifica ceasul și reparați-l dacă este necesar. Prin urmare, produsul oferit spre vânzare este în stare perfectă. Distribuitorul vă poate oferi chiar și o garanție. Dar, în schimb, prețul va fi mai mare.

o femeie îmbrăcată în sport privește în mână ceasul de pe mânerul său portabil